Week #7

Als ik zo afwezig ben zoals nu, dan is het heel moeilijk voor mij te onthouden wat ik de afgelopen dagen gedaan heb, laat staan wat ik vorige week gedaan heb!

Maar ik ga mijn best doen 😛

Maandag ben ik in de avond gaan sporten bij Alique. Eerst hebben we dik een uur zitten kletsen en thee gedronken, daarna had ik eigenlijk geen zin meer om wat te doen LoL.
Maar ik ben toch naar boven gegaan en heb een half uur staan trappen op de crosstrainer. Beter iets dan niets he!

Dinsdag is Kyra thuis gebleven van school. Ze heeft de griep te pakken dus heb haar een ontbijtje en thee gebracht in de hoop dat ze toch iets binnen krijgt en voor de rest heeft ze de hele dag geslapen. In de avond moest ik naar school, ik had een aantal gesprekken opstaan met leraren. Een aantal vakken die belangrijk zijn voor Kyra en waarbij de punten omhoog moeten, waren voor mij de aanleiding om even met deze leraren te gaan brainstormen hoe we dat voor elkaar krijgen nu. Alle leraren kennen Kyra´s situatie en houden hier ook rekening mee. Ze zien in de klas een meisje zitten die moeite heeft erbij te blijven met haar hoofd, die wel wil, maar waarbij het momenteel gewoon niet lukt. Dus ze hebben allemaal absoluut vertrouwen in haar en geven haar ook wat meer ruimte om alles voor elkaar te krijgen.
Geweldig hoeveel hulp en steun de school geeft in deze.
Met een gerustgesteld gevoel ben ik naar huis gegaan en heb dit ook besproken met Kyra.
Fijn dat je op zo´n momentje toch weer en sprankje hoop in haar ogen ziet ❤
Het was vandaag ook Valentijnsdag, maar aangezien liefde niet zo voor mij is weg gelegd, heb ik het links laten liggen (op een klein cadeautje na voor een vriendin).
Mike daarentegen weet mijn hartje altijd te veroveren 16707315_10155055647949700_9219562076504533553_o

Woensdag had ik na school een intake gesprek voor Mike, hij gaat een Rots en Water training doen voor wat meer weerbaarheid en om zijn faalangst een beetje aan te pakken.
Nadat betreffende vrouw wat met Mike gesproken had, trok zij ook al heel snel de conclusie dat deze bijna 9-jarige over ALLES nadenkt. Daar waar een “normaal” jochie dingen zegt, doet en aanneemt, moet Mike daar eerst even over nadenken en alles op los laten.
“We beginnen na de carnavalsvakantie op de dinsdagmiddag met deze training.”
Mike:
“Maar dat kan niet, want dan moet ik naar de BSO en mama is werken op dinsdag.”
Een glimlach verscheen op onze gezichten.
Hij denkt écht over alles na ! (vreselijk dat ik dit aan mijn kinderen heb doorgegeven 😦 )
Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we Kyra gezelschap gehouden, die nog altijd met koorts thuis was. Ze had wel al een beetje gelezen in haar Duits boek, maar voor de rest wilde het nog niet zo.

Donderdag had ik weer yoga en Kyra voelde zich al iets beter. Het Duits boek was inmiddels helemaal uitgelezen en ze dacht dat ze morgen wel weer naar school kon.
Gelukkig had ze de griep niet zo heftig te pakken, want dan had ze zeker een hele week plat moeten liggen. Ze was het liggen en slapen ook al beu, dat is op zich al een goed teken!

Vrijdag is ze inderdaad weer naar school gegaan en ik heb mijn boodschapjes in de ochtend gedaan. Mike kon ik om 12:15 uur al uit school halen en thuis hebben we even wat getekend. Rond half 3 kwam Kyra thuis en was hun vader er ook al om ze mee te nemen. Aangezien Kyra haar tas nog even moest pakken en nog snel wat wilde eten, zijn ze rond kwart over 3 pas weg gegaan.
Dit was even nieuw voor mij.
Normaal zijn pas in de avond weg en heb ik niet zo heel veel tijd alleen op vrijdag..
Maar ik heb het er wel even van genomen, want ik ben wat afleveringen van Orange is the new Black gaan kijken 🙂
Rond half 8 kwam mijn lieve nicht langs, we hadden een avondje met ons tweetjes gepland.
Kletsen, drankje doen en een filmpje pakken 😀
We zijn tegen half 9 richting de bioscoop gegaan en daar konden we 2,5 uur genieten van een vreselijke kut-film die volgens de recensies je vreselijkste angsten waarheid maken !!
Wat een prutfilm zeg!
Dus als je naar A Cure For Wellness wilt gaan.. NIET DOEN !!
Zoek in hemelsnaam een andere film uit 😛
Na de film hebben we bij mij nog een biertje gedronken en om half 2 is ze naar huis gegaan.
And what a great night we had !! 😀

Zaterdag heb ik genoten van heel weinig.
Lekker ontbijtje gemaakt, serie gekeken, gelezen, handlettering, nog meer afleveringen gekeken, tussendoor nog het toilet gepoetst (enige productieve wat ik gedaan heb ik die dag 😛 ) en voor de rest niks !!
Ik ben niet buiten geweest maar heb de hele dag in mijn huispak rond gehobbeld!
Niemand om mij heen, niemand om tegen te praten, rust in volle ornaat !!

Zondag ben ik na het ontbijt naar Heerlen gewandeld met Gertie. Het is een klein half uurtje lopen naar het centrum en eenmaal daar hebben we eerst een kopje thee gedronken16831133_10155073410719700_7409786685816396882_n

Daarna zijn we wat door de stad gaan lopen en Gertie begon van alles te kopen, maar ik wist dat we nog een half uur terug moesten lopen en dan ga ik echt niet met zware tassen slepen.
Na een korte pauze en een lekkere smoothie 16830859_10155073574649700_3015054398659082890_n

zijn we richting huis gelopen.
En zoals ik al zei, had Gertie dus 2 zware tassen met spullen gekocht. Ik zei haar dat ze misschien beter de bus kon pakken, maar dat wilde ze niet.. koppig mens.
We zijn stevig doorgestapt en al voordat we halverwege waren, begon ze moeite te krijgen. Ik had haar gewaarschuwd, maar ze wilde niet luisteren en op zo´n momenten ben ik een kutwijf want dan bied ik dus NIET aan om ook een tas te dragen. Ik ga niet opzettelijk weinig kopen zodat ik rustig naar huis kan lopen, om vervolgens een zware tas voor een ander te slepen! Mel is goed, maar niet gek.
Dus de arme Gertie heeft zich een breuk gesleept naar huis… arme vrouw ! Hahahahaha
Eenmaal thuis heb ik nog wat afleveringen gekeken van een serie en om 7 uur waren mijn kindjes weer thuis. Mike heb ik maar direct laten douchen, want die rook niet zo heel fris (gatverdamme!!) en het is een rustige avond gebleven.

Een weekend als deze moet ik vaker doen.. gewoon door niks te doen!

XmelX

5 thoughts on “Week #7

 1. Wat een heerlijke Smoothie !😍😍😍😍
  Super om te lezen! Ik hoop dat je grote meid zich inmiddels wat beter voelt. Wat gaaf om te lezen dat je heerlijke tijd voor jezelf hebt gehad! Leuk hoor! Dat is echt heel belangrijk!

  Superleuk om te lezen as always! Ik wens je een heerlijke sundaynight! Sweet dreamz voor straks en alvast een fijne week!

  Hugz and Kisses,
  Miss B.💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s