Week #52 – The last week of the Year! (part two)

Zaterdag 31 december.
De laatste dag van het jaar.

Nadat Maaike en ik om 8 uur al oliebollen en stokbrood zijn gaan halen, hadden we besloten vandaag naar Amsterdam te gaan. Kyra is hier al lang over bezig want ze is hier nog nooit geweest en wil er zo graag een keer naar toe.
Aangezien het van Purmerend uit niet ver is, was dit besluit snel gemaakt.
Mike houdt totaal niet van drukte dus ik wist dat ik wat meer energie in hem moest steken om het voor hem ook leuk te houden. Kyra krijg je stil door haar gewoon winkels in te laten lopen en te laten neuzen en dat heb ik dus ook gedaan.
Ik heb haar 2 uur lang elke winkel naar binnen laten gaan en ook de Giga Primark hebben we helemaal bekeken.


We zijn nog over de Dam gelopen, ik ben met Kyra en Mike nog een geweldige photobooth in gedoken 15781617_10154913987479700_1110393674601998636_n en we hebben ook nog een stuk van de Kalverstraat belopen, maar na bijna 3 uur winkels te hebben gekeken vond ik het wel goed geweest.
Ik moet proberen beide kinderen een beetje tevreden te houden en voor Mike begon het langzaam wel teveel te worden.
Dus zijn we een zijstraatje in gelopen en via een rustige weg een stuk terug gelopen.
Daarna nog bij Starbucks een heerlijke koffie gedronken, waarnaar we de tram weer terug namen naar onze auto.
Bij het station was het echt heel druk, het voelde net alsof je een mier in een mierenhoop was en ik merkte aan Mike dat hij dit doodeng vond. Hij kneep in mijn hand en wilde dat ik ook een arm om hem heen sloeg. Vermoeidheid en drukte hadden ervoor gezorgd dat hij er echt klaar mee was.

Eenmaal thuis moest hij meteen zijn nieuwe Picachu Onesie aan en heb ik hem even op de Playstation laten spelen. Hij had zich zo enorm goed gedragen in de drukke stad, dat hij dit wel had verdiend!20161231_174058
Daarna hebben we lekker ge-gourmet, oliebollen gegeten en spelletjes gedaan.

Mike wilde opblijven tot 12 uur maar een paar minuten voor 12 zei hij dat hij naar bed wilde! LoL
De grapjas! Uiteraard heb ik hem nog even wakker gehouden tot na 12 uur en nadat we een paar minuten op het balkon hadden gestaan, heb ik hem naar bed gebracht.
Hij houdt helemaal niet van vuurwerk, maar vond het gewoon gezellig om ook op te blijven. Hij is echt geen jongen voor dit, dus volgend jaar leg ik hem gewoon weer op tijd in bed.
Wij hebben een heerlijke fles champagne open gemaakt (die ik grotendeels alleen gedronken heb) en ik heb nog bijna een half uur buiten op het balkon staan kijken.

Nadenkend over het jaar dat ik achter mij laat en het gevoel waarmee ik het nieuwe jaar start. Ik weet het niet hoor.. beetje mixed feelings.
Kyra is die avond bij mij in de woonkamer blijven slapen (op de bank) en de volgende ochtend rond half 10 kwam Mike met een nog verslapen koppie de woonkamer in.

1 Januari..
Een nieuw jaar, dus we gaan weer nieuwe herinneringen maken!
Hoe mijn eerste dag van het nieuwe jaar is gegaan, konden jullie al lezen in Nieuwjaar(sduik) en zo kan ik dus mijn laatste Weekoverzicht van 2016 afsluiten.

On to a new year of making new memories !

XmelX

6 thoughts on “Week #52 – The last week of the Year! (part two)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s