Week #1 – the first weekend!

En toen was het al vrijdag..
Ik kon uitslapen, wat ik dus ook heb gedaan en na een lekker ontbijtje heb ik mijn laptop aangezet en ben ik wat blogs gaan lezen (ik lig een beetje achter, excuses hiervoor!). Vervolgens heb ik zelf nog het een en ander op papier gezet en tussendoor ben ik wat gaan opruimen (heel onwillekeurig en chaotisch, zoals ik het het liefste doe!)
Ik zou eerst nog naar Alique gaan om weer van de crosstrainer gebruik te maken, maar ik had besloten dat morgen te doen zodat ik vandaag niet meer de deur uit hoefde.
Wel heb ik thuis wat oefeningen gedaan, waarvan ik weet dat ik er morgen spierpijn van ga krijgen 😛
Toen Gertie ineens binnen kwam, besefte ik pas dat het al bijna half 9 ’s avonds was dus heb ik mijn laptop dicht geklapt, pen en papier weg gelegd en ben ik naast haar op de bank geploft.
Ineens kreeg ik een appje van Stephanie (een print screen zou makkelijker zijn maar ik typ gewoon een deel van dit gesprek)

“Kom naar de kroniek”
“Lestig portret”
” 🙂 Dat vraag je aan een contactgestoorde ? hahaha grappig LoL”
“Kom gewoon”
” Vriendin van mij is leuk”
“Band is gaaf”
“Jij past perfect in het plaatje”
“Kleed je aan en kom”
“Way out of my comfort zone.. damn, ik weet het niet hoor :/
“Ja”
“Join the club”
“Wat is mooier om eruit te stappen”
“2017”

“Dus”
“Kom nou”
“Lis en ik haten mensen”
“hahahaha”
“Melllll”
“Schiet op”
“Twijfel niet zo”
“Kom je?”

Ten eerste ben ik dol op mensen die liever 20 regels typen dan alles in één appje proppen hahahaha en ten tweede was ik volledig verrast door deze vraag.. en ik ben niet zo van de verrassingen 😛
Ik ben daarentegen altijd wel in voor een drankje, super gezellig vind ik dat en zeker als het zo spontaan is, dus normaal gesproken zou ik niet zo lang getwijfeld hebben en had ik na de eerste app al mijn luie broek uit getrokken om in een uberstrakke skinny te springen.
Waarom dan nu niet ?? Laat mij dit nader uitleggen..
Ik liep nog altijd rond met torenhoge muren, muren die mij belastten en die mij bijna opslokten. Er is momenteel maar één persoon die binnen een zucht die muren kan verbrijzelen en aangezien dit hele beladen muren waren, wist ik ook dat als dat moment zou aanbreken, ik misschien wel eens wat heftiger zou kunnen reageren..
Wil ik dat wel in een kroeg ?
Waar ook nog een vriendin van haar bij zit ?
Die dan waarschijnlijk ook denkt dat ik niet goed wijs ben ?
Kan ik dit enigszins in de hand houden ?
Ik wist niet hoe het zou gaan en hoe ik ging reageren.. en dát zorgde voor de twijfel.
Hoe leuk ik dit ook vond.. ik kreeg het er direct warm van en werd lichtelijk zenuwachtig.
Is dit wel het juiste moment ? Kan ik niet beter tot morgen wachten ?
Dan zie ik haar op een rustig moment en ben ik wat meer op mijn gemak als ik heftig zou reageren ?
Stephanie bleef echter aandringen en ook Gertie zei dat ik gewoon moest gaan, dus heb ik toch besloten om maar gewoon te gaan..
Ze had gelijk.. ik moet uit mijn comfort zone stappen.
Nadat ik mijn auto geparkeerd had, liep ik al binnensmonds vloekend richting de kroeg.
*godver.. waarom doe ik dit ook… pfff, ik laat mij weer ergens in lullen…godverdegodver…hou je maar vast mel.. je bent ook een deus he*
(Dit was even een sneakpeak van inside my head op dat moment)
Ondertussen was ik al ingelicht dat zij vlak bij de deur zaten dus toen ik de kroeg binnen liep, begonnen ineens 2 vrouwen voor mij te klappen hahahahahaha, goeie binnenkomer he! 😛
Ik maakte een buiging, stelde mij gelijk voor aan Stephanie’s vriendin, keek Steph aan en BAM !!!
Ken je dat gevoel als je in een heel warm land op vakantie bent, op het vliegveld staat en dan ineens naar buiten stapt waar het zo’n 40° is en die warmte jou de adem ontneemt ?
Je wilt dan ademen, maar dat lukt niet goed dus moet je even een aantal keren naar adem happen voordat de zuurstof ook echt binnen dringt.
Nou, dat gevoel dus!
Zenuwachtig liep ik heen en weer te zoeken op welke stoel ik moest gaan zitten en ik voelde mijn naakt, bevrijd van muren maar in een ongemakkelijke situatie omdat ik niet wilde uiten wat ik op dat moment voelde.
Direct maar een biertje besteld en een praatje gemaakt, geprobeerd zo normaal mogelijk te blijven doen (wat voor mij normaal is tenminste LoL) maar ik bleef toch nog wel even ongemakkelijk.
Neemt niet weg dat het een onwijs leuke avond was, Steph’s vriendin inderdaad een leuk mens is en we het toch wel jammer vonden dat we weer zo vroeg weg moesten want de dames moesten de ochtend erna weer vroeg op.
Helaas geen selfie gemaakt.. waarom hebben we eigenlijk geen selfie gemaakt ?
Enfin, terwijl ik van de kroeg richting mijn auto liep overviel mij een emotie van het overweldigende dat weer had plaatsgevonden.
Hoe flikt ze dat toch elke keer..

