Week #49

Aangezien Kyra´s vriendinnetje nog altijd bij ons verblijft, is het inmiddels gezellig druk geworden in huis. Elke avond als ik thuis kom, zitten er 2 dames aan tafel met een blij gezicht naar mij te kijken. Zij vinden het duidelijk heel gezellig zo saampjes en ook Mike lijkt het heel gezellig te vinden met de meiden.
Omdat het pakjesavond was, ging ik er van uit dat de zwemles niet door ging, dus ben ik ook niet naar de zwemles gegaan. Toen ik met Mike uit de douche kwam (jaaa lezen jullie goed, mijn Man van 8 jaar vindt het nog altijd heerlijk om met zijn moeder te douchen en ik ben dol op de tekeningen die hij op de douchedeur maakt en de gesprekken die we dan voeren 😀 ), zag ik een berichtje van mijn zwemmaatje, dat hij helemaal alleen op de zwemles zat..
Crap, dus er was wel gewoon zwemles 😦
Alweer een gezellig uurtje gemist! Volgende week ga ik echt !!

Dinsdag moest ik wat eerder weg op kantoor, omdat ik naar de huisarts moest met Kyra (en haar vriendinnetje, die als een tweede dochter gewoon overal mee naar toe gaat 😛 ).
De voetbaltraining ging ook niet door dus we hebben gezamenlijk weer gegeten en normaal komt Gertie altijd op dinsdagavond, maar ze had een kerstdiner dus had ik wederom een avondje alleen (ik hou ervan! 😀 )
Eerder op de avond was ik even bij Mike gaan zitten, die al een aantal dagen heel bedenkelijk keek en ik kon gewoon aan hem zien dat hij met heel veel dingen in zijn hoofdje bezig was.
Mike is een echte denker, hij denkt werkelijk over alles na (van wie zou hij dat nou hebben :/ ), dus ik vroeg hem waar hij met zijn hoofdje zat en gelukkig is hij heel open naar mij toe en begon hij meteen te praten. Een aantal dingetje op school die hem stoorden en waar hij mee zat en ook vond hij het heel vervelend voor Kyra´s vriendinnetje. Hij krijgt natuurlijk veel mee en ziet het verdriet van dat meisje ook. Als over-gevoelig kereltje kan hij daar heel slecht tegen, hij wilt gewoon iedereen gelukkig en blij zien.
We hebben alle “probleempjes” even besproken en er kwam gelijk weer een ontspannen uitdrukking op zijn gezicht en ik zei hem dat ik voor morgenmiddag een leuke verrassing had 🙂
Zo nieuwsgierig als hij is, wilde hij natuurlijk gelijk weten wat dat was! Ik had het ter plekke bedacht en zei hem dat we naar de nieuwe Disney film Vaiana gingen en daar kwam de dikke knuffel met liefde die zo verwarmend is elke keer.

Zo gezegd, zo gedaan !
Nadat ik woensdag Mike uit school had gehaald, zijn we de stad in gegaan. Eerst snel langs Bart Smit (nieuw spel voor Kerstmis gekocht) en op naar de bioscoop. 15326517_10154820777939700_7063728591714495684_nBepakt met drinken en snoepjes zaten we er klaar voor en de zaal was amper bezet. Een vader met 4 kindjes, een paar jochies en een paar meiden. Hoe die zich gedragen hebben kon je al lezen in Speak up !!
De film was echt leuk, vooral de kip in die film was geniaal hahahaha (daarvoor moet je de film gezien hebben 😛 ) en we hebben vooral genoten van een middagje samen.
Thuis hebben we weer gezamenlijk gegeten en rond half 9 ben ik naar Bart gegaan.
Hij handelt in stenen en mineralen en omdat ik voor een vriendin op zoek was naar een geschikte steen, was hij natuurlijk de man waar ik moest zijn. Toen hij mij vertelde dat hij de steen die ik zocht had, ben ik gelijk bij hem langs gegaan om die op te halen. Ik heb ook gelijk een steen voor Kyra meegenomen, die haar ook wel goed zal doen denk ik en ik kreeg van Bart zelf ook een steen mee, waarvan híj dacht dat ik hem goed kon gebruiken (ik wil mijzelf nog wel eens vergeten 😛 ), een Smaragd.
Ik moest hem onder mijn kussen leggen en dat heb ik bij thuiskomst ook direct gedaan.

Donderdag was mijn yoga avond en een klein uurtje voordat de les begon, kreeg ik van Kyra weer iets te zien waar mijn maag van ging draaien. Gelijk weer met de moeder van Kyra´s vriendinnetje gebeld en na een kort gesprek werd gelijk besloten weer naar de politie te gaan. Haar moeder kwam haar en Kyra halen en ik heb mij op dat moment even afzijdig gehouden daarvan.
Ik was op, mijn energie was heel laag en ik had echt een uurtje yoga, een uurtje voor mijzelf nodig. Samen met mijn moeder (die stug volhoudt) zijn we naar yoga gegaan, maar natuurlijk had ik enorm veel moeite mijn concentratie op mijn lichaam te houden.
Thuis heb ik weer wat getelefoneerd en met de meiden gepraat om weer volledig op de hoogte te zijn van alles.
Zo jammer dat de politie met zo´n kwesties gewoonweg niet snel genoeg werkt, waardoor een meisje langzaam kapot gaat 😦
Vreselijk..

Mijn weekend ga ik weer in een nieuwe blog zetten, want ik schrijf werkelijk teveel woorden in één artikel! 😛

XmelX

 

18 thoughts on “Week #49

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s