Change is in the air..

Mag ik even een beetje van jullie tijd vragen zodat jullie kunnen zien hoe ik mijzelf een schouderklopje geef ๐Ÿ˜€

Oh wat ben ik goed bezig ! hahahahaha, ik word er helemaal enthousiast van.
Aangezien ik in de laatste maanden 4 kilo ben aangekomen, door waarschijnlijk het regelmatig nuttigen van bier en slechte hapjes (en de leeftijd zorgt ervoor dat het er niet meer zo makkelijk af gaat als het er eenmaal aan zit ๐Ÿ˜› ) en ik langzaam uit begon te zien als een hangbuikzwijntje, vond ik dat ik maar weer eens iets moest doen om de boel wat strakker te trekken!

Als ik eenmaal het punt bereikt heb, dat ik echt iets wil doen er aan (ik ben lui geworden dus het duurt wat langer voordat ik bij dat punt ben!) dan kom ik ook gelijk in actie.

Ik ben op 5 januari begonnen, nadat ik eerst even op de weegschaal ben gaan staan en toch wel heel hard moest lachen!
Zo zwaar was ik nog nooit! ๐Ÿ˜ฎ
Behalve toen ik zwanger was, maar dan mag het ๐Ÿ˜›
Nou ja, geen man overboord maar ik moest in ieder geval 4 kilo eraf krijgen om op mijn “normale” vertrouwde gewicht te komen en dan had ik er eigenlijk het liefst nog 3 kilo extra af, maar dat duw ik nog even ver vooruit.
Ik ben namelijk wel heel reรซel: als je eenmaal lui bent geweest dan glip je daar weer heel snel naar toe ๐Ÿ˜‰
Zonder gekkigheid, ik ben geen zwaargewicht dus 4 kilo gaat er gewoon niet makkelijk af, laat ik dat eerst maar eens halen en dan kan ik altijd nog aan die extra 3 beginnen (als ik er dan nog zin in heb hahaha)

Vanaf 5 januari heb ik elke dag wel iets gedaan.
Was het niet op de crosstrainer lopen (ik ben begonnen met 20 minuten en zit nu al op een half uur), dan was het wel thuis oefeningen doen (jumping jacks, squads, push-ups en lunges).
Ook ben ik begonnen aan een Planking Challenge.
1e dag 20 seconden planken, 2e dag weer 20 seconden, 3e dag 30 seconden and so on and so on..
Inmiddels zit ik op de 11e dag en dat is 60 seconden planken.
Morgen moet ik 90 seconden vol proberen te houden.. ik ben benieuwd of het lukt!

Maaarrrrrr.. al bijna 2 weken elke dag iets doen is toch best al een schouderklopje waard!
Het kost mij niet eens moeite, dat is het leuke ervan. Ik ben elke dag aan het bekijken wat ik kan doen.. heb ik tijd om naar mijn vriendin te gaan en van de crosstrainer gebruik te maken ? Lukt dat niet vanwege tijdsgebrek dan ga ik thuis aan de slag met de eerder genoemde oefeningen en ik heb ook dagen ertussen dat ik alleen de planking challenge doe.
Ik heb geen idee of ik al afgevallen ben, hou er niet zo van om als een wanhopig wijf elke week op dat ding te gaan staan (denk ook dat het weinig motiveert hahahaha).
In de avonden eet ik zelden nog iets, maar ik onthoud mijzelf echt niet alles dus als de kinderen eens frietjes willen eten dan eet ik die gewoon mee.
En als ik komend weekend weer een hamburger ga eten, dan doe ik dat ook zonder mij daar rot onder te voelen ! ๐Ÿ˜€

De beweging, minder snacken ’s avonds, vรฉรฉรฉรฉl minder bier meer drinken (heb in het nieuwe jaar 1 Duvel gehad en 1 glas wijn.. is toch netjes he ๐Ÿ™‚ ), dat moet er maar voor zorgen dat ik die verdomde 4 kilo kwijt raak !
Mijn hamburgers geef ik niet op !!
NEVER !!
LoL

Dus.. lieve lezers, trouwe volgers.. ik ben blij met mijzelf ๐Ÿ˜€
En ik wil deze schouderklop echt even delen met jullie !
*happy*

..en nu heb ik honger ! hahahahaha

XmelX

20 thoughts on “Change is in the air..

  1. Dat schouderklopje krijg je ook van mij. Ontzettend knap. Dat je het gewoon volhoudt! En inderdaad, je moet blijven genieten ๐Ÿ˜Š mag ik niet een beetje van jouw motivatie?
    Liefs

    Geliked door 1 persoon

    • hahahaha, ik verbaas mij zelf ook over hoe makkelijk het gaat. Denk dat het te maken heeft met het feit dat ik vroeger 5 of 6x per week sportte en er altijd van genoten heb. Beweging voelt gewoon lekker en het geeft zelfs meer energie, daar waar lui zijn nog luier maakt! ๐Ÿ˜›

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s