Week #2

De vakantie was weer ten einde en nadat 2 kinderen met tegenzin naar school waren gegaan,

20170109_075716.jpg

hij was er nog niet klaar voor :p

zat ik met een brede glimlach in de auto onderweg naar mij werk.
2 weken vakantie is lang genoeg voor mij en ik ben dan altijd wel weer blij als ik mij op mijn werk kan gooien. Had een behoorlijke achterstand dus de dag vloog voorbij. Na het werk zjn we bij mijn ouders gaan eten en in de avond ben ik nog naar Alique gegaan en heb 22 min. op de crosstrainer getraind.

Dinsdag was weer zo’n vlotte dag op mijn werk en thuis hebben we een gezellig avondje gehad. Ik zit inmiddels met de Planking Challenge op 40 seconden en Kyra doet nog altijd mee (die heeft het luie van mij hahahaha).

Woensdag heb ik in eerste instantie een rustige middag gehad, tot het vriendinnetje van Kyra ineens weer in de problemen leek te komen. Het lijkt een never ending story, maar ik zit nu in over Kyra in deze hele kwestie. Ze is al bij de psycholoog geweest zodat ze even vrijuit kon praten, heeft op school ook begeleiding en als er nu weer van alles aan de hand is dan wordt de last alleen maar zwaarder. Bovendien heeft ze volgende week proefwerkweek en daar moet ze echt flink voor leren.
Na een gesprek met haar vriendinnetje en haar moeder, heb ik daarna nog even alleen met Kyra gepraat en ze voelt wel degelijk een druk die ze niet gebruiken kan 😦
Dit moet ik duidelijk goed in de gaten houden.

Donderdag had ik weer yoga. Altijd heerlijk om dit weer te doen na een vakantie !
Het ging ook lekker, kon mijn spieren weer heerlijk laten oprekken en dat voelt altijd zoooo fijn!! Er was één oefening die ik thuis met Kyra wilde doen en die hebben we de dag erna dus ook gedaan.
Eerst kwamen we terug van een halve kaars 20170113_184808en lieten onze benen richting ons hoofd zakken.
20170113_184813Je knieën hangen nu naast je hoofd en je voeten leunen op de grond.
Dit was hilarisch om met Kyra te doen, ze kan het best maar de geluiden die ze maakt zijn echt hysterisch LoL.
Daarnaast was ze binnen 15 seconden haar balans kwijt en liet zich bovenop mij vallen.
Samen naar de yoga gaan, met deze kip, is geen goed idee 😛

Vrijdag kon ik eindelijk weer eens op mijn gemak boodschapjes doen. Ik waardeer deze vrijdag ochtenden enorm. Even op mijn gemak door de supermarkt struinen, Love it !
Mike was om 3 uur thuis, kyra even later en nadat we lekker gegeten hebben, hebben we ’s avonds samen met Gertie naar The Voice gekeken (beetje boring.. maar ach, je moet wat he 😉 )

Zaterdagochtend heb ik om kwart over 10 geprobeerd tickets te kopen voor ParkCity Live. De voorverkoop begon en ik wilde er vroeg bij zijn. Het is maar goed dat ik dat gedaan heb, want diezelfde dag was het hele festival uitverkocht !! Whoop Whoop !! Ik kijk nu al uit naar dat weekend !!
Daarna ben ik naar Alique gegaan en heb 25 minuten op de crosstrainer getraind, met Planken zitten we op schema (1 minuut) en later op de dag hadden we een verjaardag van mijn Petekindje. Hij is al 7 jaar geworden!
Omdat Kyra nog moest leren zijn we maar 2 uurtjes gebleven en later op de avond is Kyra’s vriendinnetje nog gekomen, die bleef weer een nachtje slapen. Ik ben om 21:00 uur weer naar Alique gegaan omdat we om half 11 nog een filmpje in de bios gingen kijken, The Bye Bye Man (aparte film was dat!)16114470_10154959232129700_1668756987687634747_n
Toen ik om half 1 thuis kwam, lagen de dames al heel verrassend te slapen en in mijn bed lag de allerliefste man in dromeland!

Heerlijk om wakker te worden naast dat ventje15940445_10154960699094700_4920581727783603590_n
We hebben lekker rustig aan gedaan op zondag en om Kyra wat tijd en rust te geven voor te leren, zijn Mike en ik even langs mijn ouders gegaan. Ik moest een aantal foto’s maken van spullen die ze wilden verkopen en we hebben gelijk een datum gepland om naar de Huishoudbeurs te gaan (altijd leuk, die beurs!).
Eenmaal thuis vroeg ik de kinderen wat ze wilde eten en dan komt eigenlijk wel altijd hetzelfde antwoord.
KFC!
Dan maar een keertje zondigen 🙂 geen probleem!
Om 19:00 uur kon ik ook weer genieten van Eredivisie voetbal en de rest van de avond was gewoon lekker chill 🙂
What more can I ask!!

Getting my grip back

XmelX

5 thoughts on “Week #2

 1. Die drie kaarsen op tafel lijken beter 😛
  Hihi sorry..

  Ik zit n beetje te twijfelen over Yoga, d’r is hier wel een clubje maar ik schijt m er een beetje voor. Is t érg intensief? Of kan ik best meedoen met m’n astma-hoestje en m’n stijve botten? ( xD ) Goed bezig in ieder geval! Xxx

  Geliked door 1 persoon

  • het is intensief voor je lichaam, maar je bepaalt zelf hoever je gaat. Mijn moeder heeft fibromyalgie en geeft zelf aan wat ze wel of niet kan dus als jij een bepaalde beweging niet kan, dan doe je die niet. Simpel zat!
   Het is nét goed voor je stijve botten. Ik had vreselijk veel last van mijn rug, nu is dat bijna weg !! Probeer gewoon eens een lesje.. 🙂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s