Week #13

Het was een saaie week, met heel weinig inspanning.

Omdat we gisteren best veel gelopen hadden in de Efteling, was ik op maandag nog altijd moe en had ook nog altijd wat last van mijn benen en voeten (ik ben niks gewend, ik weet het!).
Op mijn werk was ik echt chagrijnig en mijn baas voelde mij haarfijn aan: Mel vooral met rust laten vandaag 😉.
Na het avondeten ben ik met Mike een stuk gaan wandelen, gewoon om toch even wat beweging erin te houden en frisse lucht zou mijn humeur wel goed doen. Dat deed het ook, was al een stuk minder chagrijnig toen ik weer thuis was.

Dinsdag ben ik weer een stuk gaan wandelen met Mike na het eten, was weer even lekker. Dit moet ik zeker vaker gaan doen, kan nooit kwaad (zeker ook voor mijn lijf niet 😛).

Woensdag had Mike hockey training en ik vond het maar vies koud langs het veld.
Er stond een gure wind maar met betraande ogen van de wind vond ik het heel leuk te zien hoe Mike vooruit gaat met hockey.
Daarna lekker een frietje samen gegeten en om 7 uur had ik een Reiki behandeling. Daar ga ik nog op terug komen in een andere blog.

Donderdag had ik weer yoga en het was weer ouderwets gezellig. Voelde ook wat fijner dan de voorgaande weken en eenmaal thuis heb ik nog even op de bank gechilld.

Vrijdag heb ik lekker op mijn gemak de boodschappen gedaan en wat extra lekkere dingen gehaald voor onderweg, want later die dag ging míjn weekend pas beginnen..
Daarover meer in een nieuwe blog 😀
(Ik lig achter met mijn schrijven.. maar haal het echt allemaal in hoor!)

Dus je ziet.. doodsaaie week ! Niet meer gedaan dan gewerkt, gegeten en de rest van mijn tijd gebruikt om na te denken, te peinzen, piekeren, mij zorgen te maken en het dus weer eens vreselijk vermoeiend voor mijzelf te maken!

What else is new right ! 😛

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s