Week #8

Op maandagavond hadden Kyra en ik een informatieavond op haar school en werden we een beetje wijzer gemaakt over 3 nieuwe vakken die Kyra kon kiezen voor volgend schooljaar.

* Management en Organisatie (oftewel: bedrijfseconomie)
Dit is echt níks voor Kyra LoL, hoewel het haar wel een vak lijkt waar je veel aan hebt, is dat in haar ogen momenteel te moeilijk voor haar.
* Maatschappijwetenschappen
Interessant vak, gaat over alles wat met de wereld, politiek en socialisme te maken heeft.
Dit wekte ook wel interesse bij Kyra dus ik gok dat ze hier wel voor gaat kiezen.
*Filosofie
Hier was ík zelfs enorm door geboeid, waarschijnlijk ook door de leraar die alles heel duidelijk uitlegde en ook gewoon heel prettig was om naar te luisteren.
Na de “les” keek hij mij aan en vroeg:
“Bent u mij al moe?”
Ik lachte en zei dat ik hem alles behalve moe was, dat ik zou willen dat ik deze les zelf kon gaan volgen. Hij was positief verrast en zei dat ik hem maar een mail moest sturen, kon hij eens kijken of hij iets voor mij kon betekenen! (zo´n leuke man !!)
Dit vak spreekt Kyra ook enorm aan dus hier gaat ze absoluut voor kiezen!
Informatieve avond dus!

Dinsdag was ik een dagje naar de Huishoudbeurs , maar daar heb je al over gelezen in een aparte blog 😉

Woensdag had ik gewoon weer een halve werkdag en ben ik met Mike thuis wat gaan klooien. Veel gewerkt aan zijn klok en tafeltjes (die er nog altijd niet in zitten bij hem! *zucht* hij is zo makkelijk soms 😛 ) tot het Mike de neus uit kwam en toen zijn we maar gaan tekenen 🙂
Omdat ik op Valentijnsdag eigenlijk wilde gaan uit eten met de kinderen, maar dit niet kon doorgaan omdat Kyra ziek was en ik op school moest zijn, heb ik de “date” verplaatst naar deze woensdag.
Dus we zijn heerlijk met z´n drietjes gaan eten bij Roy´s Guilty Pleasure in Kerkrade.
Voor mij was het nu de derde keer dat ik hier ben gaan eten en hij heeft echt de lekkerste hamburgers in de omgeving !!
Nergens krijg je ze zo mals, zo smakelijk en heerlijk geserveerd!
Eerst hebben we genoten van een voorgerecht (tortilla´s met kaas) 20170222_174130en daarna kwam de jummie cheeseburger! 16864745_10155082405099700_3890937028574575360_n
Oh wat was ik hier aan toe !! Ik had echt een pestdag en deze 2 dingen maakte de dag wat minder klote.. Mijn kids en een hamburger! 😛16832288_10155082405104700_5224121781641410786_n

Later op de avond is Alique nog even langs gekomen, we hebben samen een wijntje gedronken en weer even bijgekletst 
Soms heb je gewoon behoefte aan een bekend gezicht en een luchtig gesprek..

Donderdag was een vermoeiende dag, geen idee waarom dat zo was maar ik was gewoon kapot moe. Bij de yoga knapte ik amper op en ik wilde daarna dan ook niks anders dan naar bed gaan. Eenmaal thuis heb ik nog even kort gekletst met Kyra en samen zijn we naar boven gegaan. Kwart voor 10 lag ik in bed, wat voor mijn doen belachelijk vroeg is maar ik was echt moe!

Vrijdag ben ik iets eerder opgestaan, omdat ik mijn Man op tijd klaar wilde hebben voor Carnaval op school. Niet dat daar nou bijzonder veel extra tijd voor nodig was, want het enige dat hij wilde (en eigenlijk wilde hij dat ook niet hahahaha) was een geel geschminkt gezicht. Meneer wilde zijn Picachu onesie aan en zo naar school gaan.
“Lekker warm en lekker makkelijk Mam!”
Niks tegenin te brengen 😛
Ik heb al wat meer over zijn Carnaval verteld in Carnaval ? No thanks.
´s Avonds heb ik Kyra en een vriendin naar Heerlen gebracht, want zij begonnen ook met hun Carnaval. Rond half 11 belde Kyra of ik ze meteen wilde halen en dat heb ik dus ook gedaan (het klonk alsof er stront aan de knikker was en daar had ik dus gelijk in :/ ).
De dag dat die meid eens een avond plezier kan hebben zonder dat iemand het voor haar verziekt, mag van mij wel eens aanbreken !!

Zaterdag heb ik in de ochtend mijn ex man opgehaald en zijn we het ex vriendje van Kyra een bezoekje gaan brengen. Gelukkig waren zijn ouders ook thuis en konden we hun allen even duidelijk maken dat we nu wel klaar zijn met zijn kinderachtige gedrag en dat hij Kyra met rust moet laten! Triest dat je zoiets moet doen, maar het is goed dat zijn ouders ons begrepen en hier ook totaal niet blij mee waren. We laten het maar rusten nu, met de hoop dat hij ook ophoudt met zijn onzin!
In de middag ben ik met Mike naar de Lego Batman film gegaan

snapchat-1226355905

Wij kunnen niet normaal doen 😛

en voor het eerst in mijn leven ben ik in de bioscoop tijdens een film in slaap gevallen 😮
Ja, de film vond ik echt niet leuk maar ik kijk wel vaker films die ik niet leuk vind.. dan val ik nog niet in slaap!
Ik had serieus moeite met mijn ogen open houden, echt belachelijk!
Eenmaal weer thuis ben ik gaan koken en hebben we lekker gegeten. Nadat ik de afwas weg gewerkt had, ben ik bij Mike op de bank gaan zitten en ook daar viel ik weer in slaap.
Ik weet niet wat er met mij aan de hand is, maar volgens mij heb ik slaaptekort ofzo!
Rond 8 uur heb ik de meiden weer weg gebracht (carnaval alaaaf!) en heb ik met mijn Man een gezellig avondje gehad, met toastjes en lekkere hapjes 🙂20170225_194741-1

Zondag zijn we de hele dag thuis gebleven, Mike had geen zin om naar een optocht te kijken en dus heb ik gedurende de dag een aantal keren met hem geoefend met de klok en de tafeltjes (vond hij helemaal niet leuk!). Nog wat gelezen, gekookt, opgeruimd, met Mike maf gedaan en tekenfilms gekeken en ´s avonds Kyra weer naar Heerlen gebracht (die griet is niet te stoppen 😛 ). 
Ze werd thuis gebracht dus ik hoefde gelukkig niet laat op te blijven om haar op te halen. Ik lag alweer voor 10 uur in bed omdat ik zo vreselijk moe was… weird! :/

Aparte week..

XmelX

6 thoughts on “Week #8

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s