Omdat ik pas laat in slaap viel, ben ik ook veel te laat opgestaan zaterdag, maar om half 11 was ik zoals afgesproken bij Stephanie. 20170107_095147Ze was jarig en had speciaal voor de contactgestoorde (mij dus) de poort wat eerder open gemaakt, zodat ik voor al het andere bezoek daar was (geweldig wijf he 😛 ).
Het was weer even leuk, ook nog met Aimee gekletst over haar vakantie, bijgepraat over de kerst en nieuwjaar en toen kwam ineens haar zus met man en zoon binnen. Ik ken ze van school, dus daar hoefde ik niet voor weg te gaan 🙂
Ook dat was gezellig, maar toen kwam het volgende bezoek binnenkwam werd ik vreselijk zenuwachtig en ben ik ook direct vertrokken (zo snel kan dat gaan bij mij 😉 ).
Voorzichtig naar huis gereden, want het was best glad en thuis heb ik mij omgekleed.
Ik wilde namelijk nog naar Alique gaan voor wat beweging en ik heb nog 20 heerlijke minuten staan trappen! Love it !!20170107_145120
Maar wat was ik blij toen ik weer thuis was! Het was inmiddels nog gladder geworden en het auto rijden viel wel mee, maar het naar de auto toe lopen was levensgevaarlijk! 3 keer bijna op mijn muil gegaan maar ik heb het gehaald.
’s Avonds nog met Gertie een film gekeken en gewoon op tijd naar bed gegaan.

Zondag heb ik weer lang in bed gelegen, ik hoefde niks maar was wel nog van plan in de middag een bezoekje af te leggen. Dit is helaas niet door gegaan dus ben ik maar een stukje gaan wandelen met Gertie. Voor de rest van de dag ben ik thuis gebleven en om 7 uur kwamen mijn bengels weer thuis ! 🙂
Morgen begint het werk weer.. is de vakantie alweer voorbij en begint het normale leven weer.
Maar weet je.. ik ben er klaar voor !20170108_155712-1
Bring it on !!

XmelX

7 thoughts on “Week #1 – the first weekend!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s