Week #12 – de werkweek

Ja hoor, weer een week voorbij.
Soms vliegen ze werkelijk in een zucht voorbij, niet leuk meer!
Alhoewel ik dat nu niet zo erg vind, aangezien het langzaam naar onze vakantie toe kruipt 😀

Maandag zijn we bij mijn ouders gaan eten. Was lekker en gezellig, maar gewoon op tijd naar huis gegaan zodat ik naar Alique kon gaan nadat ik Mike in bed had gelegd.
Een half uurtje op de crosstrainer gestaan en daarna nog lang gekletst met mijn vriendinnetje 🙂 Love it !

Dinsdag had ik in de ochtend een intake gesprek met Kyra bij haar nieuwe psycholoog. Ze is doorverwezen door de huisarts voor wat intensievere hulp. Daar heeft ze in het kort uitgelegd en verteld waar ze overal mee in haar hoofd zit en de conclusie was duidelijk:
Overspannen, getraumatiseerd en komt akelig dicht bij een burn out!
Het was voor ons beide even een momentje toen ze dit zo zei, die kwam wel binnen.
Maar omdat Kyra zo open is, maakt het wel een stuk makkelijker haar te helpen/behandelen dus haar psycholoog complimenteerde haar met haar openheid en had vertrouwen erin dat het allemaal wel goed zou komen.
Dat heb ik ook, Kyra overigens ook, ze heeft alleen wat hulp nodig erbij om alles op een juiste manier te verwerken. Geen schande lijkt mij zo en ik wil alleen mijn melige tienergriet terug, want ze verdient het gewoon om lekker ontspannen en vooral met plezier haar dingen te doen.
Dus ik ben haar lichtje in  Die donkere gang..!
`s Avonds een rustig avondje gehad, genieten !!

Woensdag ben ik met Mike in de middag nog flink wat kleren gaan shoppen.
Die jongen ging van de ene op de andere dag gewoon van maat 134 naar maat 146.
Maatje 140 sloeg hij maar gewoon voor het gemak helemaal over 😮
Ik had niks meer voor hem dat fatsoenlijk zat, dus direct nieuwe broeken (lang en kort), nieuwe truitjes (lange en korte mouwen), zomerjasje (die paste ook niet meer), zwembroek en een nieuw vest gekocht.
We stonden met z´n tweetjes in het kleedhok en hadden de grootste lol 🙂
Een beetje jammer dat ik geen foto´s heb gemaakt want dat waren echt hele leuke geworden hahaha.
Je merkt dat hij opgroeit tussen de vrouwen, want kleding shoppen en passen is voor hem echt geen straf, zo leuk! 🙂
Daarna was het weer tijd voor hockey training en daarna was hij kapot!20170322_162135-1
Hun nieuwe trainer is echt goed, hij leert elke keer nieuwe dingen en wordt steeds behendiger met een hockey stick.
Na het eten en douchen zijn we met z´n drietjes plat op de bank gegaan en dat was heerlijk 🙂

Donderdag was mijn vertrouwde yoga avond, maar het ging niet lekker.
Ik had enorm veel last van mijn buik, dat opgeblazen gevoel begon pijnlijk te worden, mijn maag begon ook steeds meer te stieren en zo heb ik de les helaas moeten beëindigen met een ontevreden gevoel.
Nog even nagepraat met mijn yoga lerares en zij vond toch dat ik er eens naar moest kijken, maar dat hadden al meer mensen gezegd.
Op het moment dat ik met mijn yoga lerares stond te praten, zei ik haar dat ik een afspraak ging maken voor een Reiki behandeling, als dat niets zou opleveren dan zou ik wel eens langs de huisarts gaan.
Dat was een spontane reactie, maar dus eentje die ik moest gaan opvolgen want anders had ik niet zo spontaan geuit (en zonder dat ik er eigenlijk erg in had).
Een beetje mismoedig ben ik naar huis gegaan, voelde mij echt klote met dat irritante gevoel in mijn buik en had er behoorlijk de pest in.
Toen ik thuiskwam ging Kyra net naar bed en ik heb nog een half uur dwaas voor mij uit zitten staren op de bank alvorens ik ook mijn bed ben gaan opzoeken.

Vrijdag ben ik na het boodschappen doen naar mijn vader gereden. Samen hebben we wat telefoontjes gepleegd en een half uurtje later zaten we bij een bandenboer voor nieuwe zomerbanden. Mijn Pica heeft 4 jaar gereden met mijn zomerbanden dus het werd hoog tijd voor nieuwe. De winterbanden die eraf gehaald werden, werden voor de helft terug gelegd in mijn auto en de andere helft verdween op een hoop
“Die gaan we er volgend seizoen niet meer opgooien mevrouw. Dan maken wij u wel een mooi prijsje voor 2 nieuwe.”
Prima, weet ik tegen die tijd ook wat mij te wachten staat 🙂
Aangezien het tempo nogal aan de moeizame kant lag (wat zeker te maken had met de leeftijd en mobiliteit van de werkende mensen 😛 ), heb ik met mijn vader in het zonnetje op een bankje gezeten en wat onzin gepraat.
Wij delen dezelfde humor, dus zonder zware kost kan ik mij kostelijk amuseren met hem 🙂
Nadat ik weg reed met 4 nieuwe zomerbanden (en een rib uit mijn lijf), hebben we nog een kopje thee gedronken samen en daarna ben ik naar huis gegaan. Snel nog wat aan het huishouden gedaan (met een vlugge slag 😛 ) en daarna Mike opgehaald.
Eenmaal thuis hebben we met z´n drietjes een frikandellenbroodje gegeten (is tegenwoordig helemaal hip bij ons in huis!) en daarna heb ik met Mike nog wat geknutseld.
Ik ben totaal niet creatief, maar heb mijn best gedaan op deze geweldige boekenlegger 😛20170324_152039

Waarom ik daarna een flinke bak lasagne ben gaan maken lezen jullie in mijn volgende blog ! 😀

XmelX

7 thoughts on “Week #12 – de werkweek

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s