Week #50 – dolle weekend

Vrijdag heb ik de boodschapjes gedaan en daarna thuis weer eens flink gepoetst. Toen ik daarmee klaar was, ben ik even gaan zitten en heb ik de rust en het schone even op mij in laten werken want ik wist dat dit van korte duur zou zijn.
Kyra was vroeg thuis en even later kwam nog een vriend van haar langs. Daarna heb ik Mike van school gehaald, nog even wat huiswerk samen gemaakt, eten gefikst en om kwart voor 6 kwam mijn kapster. In de tussentijd was Kyra’s vriend vertrokken en die maakte plaats voor Kyra’s vriendinnetje die weer het weekend bij ons bleef.
Rond 7 uur kwamen ook Thomas en Maaike en ook zij bleven een weekendje hier.
(Snappen jullie nu waarom ik even wilde genieten van de rust en het schone ?)
Kapster heeft mij weer geverfd, Mike en Kyra geknipt en Maaike ook geverfd en geknipt.
Toen ze klaar was en ik alle haren opgeruimd had, de tering bende die de rest gemaakt had allemaal maar in de keuken gepleurd had, ben ik naar bed gegaan.
Ik had mijn bed afgestaan aan Thomas en Maaike, Kyra lag met haar vriendinnetje op haar kamer, dus was er voor mij nog maar 1 plekje over … en dat was bij Mike πŸ™‚
Hij vond het helemaal geweldig en omdat hij het zo leuk vond, mocht ik in het bed slapen en ging hij op het matras liggen15439844_10154861748979700_1413581217882403392_n
Dit is toch een bijzonder uitzicht of niet dan πŸ˜‰

De volgende ochtend werd ik als vroeg uitgelachen door Mike omdat ik volgens hem in een Tsunami terecht was gekomen20161219_073147-1
πŸ˜€
En dan te bedenken dat mijn lieve kapster mij de avond van tevoren helemaal gestyled had πŸ˜›
Enfin, aangezien de rest nog in bed lag hebben Mike en ik een lekker ontbijtje voor ons 2 gemaakt

En uiteraard moest er ook een gezichtje op zijn ei komen πŸ™‚
Nadat de rest wakker was en helemaal aangekleed, ben ik met de meiden naar een voetbalwedstrijd van Kyra’s vriendje gaan kijken en is Mike samen met Thomas en Maaike even de stad in gegaan.

20161217_111936

Mijn haar is nog goed gekomen πŸ˜› Met mijn rimpels komt het nooit meer goed gok ik :/

Rond 1 uur waren we allemaal weer thuis en om half 4 zaten we met z’n allen bij de volgende voetbalwedstrijd, die Kyra moest spelen.
Na de wedstrijd kon ze zich thuis snel even omkleden en zijn we daarna direct naar het restaurant gereden waar ik een tafel gereserveerd had.

20161217_181541
Na een lekker voorgerecht, kwam dan eindelijk mijn hamburger waar ik al zo lang naar uit had gekeken

Een dubbele cheeseburger, met 100% puur rundvlees en werkelijk zo mals als maar kan zijn! Thomas had een dubbele classic burger en zei dat je deze burger echt niet met je handen kon eten en hij begon met mes en vork door zijn burger te snijden.
Ik heb hem uiteraard uitgelachen, want ik weiger een hamburger met mes en vork te eten.. en of deze Kabouter hem gewoon in de handen pakt !!
img_20161217_200827Ik had de saus over mijn halve gezicht zitten, inclusief ín mijn neus, maar ik heb hem lekker opgepeuzeld zonder hem ook maar één keer neer te leggen.
Man, wat was die lekker !!
Veel sneller dan wie ook aan tafel had ik mijn hamburger op (ik ben echt een varken)

20161217_191823

Bewijs !! alles op πŸ˜€

en ik was wel echt vol ook! Poe..
Toen we thuis waren heb ik snel gemakkelijke kleren aan gedaan (omdat ik mijn knoop op mijn darmen voelde duwen hahahaha) en daarna hebben we met z’n allen Frozen gekeken.
Er is zo’n lief vrouwtje die mij elke keer weer aan het lachen krijgt door simpelweg
“Laat het los, laat het gaan!”
naar mij te sturen, dus ik kon de verleiding gewoon niet weerstaan.. ik moest die film gewoon kijken !
Rond kwart over 9 heb ik Mike naar bed gebracht, even daarna zijn Thomas en Maaike ook naar huis gegaan. Een dag eerder dan gepland, maar er waren helaas wat obstakels die iemand had neergegooid voor hun en dus moesten ze de auto terug brengen.
Na Frozen ben ik Mike’s bed ingekropen, hij vond het zo leuk dat hij mij nog een nachtje als logΓ© wilde.. en wie ben ik dan om daar nee tegen te zeggen he πŸ˜€

Zondag zat ik nog vol van de hamburger en heb ik maar een beschuitje gegeten. Rond 11 uur ben ik nog met Mike langs opa en oma gegaan. Toen we thuis kwamen wilde Kyra en haar vriendin nog even de stad in en ze kwamen thuis met weer een man extra.
Mike had ondertussen een mooie grot gemaakt, waar hij genoot van zijn pannenkoeken15589980_10154866454434700_4605673059850662715_n
en daarna heb ik gekookt en heb ik alle 4 de kinderen laten eten, ik had zelf nog altijd geen honger en ook geen zin om erbij te gaan zitten.
Ik was de drukte moe, telkens maar mensen over de vloer, logees, eters, bezoekjes..
Ik had het punt bereikt dat ik het niet meer leuk vond, dat ik mijn eigen gezinnetje een beetje uit het oog begon te verliezen. Toen ik even op de bank zat en mij had afgesloten van de rest door met een hoofdtelefoon op naar de handbal finale te kijken, kwam Alique ineens op bezoek. Met een half oog kon ik de wedstrijd nog zien, we hebben wat gekletst en rond half 8 is ze weer gegaan. Om 8 uur heb ik Mike naar bed gebracht en Kyra aangegeven dat het feestje nu wel afgelopen was en iedereen naar huis moest.
20 minuten later stond de moeder van Kyra’s vriendinnetje voor de deur om haar dochter op te halen. We hebben nog even zitten praten en toen kwam ook Gertie binnen lopen.
Nadat iedereen (op Gertie na) weg was heb ik Kyra even tot de orde geroepen. Haar gedrag is soms hoogst irritant en ik heb haar duidelijk aangegeven dat ik er nu wel even klaar mee ben (daar kun je hier meer over lezen).

Het is mooi geweest… even geen opvang meer, de rust is toch gelukkig wat wedergekeerd. Even geen vrienden meer op bezoek, we moeten nu onze eigen rust weer herpakken.

Time for us.. quality time ❀

XmelX

4 thoughts on “Week #50 – dolle weekend

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s