Not just sushi

Friday night!
De planning was mijn vrijdagavond weer eens anders te spenderen dan normaal, dus niet in mijn huispak op de bank, maar een gezellig etentje en een drankje in de stad!
Dus om kwart over 6 heb ik Stephanie opgehaald en zijn we naar Sushi Vandaag gegaan.
Het is een heel leuk ingericht restaurant, leuke sfeer alleen een beetje rumoerig (wat ook wel handig was voor de boertjes die we soms moesten laten ๐Ÿ˜› ).
De eerste ronde sushi kregen we in stijl gebracht en het was ook echt vreselijk lekker!!16113892_10154983087919586_8326246409921417697_nZo kun je 5 rondes sushi bestellen, elke keer 5 gerechten maar dit keer moesten we na de derde ronde stoppen omdat we propvol waren! Het was enorm lekker en dit wordt dan ook de vaste sushi tent waar ik in het vervolg sushi ga eten ๐Ÿ™‚
Na het etentje zijn we even een rondje gaan lopen omdat we pijn aan onze buik hadden van het vele eten. Dus al boerend zijn we door de stad gelopen en na een minuut of 10 zijn we in de Kroniek beland, de leukste kroeg van Heerlen!
We zijn heel kuis begonnen met een thee, want bier was nog even too much ๐Ÿ˜›

Maar uiteraard kwam na de kop thee een heerlijk biertje 16143069_10154983631134586_6074764579849367019_nen die smaakte verdomd goed ! ๐Ÿ™‚
Na behoorlijk wat stom gelul en heel veel lol, liep er een dronken man binnen en blijkbaar vond hij ons wel leuk, want na 5 minuten kwam hij ineens aan onze tafel zitten. We keken elkaar allebei aan als botsauto’s en hebben geprobeerd de man maar te negeren, hij was echt lam en als hij wat zei kon je hem gewoon echt niet verstaan. Hij probeerde soms met ons te praten, maar we wilden eigenlijk niet reageren, totdat Steph ineens antwoord gaf en hij er even goed voor ging zitten om met ons te praten (..dat had ze dus niet moeten doen hahahahahaha).
We deden echt ons best om hem te verstaan maar de man was gewoon tรฉ lam en onverstaanbaar. Ineens maakte hij zo’n gebaar naar ons, brabbelde wat en Steph knikte ineens vastberaden en zei:
“Jaa !! Wij hebben verkering !! dat is mijn vriendin!”
Ik moest serieus mijn lach inhouden en toen hij mij aankeek knikte ik ook en zei:
“Jazeker, dat is mijn vrouwtje!”
Hij begon te glimlachen en keek een beetje onbegrijpend naar ons. Stephanie is daarna nog bier gaan halen en daar zat ik dan ineens alleen met die man aan tafelย  ๐Ÿ˜ฎ
“maar.. jullie heb geen piemel?”
Ja.. dit vroeg hij echt !!
“Nee, wij hebben geen piemel.. apart he!”
En weer keek hij mij glimlachend aan en zei ineens
“weet je dat je mooi meisje ben”
Pffff… waar bleef die vriendin van mij nou !!! Awkward !!

Nadat ze weer bij ons kwam zitten hebben we toch getracht hem te negeren want we wilden hem eigenlijk weg hebben.
Maar Stephanie kwam ineen met een onverwachte opmerking en mijn gezicht sprak op dat moment boekdelen!!
“Weet je wat leuk zou zijn voor je blog? Een selfie !!”
en als een blije kip pakte ze haar telefoon uit de tas en jutte de dronken man op om bij mij te gaan zitten voor een selfie. Als een opgewonden puppy kwam de man vรฉรฉl te dichtbij en maakte ze een foto…
Ik was niet blij en heb ook wel duidelijk laten doorschemeren dat ze dit nog wel terug krijgt.. strontwijf ๐Ÿ˜› (en een lol dat ze had.. bah bah !!)

Gelukkig is de man even later vertrokken en vroeg de DJ of wij de volgende keer wilde melden dat hij ongewenst bij ons kwam zitten, zodat hij vriendelijk verzocht zou worden te vertrekken. Blijkbaar doet hij dit vaker.. hadden wij weer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Zoals altijd, was ik Bob (zou niet anders willen ook) dus ik heb merendeels thee gedronken, maar Steph tankte vrolijk verder ๐Ÿ˜›
We hebben echt zo vreselijk gelachen en werkelijk hilarische gesprekken gehad toen ze ineens van het toilet af kwam lopen, pratend met een man en toen we hadden we ineens weer iemand aan tafel zitten. Maar deze meneer was toch best een knapperd en niet zo lam dat je hem niet meer verstond. Dus we hebben een half uurtje zitten praten, terwijl Stephanie een kriebel in haar reet had ofzo want die liep van de tafel naar de bar, van de bar naar de DJ en huppelde wat rond.
Ineens zegt de knapperd tegen Stephanie:
“jij bent toch lesbisch he ?” en keek naar mij
“en jij niet !”
Nou.. ik ging helemaal stuk aan tafel !! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Karma had haar snel gevonden LoL en ik heb haar echt recht in haar bek uitgelachen ๐Ÿ˜Ž
Nadat ik uitgelachen was, heb ik hem toch maar even uitgelegd dat zij 100% hetero is en ik degene ben die niet weet wat ze is, maar hij had duidelijk moeite met dat geloven hahahahaha.. oh wat heb ik haar daar mee gepest de rest van de avond ๐Ÿ˜›

Om 3 uur werden we vriendelijk verzocht het cafรฉ te verlaten en toen we buiten stonden, vroeg de knapperd ineens aan ons of we met hem mee wilde gaan ๐Ÿ˜ฎ
Ik heb Steph vast gepakt en na een heel idioot gesprek heb ik hem duidelijk gemaakt dat ik geen behoefte had om zijn huis te zien (want dat was het enige dat hij wilde.. right ! hahahaha) en dat ik maar รฉรฉn ding wilde en dat was mijn vriendin naar huis brengen.
De weg naar de parkeergarage hebben we weer zo vreselijk veel lol gehad, niet normaal!

Sweet fun ๐Ÿ˜Š

Het duurde dan ook wel best lang voordat we eindelijk in de auto zaten en toen ik voor haar deur stond hebben we nog 10 minuten keihard mee gezongen met een nummer van Melissa Etheridge (Like the way I do.. de live versie duurt 10 minuten).
Ik ben nog even mee naar binnen gegaan en om 05:15 uur was ik thuis.

Needless to say, dit was een onwijs gave avond en weet je…
dit gaan we gewoon elke maand doen!

Making memories

XmelX

16 thoughts on “Not just sushi

  1. Pingback: Week #3 | My journey..

  2. Hahahahahahahah omg! Girl girl echt ik heb het met je te doen!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚die foto’s met die man hilarisch๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Especially die eerste foto die blik van je hahahahaha!๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
    Ik moest echt keihard laten ik verslikte zowat in mijn cappuchino!โ˜•Lol!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s