Week #9 – deel 1

Daar waar 90% van Limburg verlof heeft (verplicht of niet), zat ik op maandagochtend om 9 uur gewoon op kantoor.
Aangezien ik niks met carnaval heb, het ook nooit vier, zie ik niet in waarom ik dan niet gewoon kan gaan werken.
Met mijn baas op vakantie, kon ik rustig achterstanden bijwerken en alles op mijn gemak afhandelen. Af en toe een weekje alleen zitten op kantoor vind ik heerlijk!
Na het werk ben ik Mike van de BSO gaan halen. Zij waren naar de optocht gaan kijken en omdat Mike wist dat hij dan snoepjes kon vangen, wilde hij dit keer over zijn hart wrijven en dan ook maar een extra dagje carnaval vieren 😛
Nadat ik Kyra alweer naar de stad had gebracht (laatste avond feest), heb ik Mike naar opa en oma gebracht. Ze gingen op de BSO dinsdag namelijk ook carnaval vieren ergens, maar daar had Mike absoluut geen zin in dus wilde hij liever een dagje bij hun blijven.
Zo gezegd, zo gedaan.
Rond middernacht heb ik Kyra en haar vriendinnetje weer opgehaald en daarna ben ik snel mijn bed in gekropen, echter sliep ik pas rond de klok van 2 uur :/

Dinsdag was ik behoorlijk naar de klote!16938711_10155098217819700_4276925197151963941_n
Het is maar goed dat ik alleen zat op kantoor en er vanwege de carnaval weinig volk voorbij kwam 😛
Na het werk samen met Kyra naar opa en oma gegaan, we bleven daar eten en dan kon ik gelijk Mike meenemen.
Alleen waren Mike en opa het daar niet mee eens 😛
Mike wilde nog een nachtje blijven en dus ben ik alleen met Kyra terug naar huis gegaan.
Ladies night! 🙂
Gertie kwam nog even vertellen over de geboorte van haar tweede kleinkind (zo lief!!) maar ik ben dit keer echt op tijd naar bed gegaan.

Woensdagmiddag met Kyra even naar de psycholoog geweest en daarna nog naar een paar winkels. Ze is daarna nog gaan leren en ik heb wat gelezen (rust momentje).
Mike kwam nog even met zijn vader (die hem inmiddels opgehaald had) zijn tas halen, want hij zou tot zondag bij zijn vader blijven.
Kyra wilde tot vrijdag bij mij blijven zodat ze nog 2 dagen flink kon leren.
Later zijn we samen naar KFC gegaan (ze mocht kiezen wat ze wilde eten en 9 van de 10 keer wordt het dan KFC) en we hebben ons heerlijk vol gegeten. 20170301_193733.jpg
´s Avonds hebben we een groot deel van Schindler´s List gekeken.
Kyra is gefascineerd met de Tweede Wereldoorlog, ze vindt het een heel interessant onderwerp en omdat ze dit nu behandelen met geschiedenis, moesten ze deze film kijken.
Maar omdat de film vrij lang duurt en het anders te laat werd, hebben we hem niet helemaal af gekeken.

Donderdag was het weer een rustige dag op kantoor, mijn werk schiet lekker op op deze manier 🙂
Na het werk hebben Kyra en ik samen gegeten en later heb ik haar naar opa en oma gebracht. Ze zou vrijdag een dagje mee gaan werken en een nachtje daar blijven was dan makkelijker.
Dus donderdagavond heb ik nog een rustige avond gehad.. wat een heerlijkheid ! ❤
(geen yoga in verband met carnavalsvakantie 😦 )
Ik had voornemens wat te gaan bloggen, maar als mijn hoofd te vol en te druk is, dan krijg ik geen fatsoenlijk woord op papier.
Niks aan te doen helaas.. 😦

Vrijdag..
Werken !!
Dat is balen.. ik heb normaal altijd vrij op vrijdag, maar omdat mijn baas op vakantie is, heeft hij liever dat ik aanwezig ben voor de telefoon.
Crap!
Maar uiteraard sleep ik mijzelf dan gewoon naar kantoor, voor die paar keer in het jaar dat hij mij dat vraagt doe ik niet moeilijk 🙂
Om 3 uur mocht ik naar huis gaan (jeeeeej !!) en ben ik gelijk even een boodschapje gaan doen. Daarna mijn vader wat lastig gevallen en gewacht tot Kyra met haar oma thuis kwam. Ik heb haar daarna meteen naar haar vader gebracht want ze had die avond weer een feestje (het is een echt feest-beest! Niet te houden, die griet!).
En nadat ik klaar was met het heen en weer rijden, ben ik eerst een kwartier onder de douche gaan staan. Even alles van mij af spoelen en het gevoel van weekend tot mij door laten dringen.
In mijn sexy huispak ben ik op de bank gaan zitten met een dekentje over mij heen. Salade en een glas rode wijn erbij, laptop op mijn schoot en terwijl ik met een hele leuke whatsapp groep zat te kletsen, heb ik ook nog een lap tekst gecorrigeerd.
Half 11 was ik klaar, 2 glazen wijn verder en mijn ogen hingen inmiddels op half zeven 😛
Rond 11 uur lag ik in mijn nest..

Op vrijdagavond..
Wat een Rock ´n Roll leven heb ik toch! 😛

XmelX

 

 

4 thoughts on “Week #9 – deel 1

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s