Ballon !! HELP !

Ik heb een probleempje en ik word er gek van!

Mijn buik voelt aan als een ballon!
Hij is constant opgezet en het voelt echt alsof ik elk moment van de dag net een flinke maaltijd genuttigd heb.

Ik drink géén frisdrank
In de ochtend drink ik een mok bloedzuiverende thee, op mijn werk 2 mokken koffie en de rest van de dag water en thee (te weinig water.. dat wel).
Eet gevarieerd in de ochtend (havermout, brinta, yoghurt met cruesli, cracker met ei of spelt brood)
Op mijn werk een stuk fruit en 4 sneetjes spelt brood.
Dagelijks een warme maaltijd (meestal aardappel, groente, vlees)
Eet meestal 1x in de 2 weken een frietje met de kinderen (soms 1x in de week).
Geen toetjes
En na het avondeten eet ik niks meer (geen lekkernijen in de avond).
Alleen in het weekend wil er nog wel eens een toastje op tafel komen.

Vertel mij nou maar eens hoe ik van dat opgeblazen gevoel af kom !!!

XmelX

39 thoughts on “Ballon !! HELP !

 1. Nou…..wat ongemakkelijk. Alle adviezen zijn hierboven al gegeven. Ik heb het zelf soms ook en ga dan minder eten. Vooral gekruide chippies en borrelnootjes doen het slecht bij mij. Dus die laat ik staan.
  En als het zo blijft inderdaad even gezellig op de koffie bij de huisarts 🙂 xxx

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Mel,

  Ik heb zelf het meeste baat erbij als ik gewoon geregeld en gezond eet. (weight Watchers goeroe hier) Veel groente,fruit, vezels en vooral de gezonde koolhydraten. Ik zorg dat ik ook iedere dag een koffielepel of 2 aan olijfolie of andere vloeibare vetten binnen krijg voor een goede stoelgang. Eten goed kauwen en niet te snel eten ivm een seintje dat je lichaam krijgt dat je genoeg hebt gegeten. Ik zou er persoonlijk niet voor kiezen om fruit vanwege fruitsuikers weg te laten omdat deze bomvol vitamines en mineralen zitten. Ik zou wel voor de licht verteerbare voeding kiezen. Dus kip, tartaar, bief en lekkere pasta’s en groente met een simpele tomatensaus op basis van gepelde tomaten en italiaanse kruiden…….

  Ik merk als ik wat vettiger eet en of veel snoep en snaai ik ook een opgeblazen buik krijg en slechter naar de wc kan. Zodra ik dan weer 2 dagen oplet met mijn eten dan voel ik me stukken beter. Dus gewoon gezond maar wel lekker blijven eten….

  Ik ga vanavond voor de chili omdat bruine bonen je spijsvertering stimuleren…..

  succes muppie

  Geliked door 1 persoon

 3. ik heb het ook ,lijk af en toe wel zwanger, bij mij is het dat ik tegen bepaalde produkten niet kan,champions ,file waar ik verslaafd aan ben,melkprodukten een grote boosdoender etc, je kan je er op laten testen dat scheelt of in de gaten houden na wel produkt het ergste is,hoop dat ik je een beetje geholpen heb.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s