Week #5

Ik ben maandag weer gaan sporten in de avond, even lekker los op de crosstrainer en dat voelt altijd zo fijn! ๐Ÿ™‚
Het planken heb ik even achterwege gelaten, want nadat ik een week eruit had gelegen in verband met mijn maag had ik eigenlijk het gevoel dat ik weer opnieuw moest beginnen.
Daar wilde ik niet aan beginnen dus ik zit nu nog even met mijzelf in discussie wat ik nu dagelijks wil gaan doen thuis.
Kom ik nog op terug!

Dinsdag was een rustig avondje.
Als ik met Mike op dinsdag thuis kom, dan is Kyra alweer weg naar training, dus eet ik altijd met Mike alleen. We staan dan met zยดn tweeรซn te gekken en meestal leidt dat tot idiote liedjes zingen of tot de meest bizarre dansjes ๐Ÿ™‚
Maar lol hebben we altijd! ๐Ÿ˜€
Kyra komt meestal rond kwart voor 8 thuis en dan kijkt ze eerst alle kasten na wat ze kan eten (dat kind heeft een lintworm, want ze eet soms voor 2!! en dan gewoon zo slank blijven he.. onvoorstelbaar!) en als ik Mike in bed heb gelegd, dan kletsen we nog even over haar dag (die gesprekken zijn de laatste tijd niet meer zo heel vrolijk en leuk ๐Ÿ˜ฆ ).
We zijn kort geleden begonnen met een serie samen kijken (Orange is the new Black), maar ik merk dat ik daar toch echt niet goed in ben. We proberen zoveel mogelijk samen te kijken maar dat lukt niet zo vaak.
De serie is geweldig, maar ik maak niet altijd tijd om tv te kijken wat resulteert in het feit dat Kyra al bijna een seizoen verder is met kijken ๐Ÿ˜›
Ik ga gewoon op mijn tempo verder, want de serie is leuk genoeg om te kijken.

Woensdag ben ik na het werk Mike gaan halen en zijn we gelijk naar Carglass gereden. Ik had een enorme barst in mijn voorruit en dus moest de voorruit vervangen worden. Omdat de Carglass naast McDonalds ligt, heb ik Mike getrakteerd op een lunch en toen vond hij het ineens niet meer zo erg om anderhalf uur te wachten ๐Ÿ˜›

16463519_10155017395554700_5134926157844119713_o

Happy meal en een ijsje voor mijn Man

Ik heb mijzelf alleen getrakteerd op een cappuccino, de rest heeft Mike allemaal gegeten (alles door elkaar ook hahahahaha). Na 90 minuten was de auto klaar, de nieuwe voorruit zat erin, nieuwe ruitenwissers erop, de auto van binnen helemaal gezogen en ze hadden zelfs een vrijblijvende offerte gemaakt voor de beschadigingen aan mijn auto te herstellen. Dit wilde ik deze zomer toch eens allemaal laten bijwerken dus ik kan wel zeggen dat ik zeer content was over hun service !
Eenmaal thuis heb ik nog koffie gedronken met Gertie en terwijl wij aan de koffie zaten had mijn Man een ware Man-cave gemaakt !16406558_10155017794074700_8234449941585581099_n

Mike was helemaal in zijn nopjes en heeft nog een appeltje in zijn tent opgepeuzeld ๐Ÿ˜›

Donderdag had ik weer yoga en deze keer moest ik alleen gaan omdat mijn moeder een andere afspraak had. Het was een drukke bezetting deze keer en ik was wel trots op mijzelf dat ik nu de volledige gestrekte kaars zonder enige moeite gedaan kreeg. Ik merk dat ik steeds flexibeler wordt, bewegingen steeds makkelijker gaan en mijn lijf echt soepeler is. De extreme rugpijnen die ik gehad heb, heb ik nu niet meer dus yoga is een echte aanrader voor mensen die met pijnlijke spieren rondlopen! (en het werkt zรณรณรณ goed voor je geest!!)

