Week #49 – my weekend

Vrijdag is altijd mijn boodschappen-scoren-dag dus nadat ik Mike op school had afgezet, ben ik boodschappen gaan doen. Daarna heb ik thuis alles opgeruimd en toen ik Mike weer had opgehaald, kroop er boven net iemand uit “haar” bed.
Kyra’s vriendinnetje had een gebroken nacht gehad, natuurlijk de halve nacht wakker gelegen door alle commotie weer, dus ik heb haar een stevig ontbijt gemaakt: spek met ei!
Dat kind eet alles en het is dan ook heerlijk wat voor haar klaar te maken hahahaha
Mike heeft gelijk wat spek mee gegeten en om half 2 was Kyra ook al thuis.
Ik had ondertussen de boom al behangen met lampjes en heb de rest aan de kinderen over gelaten.
Met kerstliedjes op de achtergrond hebben ze alle 3 hun uiterste best gedaan en de ROZE ballen mooi in de boom gehangen! (jaaaahaaa.. mijn dochter wilde ROZE ballen 😛 )
Ik stond er wel van te kijken hoe mooi ze de boom opgetuigd hadden, want normaal hou ik helemaal niet van die slingers. Well done kids ! 🙂

15349781_10154833493049700_7241766047564437943_n

Rendier Piek! I love it!

Nadat dit klusje geklaard was, zijn de dames nog even de stad in gegaan en ik heb met Mike nog wat gehangen totdat zijn vader hem kwam halen. Even voordat Kyra naar voetbaltraining moest, kwam de moeder van het vriendinnetje haar halen en toen  iedereen weg was en ik helemaal alleen thuis was, was het ineens héél stil in huis!
Ik ben even boven de bedden van de kiddies gaan verschonen en na een uurtje heb ik mijn spullen bij elkaar gepakt en ben ik de stad in gegaan.
Ik wilde al weken naar “Fantastic Beasts and where to find them” en ik had mij voorgenomen om deze avond te gaan.
Samen met een biertje en mijn alter-ego heb ik lekker onderuit hangend in de stoel de film gekeken. 15350590_10154833972139700_3531805887282312468_nHet was een leuke film , zeker de moeite waard om te kijken en om 23:40 uur liep ik de bioscoop weer uit. Het was aardig druk in de stad, maar ik had geen zin meer in een drankje dus ben ik direct naar huis gegaan.
Perfect avondje!

Zaterdag was ik vroeg op en na een lekker ontbijt

15380786_10154835523639700_5029567631641373322_n

 

was ik om half 10 al bij mijn ex-man om de kinderen weer op te halen.
We hadden een middagje shoppen met Opa en Oma gepland (zij kopen voor de Kerst altijd kleding voor de kinderen i.p.v. andere cadeaus) en dus waren we om 10:15 uur in Sittard, klaar voor een paar uur grof shoppen !!
Mike had in de eerste winkel (H&M) al prijs en ook de tweede winkel (WE) werd gescoord. Mike kruipt zonder problemen het pashokje in en past alles dat wij hem aangeven, zo ook een hele foute kersttrui waar hij echt heel blij mee was 😛
Kyra schoot er met opa tussenuit en kwam terug uit een veel te duur winkeltje waar ze 1 truitje voor € 50,- had gekregen van Opa! (dat kind heeft een serieus dure smaak). Daarna zijn we nog naar C&A gegaan, waar Opa een gave, foute kersttrui heeft gekocht en Mike nog een jas heeft gekregen. Toen was het wel tijd voor een kopje thee, koffie en warme chocomelk en daarna ging het verder naar een volgend “apart” winkeltje waar Kyra slaagde voor een broek en een nieuwe jas (die wederom veel te duur waren).
Met Mike stapte ik nog even Intertoys in, hij wil altijd even kijken en aangezien Opa ook voor Mike iets wilde kopen, kreeg hij een nieuwe lego doos.
Als laatste kreeg Mike nog een paar schoenen en toen was het wel mooi geweest.
De kinderen zijn enorm verwend geworden en met een enorme lading kleding zijn we richting huis gegaan, waar Kyra zich omgekleed heeft zodat ik haar naar het voetbalveld kon brengen.
Ze had nog een wedstrijd te voetballen en het was weer eens een top wedstrijd van de meiden. Daarna nog even een gesprek gehad met de trainer, jeugdcoördinator, speler van haar club en diens moeder, omdat zij en een aantal van haar vriendinnen het nodig vonden Kyra lastig te vallen via whatsapp en hele vervelende voicemail berichten. Kyra had dit aan haar trainers gemeld en hier werd gelijk over gepraat.
Ik blijf mij verbazen hoe vies en gemeen kinderen op die leeftijd kunnen zijn !!
Na de wedstrijd zijn we nog naar de Griek gaan eten met Opa en Oma om een gezellige dag af te sluiten en rond half 8 heb ik de kinderen weer bij hun vader afgezet.
Na een verfrissende douche kwam Gertie nog langs en om half 11 lag ik volledig uitgeput in bed.

Zondagochtend heb ik een lekker ontbijt gemaakt voor mij en Gertie en om 11 uur zijn we naar Ikea gegaan (echt een aanrader op zondagochtend! 😐 ). Rond 1 uur waren we thuis en toen ben ik even flink aan de poets gegaan. Een aantal uurtjes doorhalen en daarna nog wat afleveringen van seizoen 1 van Breaking Bad gekeken.
Om 7 uur kwamen de kindjes weer thuis en was het weekend alweer om.
Geen weekend waarin ik lekker kon bijtanken en chillen (zonder Netflix 😉 ), want ik was vrijwel constant in de weer.

Maar hopelijk breken nu wat rustigere tijden aan, zodat iedereen wat meer aan hun rust komt.
We need it!
All of us!

XmelX

2 thoughts on “Week #49 – my weekend

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s