Last one..

Ik kan het niet laten om voor het einde van het jaar nog een blog eruit te persen.
Al is het momenteel wel een beetje lastig, omdat ik 1. met een Macbook op mijn schoot zit en het toetsenbord iets kleiner is, waardoor ik echt heel veel typefouten maak (en dat is echt vet irritant !) en 2. heb ik aan 1 hand gelnagels waardoor ik helemaal geen gevoel heb met typen dus de helft van de tijd ook mis tik..
Waardeloos.

Waarom ik maar aan 1 hand gelnagels heb ?
Nou, Kyra is aan het oefenen met gelnagels zetten en ik ben dan natuurlijk de sjaak.
Dus vandaag heb ik netjes 2 uur op mijn reet gezeten zodat ze kon zetten, vijlen, lakken en wat niet al meer.. maar 1 hand was dusdanig slecht dat we die aan het einde van de avond weer eraf hebben gehaald (kon gewoon echt niet).
De andere hand ziet er toch best goed uit, dus die laat ik gewoon zitten omdat ik zo ook aan die krengen kan wennen.
Mel en lange nagels werkt over het algemeen niet zo heel goed en gelnagels heb ik nog nooit eerder gehad.
Het was een ellende om mijn broek open te krijgen en ook weer dicht te maken, laat staan hoe het verder op het toilet ging (ik bespaar jullie de verdere details) maar ik heb dan wel de afwas gedaan met die krengen dus ik maak vooruitgang πŸ˜›

Enfin, ik heb na de vreselijke kerst (waar ik vast nog over ga schrijven) een aantal dagen voor mijzelf gehad, want de kinderen zijn met Opa en Oma een aantal dagen naar Scheveningen gegaan. Donderdag 29 december ben ik in de ochtend naar Purmerend gereden (heerlijk, een aantal uurtjes in je eentje in de auto rijden, muziek hard aan en scheuren maar).
Oud en nieuw blijven we bij Thomas en Maaike.
De kinderen zijn inmiddels ook hier (netjes afgezet door Opa en Oma) en dit zal waarschijnlijk de laatste oud en nieuw zijn met Kyra erbij, want volgend jaar is ze 15 en dan heeft ze echt geen behoefte meer om dan bij haar doodsaaie moeder te zitten (dat heeft ze nu eigenlijk al niet meer, maar ik dwing deze laatste keer gewoon af :D). Dus we maken er dit jaar nog een burgerlijke avond van en dan mag ze volgend jaar haar eigen gang gaan.

En nu zitten we hier met z’n viertjes (Mike ligt al in bed), Kyra zit nog aan tafel haar eigen nagels te doen, maar gaat merendeel van de tijd helemaal stuk van het lachen omdat Thomas weer op dreef is, Maaike zit naast mij wat op haar telefoon te kijken, af en toe naar tv en ook tussen neus en lippen door met mij te ouwehoeren. Het is een melige, ontspannen boel (ik zit ook al aan mijn tweede biertje dus dan gaat het bij mij al een beetje vanzelf), met een tafel vol lekkers en de juiste drankjes erbij.
Hier was ik echt aan toe.. al vind ik het moeilijk te omschrijven waarom precies maar als ik dit nodig heb, dan hoef ik dat eigenlijk niet uit te leggen πŸ˜›

Dit wordt mijn laatste blog van dit jaar..
Volgend jaar ben ik weer terug en zal ik eens proberen terug te blikken op 2016.
Op 1 januari open ik mijn Memory Jar

en zal ik mijn herinneringen van het jaar allemaal terug gaan lezen (aangezien ik zo’n geweldig geheugen heb, is dit perfect voor mij!) en daar zal ik ook wel een blog aan gaan wijden.
Eerst start ik het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsduik.
In eerste instantie zouden de kinderen ook mee duiken, maar het is wel heel koud geworden ineens, dus ik denk dat ze (heel begrijpelijk) terugkrabbelen, maar Maaike en ik gaan de duik sowieso doen.
Ook daar gaat vast nog een blog over komen dus volgende week gaan jullie zeker meer lezen.

Voor nu wens ik iedereen nog een paar leuke laatste dagen in 2016, doe je ding in 2017 en geniet gewoon van elke dag.. of het nou Oud en Nieuw is of gewoon een normale dag in het jaar: je hebt geen nieuw jaar nodig om dingen te willen veranderen, dingen aan te willen passen en voornemens te maken. Doe dit gewoon wanneer jij dat wilt !

Tot volgend jaar mensen ! (deze blog tikken duurde 2x zo lang door mijn 2 mankementen, goeie god zeg !!)

XmelX

10 thoughts on “Last one..

 1. Hahahahahahahahahahahaha! Die nagels! Heb ze ooit gehad maar noooooooit meer. Past niet bij mij, zeg maar πŸ˜‚ Staat het je mooi? Leuk lakje erop?
  Ik hoop dat je even lekker tot jezelf gekomen bent de afgelopen week. Op naar komend jaar., vol goede moed. Al kijk ik wel uit naar je ‘Kerstverhaal’, de terugblik en de Memory Jar.
  Ik heb er net nog een nieuw Tagje uitgerammeld, moest aan jou denken. Komt morgenochtend 😜
  Slaap hopelijk lekker en mooie jaarwisseling morgen xx

  Geliked door 1 persoon

  • Nou ja.. ik loop rons in een boyfriend jeans met adidas sneakers eronder en een baggy trui.. ben niet echt het type voor gelnagels πŸ˜‚πŸ˜‚ ben ook heel onhandig nu LoL. Maar als Kyra moet oefenen dan stel ik mij wel beschikbaar 😊 Zal je op fb wel een foto sturen van het resultaat.
   De week heeft mij wel goed gedaan al draait mijn hoofd nog overuren.. maar volgende week ga ik weer bloggen, dat komt goed !! Ben benieuwd naar je tag, zeer waarschijnlijk ga ik hem wel overnemen hahahaha.
   Fijne avond vanavond wijffie.. zal er eentje worden met een lach en traan gok ik πŸ˜‰ 😘😘😘

   Geliked door 1 persoon

 2. Hey Big sis! ik wou toch even reageren op die nep nagels. Lol! Ik ken die nails struggle maar al te goed. **zucht** Ik voel me dan zo gevangen om het maar zo te noemen en beperkt. Ik kan dan niet vrij bewegen en de rest heb jij al opgenoemdπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ But soms verwen ik mezelf weleens met gelnagels al heb ik dat maanden niet meer gedaan.

  Ik hoop dat je wat heb kunnen genieten van je me-time. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹Dikke knuffel! & Kusjes!πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s