Week #10

Jeetje.. we zitten al 10 weken in 2017!
Het is echt waar wat ze zeggen.. hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd lijkt te gaan.
Voor mijn gevoel ben ik over een jaar of 5 dus bejaard 😛

Enfin, laat ik maar gewoon eens even terugblikken op wat ik vorige week allemaal gedaan heb.
Maandag ben ik na het avondeten (en de afwas, huiswerk, dollen met de kids) nog even naar Alique gegaan om een half uurtje op de crosstrainer te stappen. Daarna hebben we nog lekker een kopje thee gedronken en nog best lang gekletst.
Gezelligheid!

Dinsdag was het dan eindelijk tijd voor mijn pruik!

20170307_182101-1

mijn haar is echt te lang!

Mijn haar begon weer behoorlijk lang te worden en moest weer nodig geverfd worden, dus ik was heel blij toen mijn kapstertje weer wat verf op mijn bolletje smeerde.
Mike werd ook meteen kortgewiekt, Gertie kwam ook nog even langs en greep de kans om mijn vooruitgang te fotograferen 🙂

20170307_194856

MIke vond mij een steenbok :p

20170307_204334

bleghhhh!!

20170307_210851

modelletje knippen

20170307_211826

oke.. föhnen is niet altijd een succes 😛

Buiten dat deze afspraak echt nodig was, was het ook nog eens heel gezellig!
En ik ben heel blij met het resultaat, want deze zilvergrijze kleur is echt te gek !!20170307_221444-1

Woensdagmiddag had ik een oudergesprek van Mike, hier heb je kunnen lezen hoe dat gegaan is.
Later op de avond is Alique langsgekomen en om 21:40 uur hebben we nog een filmpje gepakt in de bioscoop.
Rings. 
Voor de pauze was het een heel voorspelbare film die we al vaker gezien hadden, maar na de pauze begon hij toch wat interessanter te worden en al met al was het toch wel een redelijke film.
In de pauze waren we weer melig en nadat Alique ineens een reclame na deed (“iedereen heeft wel eens een OEPS-momentje”), lagen we volledig in een deuk. Allebei hadden we de slappe lach, tranen liepen over onze wangen, buikpijn van het lachen en het heeft dan ook de hele pauze geduurd voordat we weer bij zinnen waren.
We hebben ons na de film afgevraagd waarom we in hemelsnaam zo moesten lachen, maar dat wisten we beiden eigenlijk niet.. dat zijn de leukste momenten 😛

Donderdag moest ik eerder weg op kantoor omdat ik om half 4 een afspraak had op Kyra´s school. Daar had ik een gesprek met de zorgcoördinator, mentor en coördinator over Kyra´s problemen. Het was een heel fijn gesprek, heel begripvol en meewerkend. Ze wordt van alle kanten geholpen en willen alleen maar dat ze weer met plezier naar school gaat en zich weer goed gaat voelen. Ik ben blij dat ze zoveel begrip hebben en haar ook de mogelijkheid geven om zich af en toe terug te trekken als het haar teveel wordt.
Met een gerustgesteld gevoel ben ik naar huis gereden en thuis heb ik met Kyra nog even nagepraat over dit gesprek. Daarna ben ik Mike gaan halen van de BSO en thuis lekker gekookt.
`s Avonds had ik nog yoga en ik ben eigenlijk vrij snel daarna naar bed gegaan.
Ik ben altijd zo duf als een konijn na de yoga en ik slaap dan ook echt goed ! Heerlijk

Vrijdag heb ik na de boodschappen gepoetst en het zal wel aan het weer liggen, maar ik heb meer gedaan dan ik normaal doe.
Ik ben niet zo van het inspannend poetsen elke dag en die bullshit. Vind het zo zonde van mijn tijd en als je de boel helemaal gepoetst hebt, kun je in principe na een uur weer opnieuw beginnen :/
Maar ik heb 2 katten dus ik moet wel bijna dagelijks stofzuigen en met donkere meubels moet je natuurlijk ook meerdere keren per week even met de stofdoek erdoor.
Deze vrijdag was ik toch wat productiever dan normaal.. lentekriebels misschien !? 😛
Nadat ik Mike uit school had gehaald, hebben we thuis wat lekkers gegeten en en nadat hij eerst wat huiswerk moest maken, ben ik even wat gaan lezen en is hij gaan tekenen.
Later op de avond heb ik Kyra naar voetbal gebracht en weer opgehaald en daarna hebben we de tafel vol gezet met toastjes en lekkers, want daar had Mike zin in.
“Gezellig mam!”
En vervolgens zit hij gewoon op zijn Ipad, zegt geen woord en eet 1 toastje..
“Inderdaad, héél gezellig Man!”
Whahahahahaha, heerlijk jong!

Het was nog een gezellige avond met Kyra en Gertie en rond 11 uur ben ik naar bed gegaan.
Als je eerder dan je dochter naar bed gaat, weet je dat je oud begint te worden 😛

Mijn weekend verplaats ik naar een volgende blog 😉

XmelX

16 thoughts on “Week #10

  1. Classy.

    Ik ben doorgaans niet van het Korte Pittige Kapsel ( Waag het niet om je kuif rood te verven in ieder geval! :’) ), maar dit kan ik zeker pruimen :).. Wat vindt je kroost ervan trouwens? Ik weet nog hoe ’t er thuis aan toe ging als ma een nieuw kapsel/nieuwe bril o.i.d. had xD ..Niet netjes, op z’n zachts gezegd, zelfs pa is gewoon een keer zonder iets te zeggen de deur uit gelopen haha.. Het haar grijs verven was bij zowel pa als ma na een tijdje niet meer nodig. ‘Gratis Grijs’, zullen we ’t maar noemen 😛 Vind ik dat van jou toch stukken beter ^^

    Trouwens, het is week 11, zegt mn kalendertje 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s