Leer-moment

Mijn hoofd is onuitputtelijke bron.

Het gaat constant door, van het moment dat ik mijn ogen open in de ochtend, tot het moment dat ik in bed lig met mijn ogen dicht en een poging doe tot rusten en/of slapen.

Buiten het feit dat ik totaal niet lekker in mijn vel zit, mijn hoofd dus nog meer overuren maakt omdat ik alles overdenk, de zorgen met betrekking tot mijn dochter ook nog eens elk moment van de dag door mijn hoofd gaan, kun je wel stellen dat ik soms helemaal kierewiet word ervan.

Sinds ik een tijdje terug op een informatieavond van Kyra´s school een heel interessante les heb mogen bijwonen, zit het ook nog eens in mijn hoofd om ´gewoon´ een studie te doen tussendoor.. maar dan komt er ineens een twijfel.

Vraag ik nu niet teveel van mijzelf ?
Er is momenteel al zoveel aan de hand, ik krijg al geen orde in de chaos in mijn bovenkamer, moet ik dan wel nu aan een studie beginnen ?
Aan de andere kant zou dit ook wel eens voor de orde kunnen gaan zorgen, aangezien ik mijn koppie dan kan richten op iets specifieks, want nu vlieg ik werkelijk alle kanten op.

Je bent nooit te oud om te leren, dat is zeker waar.
Het kriebelt al een tijdje om weer de boeken in te duiken, ik leer gewoon graag nieuwe dingen, mijn hersenen snakken soms naar nieuwe informatie.
En ik heb echt het gevoel dat ik stil sta.. in alles.

Ergens moet er een motivatie komen.
In alles.

Zou ik hier dan maar mee moeten beginnen ?
De eerste stap maken om weer eens het idee te hebben dat ik vooruit ga ?

Twijfelen is ook niet iets wat heel erg in mijn aard ligt.
Ik begin gewoon of niet, die keuze is normaliter heel snel gemaakt.

Waar dat nu weer vandaan komt..

Volgens mij moet ik weer even goed gaan aarden en tot mijzelf komen.
Apart hoe ik telkens tot deze oplichtende momenten kom tijdens het schrijven 🙂

Maar ja.. wat ga ik nou doen !?

XmelX

13 thoughts on “Leer-moment

  1. Leren is nooit mis 😉
    Al is er natuurlijk wel het financiële risico. Toen ik besloot vanwege mijn situatie (ook té veel denken o.a. :P) de studie te stoppen, heb ik nog een jaar extra door moeten betalen, dus houd dat soort details goed in de gaten! Ik ben erg benieuwd naar je besluit.. Wat wil je graag gaan leren? 🙂 Xx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s