Vrijdag ben ik even snel naar de Lidl gegaan, daarna had ik een belangrijke afspraak (belangrijk voor mij!) en daarna nog even snel naar de Jumbo. Toen was het alweer tijd om Mike te halen en samen met Fallon, Tycho en Natascha zijn we naar Space Jump gegaan. De kids konden even een uurtje los gaan op de trampolines, terwijl Natascha en ik weer even konden bij kletsen.
Een uur is veel te kort !! :/
Het was heel gezellig en daarna zijn Mike en ik nog even wat eten gaan halen en hebben thuis een hapje gegeten. Voordat ik Kyra naar het voetbal heb gebracht, heb ik Mike bij zijn vader afgezet.
Kyra had een vriendschappelijke wedstrijd en net voordat de wedstrijd begon, kwam haar vader ook om te kijken. We hebben haar samen aangemoedigd en zeg nou zelf:
dat roze is toch helemaal te gek of niet !! โค16427428_10155024236879700_4466558335040068076_n

Ze hadden de wedstrijd gewonnen en vooral de tweede helft speelde Kyra een dijk van een wedstrijd!
Na deze partij ben ik naar Jeffrey en Esther gegaan om op te warmen en bij te kletsen.
Ik had Jeffrey al een hele tijd niet mee gezien, omdat ik niet meer op de zwemles was geweest dus het werd wel eens tijd voor een bezoekje!
Buiten het feit dat het heerlijk warm was (ik was echt verkleumd na die wedstrijd), was het heerlijk om ze weer te spreken.
De hapjes maakten het ook wel erg prettig moet ik zeggen ๐Ÿ˜›20170203_204703

Leuke, eerlijke en open gesprekken gehad, dat was echt wel tof!
Ik denk dat ik rond 11 uur naar huis gegaan ben, want ik was moe.
Thuis ben ik ook gelijk mijn bed in gerold en vrij snel in slaap gevallen.

Zaterdagochtend werd ik wreed gewekt door 2 kinderen die het leuk vonden om knetterlang op de bel van de buren te drukken, waardoor hun vader boos schreeuwde naar die twee en ik dus gewekt werd.
Half 8 was het..
Kon ik eindelijk eens uitslapen, word je op zoยดn manier ineens weer uit het land der dromen getrokken!
Bah.. ik baalde als een stekker !
Maar rond 10 uur heb ik een lekker ontbijt gemaakt voor mij en Gertie en daarna ben ik nog gaan sporten en dan ben je wel dankbaarย dat je niet de hele ochtend kwijt bent aan slapen en luieren ๐Ÿ˜‰
De rest van de dag heb ik gevuld met opruimen, poetsen, bloggen, schrijven, handlettering, serie kijken en rond 8 uur in de avond kwamen Maaike en Thomas.
We hebben nog even lekker een biertje gedronken,

16299401_10155027604264700_9116757250182883258_n

wat gekletst maar ook op tijd naar bed gegaan want we waren allemaal wel moe.

Zondag… SuperBowl Sunday!

16422550_10155028905289700_6858269291509185850_o

Na een goed ontbijt, zijn we in de middag naar de Makado in Beek gegaan, maar dat was achteraf gezien een heel slecht idee.
Het was een uitgestorven, dode boel en daar waar op internet staat dat Makado Beek op zondag van 12:00 tot 17:00 geopend is, doen de meeste winkels daar duidelijk niet aan mee en zijn er dus maar een aantal winkels geopend. Amper een uurtje rond gelopen en maar weer naar huis gegaan, waar we een hapje hebben gegeten en daarna nog naar de zaaltraining van Mike zijn gaan kijken.
Hoe de rest van de zondag is gegaan, heb je al kunnen lezen inย SuperBowl LI !!

Wel een chill weekje ๐Ÿ˜€

XmelX

9 thoughts on “Week #5

  1. Hey Dear!

    Wat leuk die roze uniform! Echt leuk dat zie je niet zo vaak althans ik heb het niet vaak gezien. Ik ben helaas niet zo’n serie fan. Maar ik vind Empire ge-wel-dig! Maar ik heb niet alle seizoenen afgekeken. (Wich I should do) Leuk hoor die tent ik moest echt lachen toen ik dat zag want ook mijn kleine binkie maakt zijn tenten hier in huis! Ik vond het altijd al superleuk om te doen toen ik zelf klein was.
    Leuk om te lezen!
    Big Hug!๐ŸŒน๐Ÿ˜™๐Ÿ’‹

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s