Week #4 – het betere weekend!

Vrijdagochtend kreeg ik een bericht dat mijn nieuwe bank tussen 9 en 12 uur geleverd zou worden. Dus nadat ik Mike naar school had gebracht, ben ik direct weer naar huis gekomen. In de tijd dat ik moest wachten heb ik mij uiteraard productief gemaakt en rond 11 uur was hij er dan eindelijk!
2 aardige mannen kwamen de bank brengen en nadat ik betaald had, bedankte hij mij en wilde hij vertrekken.
Een beetje verbaasd vroeg ik hem:
“Zou je mij niet helpen met uitpakken en neerzetten ?”
“Nee mevrouw, dat doen wij niet, wij leveren alleen.”
en weg was hij.. (de tweede man zat al in de auto)

Verbouwereerd bleef ik achter en toen heb ik mijn tas gepakt en ben ik boodschappen gaan doen. Prioriteiten!
Nadat ik thuiskwam en alles in de kasten had staan, heb ik de banken op mijn gemak uitgepakt, poten eronder geschroefd en daarna de 2 delen aan elkaar geklikt waardoor de hoekbank tevoorschijn kwam.

Vooral dat laatste klusje was wel lastig om alleen te doen, want je moet de ene kant vasthouden, terwijl je de andere kant er tegenaan moet duwen en er in moet klikken.
Maar Mel zou Mel niet zijn als haar dat niet gewoon gelukt was πŸ˜€
Toch ben ik met Mike even naar betreffende winkel gegaan en heb ik gevraagd wat voor poep-service zij geven.
De aardige mevrouw gaf aan dat zij een extern bedrijf inhuurde om spullen te leveren en deze dus ook alleen leveren. Als ik hulp nodig had gehad, dan had ik hun filiaal kunnen bellen en hadden zij een werknemer gestuurd die mij zou helpen.
Heel fijn dat ze dit vooraf melden en niet achteraf zodat je met heel veel ergernissen en irritaties zit… Pffff !
Nou ja, IK was blij met de bank en mijn kindjes ook dus de rest vergeten we maar gewoon πŸ˜›

Zaterdag werden we rond 11 uur verblijd met bezoek uit het Oosten, Jeske en Daan kwamen een weekendje op visite. Na een kopje koffie zijn we de stad in gegaan en hebben we het een en ander gescoord! Kyra een prachtig nieuw setje bij HunkemΓΆller, ik nieuwe schoenen en Mike een helikopter op afstandbediening.
Na een lekkere lunch bij Delifrance, heeft Jeske ook nog een leuk truitje gescoord en met genoeg tassen zijn we weer richting huis gegaan.
Daar ben ik gaan koken en tijdens het koken kon ik even lekker bijkletsen met Jeske. We spreken elkaar niet zo heel vaak, kunnen natuurlijk niet “even” bij elkaar op bezoek gaan en deze momenten grijpen we dan ook met beide handen aan om ons verhaal te doen.
Na een heerlijk avond eten, waren we zo vol gegeten dat we de ene dip na de andere kregen.
Ook hebben we nog de helikopter uit mijn haren moeten knippen, want Mike had dat ding nog niet zo goed onder controle en nadat hij op mijn hoofd geland was (ondersteboven) zat hij vast in mijn haar !!:P
Enfin, Kyra heeft het netjes geknipt waardoor je het niet eens ziet (mijn kapster vast wel πŸ˜› ) en nadat de kinderen rond 9 uur naar boven zijn gegaan,Β  hebben wij ons op de bank laten vallen en wat tv gekeken.
Ik had een aantal keren wat gezegd zonder dat ik antwoord kreeg en toen ik opzij keek, zat mevrouw gewoon heftig te knikkebollen ! hahahahahahaha.
Dus om half 11 zijn we naar bed gegaan en Jeske had mij al gewaarschuwd dat ze wel eens snurkte, maar ik kon mij niet voorstellen dat er heel veel geluid uit zo’n klein vrouwtje kon komen….
Ik heb er nog nooit ZO naast gezeten 😐
Goeie god, wat kan die vrouw snurken! Een kettingzaag was er niks bij !!
Ik heb om middernacht mijn slaapkamer verlaten en ben op de bank gaan liggen, want anders had ik geen oog dicht gedaan.
Fijne bank om te zitten, maar niet zozeer om op te slapen πŸ˜›

Dus een beetje brak stond zondagochtend om 8 uur een mannetje naast mij die mij ietwat verbaasd aan keek.
“Lekker geslapen mam ? Ik zet de tv aan he, schuif eens op!”
LoL
Heerlijk om zo wakker te worden πŸ˜›
Rond half 11 hebben we gezamenlijk een ontbijtje gehad en daarna zijn we bijna een uur gaan wandelen. Heerlijk even de frisse lucht in, het was prachtig weer dus ideaal voor een wandeling. Het verbaasde mij dat Mike en Kyra ook mee wilden, want normaal zijn ze liever lui dan moe, maar dit keer zeiden ze direct JA toen ik vroeg of ze mee gingen.
Na de wandeling nog een kop koffie met een koekje en toen was het tijd om naar de zaaltraining van Mike te gaan.

Jeske en Daan zijn gelijk met mij de deur uit gegaan en toen ik rond kwart over 4 weer thuis kwam, hebben we de rest van de dag lekker rustig aan gedaan.
Het was een heerlijk weekend, ik voel dat ik weer langzaam mezelf ben en het was fijn weer eens even gekletst te hebben met de Kettingzaag uit het Oosten πŸ™‚

The little things.. ❀

XmelX

16 thoughts on “Week #4 – het betere weekend!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s