Week(end) #12

De lasagne stond al lekker in de oven omdat Claudia na haar werk naar ons toe zou komen en ze zeurde al dat er meteen eten op tafel moest staan, omdat ze na een dag hard werken wel een fatsoenlijke maaltijd wilde!
Voor de rest is ze niet veeleisend hoor 😉
Het was de bedoeling dat ze een avondje kwam bijkletsen, we hadden elkaar al niet meer gezien, maar ze kon blijven slapen. Ondertussen waren die plannen alweer gewijzigd (zonder dat ik het wist) en ze is toch blijven slapen. Ik raakte gelijk in paniek, want had dan duidelijk te weinig wijn in huis !
Later op de avond zei ze Kyra dat ze haar nagels gedaan wilde krijgen en tussen het kletsen door gaf ze haar tips hoe ze het nog beter kon doen.
Kyra zat na 2 uur lijkbleek en met haar oogleden op haar kin bijna slapend aan tafel, omdat het nogal lang duurde.
Dat mens is gewoon veel te afgeleid als ze aan de wijn zit LoL
Heerlijk wijf is het hahahahaha, dat dan weer wel !
Rond 11 uur is Kyra naar bed gegaan en ik heb het volgehouden tot 1 uur.
Mijn wekker zou de volgende ochtend om 7 uur af gaan en ik was echt moe.
Claudia had nog energie voor 10 en zei dat ze nog even beneden bleef…
Nog éven.. !!
Om half 6 hoorde ik ineens de douche aan gaan..
Ja.. half 6 in de ochtend,.. toen besloot ze te gaan slapen nadat ze eerst een frisse douche had genomen.
Ik zeg je.. als je denkt dat ík gek ben… zij is 10 x zo erg!
Ijskoud kwam ze het bed in en kroop helemaal tegen mij aan en verzuchtte:
“Oooooh jij bent net een kachel Mel!! Lekker !”
Klaarwakker was ik.. 😮
Godskolere wat had zij het koud zeg !!
We hebben nog een kwartier liggen gekken en lachen en toen voelde ik dat ze in slaap was gevallen.
Om 7 uur ben ik langzaam los gekomen van haar, ze lag nog altijd als een foetus (lepeltje lepeltje) tegen mij aan en had niet de intentie om mij los te laten hahahahaha.
Nadat ik Mike wakker had gemaakt en hem in zijn hockey kleren had gehesen, heb ik Claudia´s telefoon nog naast haar neergelegd, netjes haar alarm gezet omdat ze om half 11 weg moest en toen ben ik met Mike vertrokken.
Het was een jammerlijk slechte wedstrijd en Mike wilde ook meteen na de wedstrijd naar huis.
We waren dus nog op tijd om Claudia even te zien en ze was helemaal overrompeld dat ik ervoor gezorgd had dat de wekker gezet was en naast haar lag, haar kleren opgevouwen op de badkamer lagen en er voor haar gezorgd was 🙂
Wat lief hè .. die waardering!
Ik zorg nu eenmaal graag voor anderen, maar krijg er niet vaak de kans voor omdat ik alleen ben en dus eigenlijk alleen de kids kan verwennen 🙂

Nadat ze weg was en Kyra helemaal klaar was, zijn we met goede moed de stad in gegaan om nog meer zomerkleren te scoren. Voor Mike heb ik nog 2 geweldige Armani shirts gekocht (kon het niet laten, ze stonden hem gewoon geweldig!) en Kyra is verwend met een nieuwe broek, nieuwe shirtjes en Calvin Klein ondergoed. Voor Mike heb ik nog wat ondergoed gekocht bij de Hema.
“Ik hoef geen bepaald merk ondergoed mama, dat zie je toch niet onder mijn kleren!?” 
Hahahahaha, met hem kan ik praten! 😀
Omdat het Boekenweek was, kon ik het niet laten om voor mijzelf weer wat nieuw leesvoer te kopen. 20170325_180327-1
Ik heb nog nooit een boek van Samuel Bjørk gelezen, wel al veel goeds van gehoord, dus ik wilde het zelf eens ervaren. En een maandje voor onze vakantie ben ik toch al aan het bedenken welke boeken ik allemaal meeneem.
Ter afsluiting heeft Mike nog een ijsje gekregen en hebben Kyra en ik een heerlijke karamel cappuccino en latte gedronken in een nieuwe koffietent in Heerlen, Espresso Bar Aroma!
Hier komen we zeker vaker terug! Een lekkere karamel cappuccino kan ik altijd waarderen en deze waren bijzonder lekker! Bovendien was het personeel heel aardig en kon je fijn op je gemak in een gezellige tent je drankje drinken (met gratis wifi, wat mijn dochter altijd zeer waardeert) 🙂

Zo zijn we bepakt met tassen weer huiswaarts gekeerd en we waren alle 3 kapot!
Nadat ik even op de bank heb gehangen, heb ik wat frikandellenbroodjes warm gemaakt (jaahaa, daar zijn ze weer!) en bijgekletst met Gertie, die nog binnen kwam waaien.

We zijn die avond alle 3 vroeg gaan slapen, omdat we zondag een dagje naar de Efteling zouden gaan!
Uiteraard schrijf ik daar een aparte blog over, met heel veel foto´s ! 😛

XmelX

5 thoughts on “Week(end) #12

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s