Week #50 – chaos..

Jaja !! Eindelijk zat ik maandag weer bij mijn zwemmaatjes !
Deze keer waren de 2 mannen er en heb ik met Jeffrey een heerlijk, koud biertje gedronken (je krijgt ze nergens zo lekker koud als bij de leukste barman in deze zwemschool ๐Ÿ˜‰ ).
We hebben wat bijgepraat, maar het wordt serieus weer eens tijd voor een sauna-dag, lekker ontspannen en op ons gemak kletsen de hele dag. Die afspraak gaan we snel maken, daar waren we het beide over eens.
Eerder die avond was het vriendinnetje van Kyra weer langsgekomen en heeft weer een nachtje bij ons geslapen.

Dinsdag ben ik ’s morgens met een tas vol boodschappen naar school gegaan om die daar af te geven. Ze zamelen elk jaar houdbare producten in, die verdeeld worden onder mensen die met heel weinig moeten leven. En dit keer heb ik samen met Gertie een mooie volle tas bij elkaar verzameld ๐Ÿ˜€ 15542110_10154847765994700_4219866332617151707_n
Zo doe je toch wat goeds voor je medemens!
’s Avonds heb ik met Gertie daadwerkelijk een film gekeken, daar waar we normaal onzin op de achtergrond hebben staan en alleen maar zitten te kletsen.
Malificent, die film had ik nog nooit gezien en ik was er wel benieuwd naar.ย 99012440beee05e047fdbd1f314c3e55
Ik vind Angelina Jolie sowieso wel een goede actrice, de meeste films waar zij in speelt zijn best cool en ook in deze film speelde ze onwijs goed.
Die lippen van haar waren bijna hypnotiserend !
Vuurrood, perfecte van vorm en kleur.. oef!
De rest van de film was ook goed ๐Ÿ˜›

Woensdagmiddag hadden Mike en ik een hele gezellige High Tea, dus die middag vloog voorbij. We kwamen bijna samen met Kyra thuis (zo rond 5 uur) en de rest van de avond hebben we ontspannen doorgebracht wat niet meer zo heel vaak voor is gekomen de afgelopen weken. Dat was dus wel een welkome afwisseling.

Donderdag heb ik Kyra ziek moeten melden op school omdat er een innige relatie was ontstaan tussen haar en het toilet. Kwam het niet van achteren eruit, dan wel van voren.. arm kind. Zij is dus ook gegrepen door de buikgriep.
Na mijn werk ging ik Mike afhalen op de BSO en werd ik onderweg al ingelicht dat het bijzonder druk was, ze hadden namelijk de kerstviering. Mike houdt helemaal niet van drukte dus ik ging er van uit dat we ook snel weer weg waren, maar niets was minder waar. Hij stuiterde wat rond en tot mijn verbazing ging hij ineens met zijn vriendje naast hem, Karaoke zingen ! Ik wist niet wat ik zag whahahaha, de normaal zo verlegen en schuchtere Mike, die keihard (en heel vals) door de microfoon gilde. 2016-12-21-20-37-40
Geweldig! (dat valse heeft hij overigens van mij ๐Ÿ˜› ).
Om half 7 was ik pas thuis en de kinderen gaven gelijk aan dat ze geen honger hadden (en Mike wilde graag een Karaoke set! OMG!).
Ik ben dus maar wat kip gaan snijden, samen met een bak groente in de pan gegooid, nog wat conimex shit erin gedaan, rijst gekookt, de zooi bij elkaar gedaan en uiteindelijk smaakte het ook nog verdomde goed!
In de tijd dat ik aan het koken was, kwam het vriendinnetje van Kyra nog, samen met haar moeder en zusje. Ook was een ander vriendje van Kyra er die ik ook maar een bord eten heb gegeven. Ik had mijn eten nog niet goed en wel op, of de bel ging alweer en mijn moeder stond aan de deur.. oh ja.. Yoga !! Ik moest mij snel omkleden en terwijl mijn toko nog vol met mensen zat, ben ik naar de yoga gegaan.
Ik zat in de auto, zuchtte eens diep en zei dat het een gekkenhuis is in mijn Kabouterhuisje!
Tijdens de yoga kwam ik ook niet echt in de juiste ontspanning. Ineens zag ik een beeld voor mij waardoor ik echt heel veel moeite moest doen om niet in de lach te schieten en dat geeft wel goed aan hoe erg ik nรญet bij de les ben!
Eenmaal thuis zat Kyra nog met een vriend van haar te praten (die ik eerder al een bord nasi had voorgeschoteld) en niet veel later is hij gegaan.
Hij heeft blijkbaar ook een behoorlijk roerend leventje en kan goed met Kyra praten dus was hij wat langer gebleven.
En volgens Kyra voelde hij zich ook heel welkom en op zijn gemak bij ons, wat hij niet zo heel vaak ervaren heeft..
Ik vraag mij echt af hoeveel gezinnen zo “verdeeld” leven ๐Ÿ˜ฆ
Triest..

En mijn weekend ? Hemeltje lief.. die was weer eens bezopen druk en daar ga ik zeker weer een leuk artikel van maken ๐Ÿ˜›

XmelX

 

5 thoughts on “Week #50 – chaos..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s