Blog-date

De meeste weten inmiddels wel dat ik helemaal verzot ben op hamburgers.
En dan hoe groter, hoe beter !!
Als je dan ineens een bericht krijgt van iemand die een hele lekkere hamburger weet te eten ergens in de buurt, dan beginnen mijn voelsprieten gelijk te trillen.

Na wat heen en weer berichten te hebben gestuurd, was een datum snel vast gezet:
21 januari 2017.
Het zou de tweede blogster zijn die ik in real life ging ontmoeten en ik had er best zin in.
(al heb ik wel geleerd van de eerst ontmoeting 😉 ).
Dat heeft natuurlijk ook te maken met de persoon wie je gaat ontmoeten natuurlijk.
Ik vind het heel leuk om bepaalde bloggers die ik volg te leren kennen, sommige zijn gewoon heel interessant en bij die personen kan ik mij heel goed voorstellen dat ik daar hele leuke en boeiende gesprekken mee zou kunnen voeren.
Het zou bizar zijn als ik dat bij élke blogger heb (daar volg ik teveel mensen voor), maar bij haar had ik dat zeker wel.

Ik had met Tamara afgesproken dat ik haar zou ophalen en we dan naar betreffende cafetaria zouden rijden.
Maar omdat ik de nacht ervoor maar 3,5 uur geslapen had, ben ik in de middag nog even een paar uurtjes gaan slapen (had het anders echt niet gered).
Toen ik wakker werd en voor de spiegel stond, heb ik Tamara maar even een berichtje gestuurd met alvast mijn oprechte excuses voor hoe ik eruit zal zien 😛 (zo goed kan niemand voegen!). 
Ik ga mij niet anders voordoen dan ik ben, dus met een beetje mascara en wat lippenstift (zoals normaal) ben ik de deur uit gegaan.
Ik had haar tenslotte al mijn excuses aangeboden hè 😉

Eenmaal bij haar aangekomen, zijn we gelijk weer in de auto gestapt en richting onze bestemming gereden. In de auto werd al heel snel gekletst zoals alleen vrouwen dat kunnen en ondanks dat we elkaar net pas ontmoet hadden, rolde het ene gesprek na het andere heel simpel over de tong.
Na een klein half uurtje waren we op onze bestemming en hebben we onze hamburger besteld. Wederom ratelden we gewoon door en we hielden pas op toen we aan onze hamburgers konden beginnen.
Ik ben gewend echt MEGA burgers te eten, dus toen ik deze hamburger zag, wist ik dat ik die zonder enige moeite weg kon stouwen, terwijl Tamara al op voorhand zei dat ze hem niet altijd op zou krijgen (mietje ! 😛).

20170121_171803

Mijn Cheeseburger

20170121_171812

Tamara´s burger, met een smurfenfrietje erbij 😛

We zijn met goede moed begonnen aan de burgers, maar door het vele gepraat van ons tussendoor duurde het wat langer voordat ik hem op had 😛
Ook had ik dit keer niet de saus tot mijn oren zitten, omdat ik mijn mond elke keer schoon veegde aangezien ik ook bleef praten tussendoor (zou niet echt smakelijk uitzien als Tamara elke keer naar mijn met saus besmeurde gezicht moest aankijken he 😉 )

Zoals ik al voorspeld had, heb ik de burger zonder enige moeite opgekregen, maar Tamara had de nodige moeite. Ineens begon ze dat hele ding te ontleden en het vlees ertussenuit te eten hahahahaha, maar ze heeft gewoon gefaald!
Ze heeft hem niet opgekregen (wat betekent dat ik echt een varken ben.. want ik had serieus nog een tweede op kunnen krijgen hahahaha).

Nadat onze buikjes (half) vol waren, zijn we blijven zitten en hebben we nog “even” doorgekletst. Er vielen geen ongemakkelijke stiltes, we praatten alsof we nooit anders gedaan hadden en het was oprecht hartstikke gezellig.
Ineens zag ik aan haar gezicht dat ze moe was (jaja.. alsof ik haar al jaren ken hahahaha) en vroeg of ze naar huis wilde, omdat ze toch wat moe begon te zien.
Dus na 2 heerlijke hamburgers, een smurfenfrietjes, een flesje water en 4 blikjes Iced Tea (drinken doet ze duidelijk wel meer dan ik 😛 ) en bijna 4 uur ( 😮 ) samen te hebben gekletst, zijn we weer richting haar huis gereden.

We waren zo slim om geen selfies te maken vóór het eten, maar wij domkoppen hebben dat gedaan toen we allebei volledig gaar en kapot moe waren.
In de auto, in de meeste vreemde standjes ook, hebben we een aantal selfies gemaakt, waar we echt volledig naar de klote op staan hahahahahaha.
Ik heb er ook maar 1 gekregen van Tamara, volgens mij durfde ze de rest niet door te sturen, want ze weet dat ik die gewoon op mijn blog zet, hoe slecht we er ook op staan 😛
(slimme vrouw hè 😉 )
En als je bedenkt dat deze foto de beste van ze allemaal was, dan hebben jullie wel een idee hoe de rest van de foto´s zijn 😀img-20170122-wa0005

Ik heb genoten !!
Het waren 4 hele gezellige uurtjes en ik voelde mij totaal op mijn gemak bij deze geweldige blogger!
Check haar blog, want dat is absoluut ook de moeite waard !
Mara Tegendraads

Bedankt voor een super gezellige middag/avond wijffie!!
Dit gaan we zeker nog een keer doen 🙂

XmelX

12 thoughts on “Blog-date

  1. Haha leuk dit! 😂 Zodra ik weer wat beter ben ga ik er ook nog over bloggen. En wat zagen we er gaar uit. 😉 Moeten we zeker nog een keertje doen, want was geweldig gezellig. En dan maar ff de bekende Mara-uitspraak: Dan ben ik maar een mietje! 😂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Op Blogdate met Melanie bij Frituur Suzy in Dilsen - Mara Tegendraads

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s