Carnaval ? No thanks.

Daar waar de normale Limburger nu geniet van Carnaval, vertrek ik in die tijd veel liever naar een plaats waar niks van Carnaval te vinden is.
Verkleden is leuk, dat is waarschijnlijk ook het enige dat ik leuk vind aan dat hele feest.

Ik stond bijvoorbeeld vrijdag bij Mike’s school, die voor het eerst een ware optocht gingen lopen met alle klassen en dan is het zo leuk om al die kids te zien in hun verschillende pakjes.
Er liepen werkelijk geweldige pakjes bij 😀
Mike is heel gemakkelijk, hij wilde zijn Picachu onesie aan en met een geel geschminkt gezicht was hij helemaal klaar voor zijn dagje Carnaval op school.20170224_081440-1.jpg
Om half 10 vertrok de optocht en er stonden toch wel redelijk wat ouders buiten. Mike zwaaide en ik zag dat hij het echt heel leuk vond 🙂
Omdat het een klein rondje was wat ze liepen, ben ik op meerdere plaatsen gaan staan, zodat ik een aantal keren naar mijn Man kon zwaaien.20170224_094542-1.jpg
Het was ook voor het eerst dat hij de hele carnaval in de grote zaal is geweest.
Hij houdt niet van drukte en herrie en zondert zich dan meestal af in een rustige klas (die mogelijkheid krijgen ze ook), maar dit jaar vond hij het leuk en heeft hij mee gedanst en gevierd.


Op de vraag of hij nog naar een optocht wilde gaan kijken of ergens Carnaval wilde gaan vieren, zei hij direct NEE.
Carnaval op school vindt hij leuk, maar ergens anders vindt hij het maar herrie en drukte en blijft hij liever thuis 😛

Uiteraard vond ik het niet erg, maar ik heb het wel echt een keer of 4 gevraagd want IK mag dan wel een hekel aan Carnaval hebben, als hij het wél leuk vindt, dan ga ik gewoon met hem vieren. Maar dat wilde hij duidelijk niet (pfffieeeww.. lucky me!)

Kyra viert wel carnaval, zij is vrijdag, zaterdag en zondag al op stap geweest.img-20170224-wa0011-1.jpg Dat is een echt feestbeest en als er ergens een feestje is, is Kyra er ook bij ! 🙂
Zaterdag had ze zich weer een beetje gegrimeerd (met make-up en tissues) en het zag er weer heel gaaf uit !! Die meid heeft skills!img-20170225-wa0015-1.jpg
Maandag gaat ze ook nog eens op stap en dan is het weer voorbij met het gefeest.

Voor mij zal Carnaval nooit meer een leuk feest worden.
Ik zie het als een stel zatlappen die het hele jaar met de neus in de lucht langs je af lopen, maar tijdens dit feest ben je ineens hun beste vriend. Het geeft hun een vrijkaartje om je vast te pakken terwijl je daar totaal niet van gediend bent en ze gaan wat de leuke man/vrouw uit hangen.
Dat moet je bij mij gewoon niet doen.
Ik kan daar letterlijk agressief van worden en ik moet gewoon geen zatte kerels (of vrouwen) aan mijn lijf, je hoeft niet tegen mij te praten als je dat door het jaar heen ook niet doet en je hoeft mij al helemaal niet aan te raken want dat doe je normaal ook niet.
Nee, Carnaval is voor mij al jaren geleden verpest geworden door idioten als deze, heel jammer.

Voor iedereen die het wel viert en die het op de goede manier ervaart, hoop ik dan ook dat jullie een geweldige Carnaval hebben (gehad) 😀

Me ??
Ik blijf lekker thuis en amuseer mij wel 😉

ALAAF !!

20 thoughts on “Carnaval ? No thanks.

 1. Wat kan ik hier nog aan toevoegen… Ik heb er ook niets, helemaal níets mee. Toen we in t zuiden woonden ontvluchtten we het echt. Nu we terug in het noorden zijn geniet ik van de normale rust. Ik heb welgeteld 1 kind gezien in een prinsessenjurk, anderhalve week geleden. Dus dat kan nog eerder een verkleedpartijtje zijn geweest dan carnaval. Verder: niets. Het normale, beschaafde, heerlijke, gewone, alledaagse nachtere, échte leven.
  Doe mai die maar, ja ☺

  Geliked door 1 persoon

  • En zo is het ! Verkleden doe ik zo ook wel als ik daar zin in heb, schminken mogen de kinderen mij altijd als ze dat willen en voor de rest blijf ik lekker “normaal” 😛
   Die muziek irriteert mij ook enorm, ik zou er geen hele avond naar kunnen luisteren zonder dat ik als een idioot om mij heen ging slaan whahahahaha LoL

   Like

 2. Pingback: Week #8 | My journey..

 3. Ik vind steeds carnaval super leuk, vooral die verkleedparkjes voor de kinderen vind ik super leuk. Hier is wel carnaval iets dat we jaarlijks doen, mijn man is geboren in de stad Aalst waar der steeds 3-dagen word gevierd carnaval.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s