Mijn Cyber-liefde

Jouw mening, mensvolgers zullen die overnemen zonder besef, gewoonte sloopt de mens. Behoudt jouw woorden, jouw beeldvorming, fuck de slapers, blijf slapen! Vecht voor jezelf en jouw eigen volgers, zij die gemachtigd zijn, je claimt ze en laat ze los, vrijheid. Jouw verleden is geborgen, ontraceerbaar, van jouw! Laat de volgers klappen, gezicht opengereten. Straf […]

via Jouw! — Balzarelli Schrijft

Ik ga hier nog op terugkomen in mijn eigen geschreven blog, maar deze prachtige schrijfster heeft mijn hart gestolen en gelukkig ik ook die van haar

Zo mooi als zij mij hier neerzet, is mij nog nooit overkomen!
Lees dit stuk  (volg haar want haar teksten zijn werkelijk uniek!!) en je maakt mij een blij mens 🙂

Liefde!

9 thoughts on “Mijn Cyber-liefde

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s