Week #51

Het is wat lastig geweest de afgelopen dagen, dus ik ben nogal stil geweest. Kon het niet opbrengen te lezen of te schrijven en elke poging die ik deed leidde tot verspilde tijd die ik starend naar een leeg scherm vulde.
Schoot niet op dus.
Maar ik wil mijn weekoverzicht toch nog met jullie delen dus ik ga mijn best doen! πŸ˜€

Maandag was het wel heel leuk op kantoor, want geheel onverwacht nam mijn lieve baas mij mee naar de Sligro, want hij wilde toch nog kerstpakketten kopen. In eerste instantie was hij dit niet van plan omdat hij de chauffeurs allemaal werkkleding besteld had (t-shirts, polo’s, lange mouwen, korte mouwen en een jas), volledig bedrukt en zag er dus echt gaaf uit ! Aangezien dat een behoorlijke uitgave was, wilde hij de kerstpakketten dit jaar overslaan. Maar hier kwam hij op terug, hij wilde zijn jongens toch een pakket geven en dus zijn we even gezellig gaan shoppen ! πŸ˜›
Ons moet je niet naar de sligro sturen hahahaha, dat was wel duidelijk ! We hebben heel veel lol gehad en het heeft mijn lieve baas ook heel veel geld gekost πŸ™‚
Die man is serieus goed voor zijn personeel en klanten! Blijft een mooi gebaar.
En mijn pakket was super !!


’s Avonds had ik met Kyra een mentorgesprek op school en dat was mooi om te horen.
Alle leraren geloven in haar en ze geloven ook echt wel dat ze het kan halen en nadat Kyra zelf punten op noemde waar ze aan moest werken, was de cirkel rond.
Ik ben trots op haar ❀
Op de terugweg ben ik nog even stenen langs gaan brengen bij Stephanie en na een korte babbel, ben ik thuis de kinderen gaan verzorgen en heb ik voor de rest een rustige avond gehad.

Dinsdag was het een drukke dag op kantoor (laatste week voor de vakantie altijd!) en ik was blij dat ik die avond niets gepland had, behalve een bezoekje van Gertie natuurlijk πŸ™‚

Woensdag was een gezellige middag. Ik ben met Mike na school cadeautjes gaan halen. Hij wilde namelijk ook kerstcadeaus halen voor een aantal mensen, dus ben ik met hem op pad gegaan. Het was prachtig om te zien hoe hij over iedereen na dacht en daar een toepasselijk cadeau bij kocht, dat heeft hij werkelijk super gedaan!
Thuis hebben we alles ingepakt en onder de kerstboom gelegd. Nadat Kyra thuis was hebben we samen gegeten en hebben verder nog een rustige avond gehad.
Hoe meer het dichter bij Kerstavond kwam, hoe zwaarder ik mij voelde 😦

Donderdag heb ik op kantoor alles afgerond en eenmaal thuis heb ik gekookt en gezellig met de kinderen gegeten. Later op de avond had ik yoga en zoals jullie al konden lezen in Christmas Terror had ik nog een kleine aanvaring met mijn moeder over Kerstavond.
Tijdens de yoga mochten we deze keer een aantal kaarten trekken, eerst een dierenkaart en daarna een positieve kaart.
Mijn dierenkaart was een Uil en laat het toeval bestaan dat Mike vandaag thuiskwam van school met 2 boeken over de Uil πŸ˜‰
Mijn positieve kaart was : Ik ben tevreden
Mijn moeder trok de Wezel als dierenkaart en “je mag boos zijn” als positieve kaart.
(you do the math!)
Omdat we nog even gepraat hebben tijdens de les was deze yoga les iets korter, maar dat maakte het niet minder fijn!

Vrijdag heb ik de boodschappen gedaan en nadat ik Mike en Fallon om 12:15 uur uit school heb gehaald, zijn we naar Fallon thuis gegaan. Daar heeft Mike Fallon’s cadeautjes onder de boom gelegd, want uiteraard heeft hij zijn vriendinnetje ook cadeautjes gekocht πŸ™‚
Terwijl die 2 aan het spelen waren, kon ik even bijkletsen met Natascha. Tijd vliegt voorbij als ik met haar zit te beppen en na een aantal uurtjes zijn we weer naar huis gegaan.
Zodra ze weer helemaal de oude is, gaan we eens de stad in!
Dat gaat nog gezellig worden πŸ˜€
De kinderen zijn rond half 8 door hun vader opgehaald en daarna heb ik een avondje gekletst met Gertie. Stilte voor de storm zeg maar..

Zaterdag rond 4 uur werden de kinderen thuis gebracht en nadat we omgekleed waren, zijn we naar mijn ouders gegaan.. meer wil ik daar verder niet over schrijven. Dat komt nog wel een keer. Voor de kinderen was het een geslaagde avond, ze hebben ook geweldige cadeaus gekregen, dus het is allemaal voor een goed doel geweest !

Zondag, eerste Kerstdag.
De kinderen zijn om 11 uur opgehaald door hun vader en ik had de rest van de dag voor mijzelf. Die had ik ook wel nodig om weer bij te komen, mijn energielevel weer op de juiste hoogte te krijgen en alles even te laten bezinken.
De dag was helaas te kort, ik kreeg het niet echt geregeld.
Het deed mij wel goed berichtjes te krijgen van verschillende mensen die duidelijk aan mijn gedacht hadden op Kerstavond, dit ook lieten merken en dat gaf mij toch echt wel een warm gevoel.

Wat was ik blij dat dit achter de rug was, maar ik merkte toen ik in bed lag, dat ik overmand was door verschillende gevoelens, niet goed wetend hoe ik alles moest plaatsen en wat ik daar nou mee moest.
En daar worstel ik nog altijd mee..

Het krijgt nog wel allemaal zijn plaats, maar dat heeft gewoon nog even nodig.
Hopelijk hebben jullie allemaal een mooie Kerst gehad, want dat gun ik uiteraard iedereen ❀

XmelX

9 thoughts on “Week #51

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s