Week #1 – het eerste deel

2017
Daar gaan we dan.. alweer een jaar voorbij.
Het is echt waar wat ze zeggen: hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd lijkt te gaan.
Nu kan ik weer de eerste maanden gaan opletten dat ik de datum goed noteer, want voor mijn gevoel is het nog altijd 2016 (al was het niet mijn beste jaar dus ben blij toe dat hij voorbij is!).

Goed, Maandag 2 januari..
We waren nog altijd in Purmerend, maar na een ontbijt en alle spullen bij elkaar te hebben gezocht, zijn we rond de middag naar huis gereden. Ik wilde op tijd thuis zijn zodat ik op mijn gemak alles kon opruimen en wassen. Weinig oponthoud onderweg dus we waren om half 3 thuis. Nadat ik alles opgeruimd had en de eerste was al aan had staan, stond Kyra al klaar om naar haar vriendin te gaan. Ik heb haar daar afgezet en heb mij daarna thuis met Mike bezig gehouden. We hebben er een rustige avond van gemaakt en ik heb hem eindelijk weer eens op tijd in bed gelegd.

Dinsdag ben ik Kyra weer gaan ophalen in de ochtend en om kwart voor 3 werd Mike opgehaald door Fallon en haar vader, ze gingen namelijk samen naar de bioscoop. Even later kwam een andere vriendin van Kyra en heb ik hun ook naar Heerlen gebracht want zij gingen ook naar de bioscoop.
Thuis heb ik nog wat gerommeld en rond half 5 kwamen Mike en Fallon weer thuis, Fallon bleef weer gezellig een nachtje bij ons slapen. We hebben na het eten samen nog een spelletje gedaan en dat was weer hilarisch ! 20170103_182945
Echt, als je een slechte dag hebt, hoef je dit spel maar te doen en je bent gegarandeerd weer zo blij als een kind 😛
Ze hebben nog hutten gebouwd, daar een bakje chips in gegeten en rond 9 uur heb ik ze in bed gelegd. Ik ben zelf ook op tijd naar bed gegaan, want had een paar brakke nachten achter de rug.

Woensdag heb ik alle kinderen een ontbijt gemaakt en nadat ik Mike en Fallon aangekleed had, zijn we naar buiten gegaan. Fallon op de step en Mike met zijn nieuwe auto.
Het was raar weer maar ik wilde niet de hele dag binnen blijven zitten, dus ben er op goed geluk gewoon op uit gegaan. We hebben ongeveer een uurtje rond gelopen en het was echt lekker, dat vonden de kids ook! Zelfs nadat we nog een behoorlijke regenbui over ons heen kregen 🙂


Thuis heb ik een paar tosti’s gemaakt en terwijl Kyra weer een andere vriendin gelnagels aan het zetten was, hebben die andere twee weer een hut gebouwd en daar hun tosti gegeten. Het was een behoorlijke drukte in huis, maar wel een gezellige drukte.
Om half 5 hebben we Fallon naar huis gebracht en daarna was de rust in huis ook weer wedergekeerd.
We werden later door mijn ouders opgehaald omdat we samen gingen uit eten. Ik wilde ze op deze manier bedanken voor alles wat ze de kinderen gekocht hebben met de feestdagen en hun paar dagen in Scheveningen. Een etentje is altijd gezellig bovendien.
En dat was het ook. We hebben bovendien heerlijk gegeten!!
Ik had een vegetarische hamburger genomen. img-20170104-wa0000Daar waar ik normaal smul van een flink stuk vlees, had ik er nu een beetje mijn neus vol van. De laatste weken heb ik echt bijzonder slecht gegeten en ik vond dat ik er wel wat meer op mocht letten.
Ik was blij met mijn keuze, want de burger was heerlijk !
Na het eten heb ik de kinderen naar hun vader gebracht en thuis heb ik Harry Potter gekeken (ja, ik heb ze wéér allemaal gekeken 😛 ).

Donderdag ben ik met Gertie even naar Duitsland gegaan, langs de DM en de Lidl.
Ik heb daar een aantal dingen gekocht wat mij aan vroeger deed denken (want toen gingen we heel vaak naar Duitsland voor boodschappen). Dit heb ik later die dag ook gegeten en dat was voor mij pure nostalgie 🙂


In de middag ben ik naar Alique gegaan, we hebben bijgekletst en dat was echt gezellig.
We hebben nog gepraat over een eventuele vakantie samen in 2018 en hoe meer we daar over aan het praten waren, hoe meer zin we er al in kregen 🙂
Waar ik eigenlijk voor kwam, was om gebruik te maken van haar crosstrainer.
Ik ben de laatste tijd toch een aantal kilo bijgekomen (4 !! 4 kilo!! 😮 ) en bij haar kan ik helemaal voor niks op dat ding staan.
Het is ook het enige wat ik echt leuk vind om te doen dus had er ook best zin in ! (hoe raar dat ook mag klinken voor een lui persoon als ik hahaha)
Aangezien ik al jaren niet meer aan sport doe, ging ik er niet van uit dat ik dit lang ging vol houden, maar ik heb toch netjes 20 minuten vol gemaakt.
De laatste minuut begonnen mijn benen echt te branden en ik was vergeten hoe lekker dat ook weer voelde!
Ik ben van plan 2 à 3 keer per week langs te gaan om op de crosstrainer te gaan.
Ik heb geen stok achter de deur nodig, als ik iets wil doen, dan doe ik dat ook en dan hou ik dat ook vol. Dus als ik zeg dat ik 2 à 3 keer per week ga, dan doe ik dat ook! Simpel zat (en minder bier drinken zou ook helpen Mel 😉 just saying..).
Eenmaal thuis ben ik gaan douchen en heb ik lekker gegeten.
’s Avonds heb ik de volgende Harry Potter film gekeken 🙂

Ik ga mijn weekoverzicht weer opsplitsen in 2 delen, want ze worden anders echt te lang 😉

XmelX

7 thoughts on “Week #1 – het eerste deel

  1. Ik heb ook weer alle Harry Potter films gekeken, die blijven leuk hè? Ik had laatst een vegaburger van rooie bieten genomen, maar dat was toch niet zo mijn ding. Ik wissel ook af en toe vegetarisch af met vlees. Niet uit principe hoor, want ik ben nou eenmaal een slagersdochter, maar omdat ik denk dat mensen niet per se gezonder worden van elke dag vlees.
    Dat Götter Speise ken ik helemaal niet. Is dat drilpudding?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s