Bij elkaar geraapt zooitje..

Ik zit al enige tijd in een Whatsapp groep.
Even een aantekening: Ik heb een gruwelijke hekel aan whatsapp groepen!
Meestal zit je daar met mensen in die je niet eens kent, dus die personen hebben dan automatisch jouw nummer (daar hou ik al helemaal niet van!) en er wordt heel vaak onzin “gesproken” waar je totaal niets mee kunt, maar je na een dag wel ineens meer dan de 200 berichten hebt.

Ik stond in het begin dus ook echt niet bepaald te springen om in die groep te gaan, maar ik heb mijzelf er uiteindelijk níet uit verwijderd.
Deze groep was een bij elkaar geraapt zooitje mensen, die de vorderingen van een te schrijven boek ging lezen/bespreken.
De vraag kwam in eerste instantie via een blog van Balzarelli, waar ik op gereageerd heb. Later zijn daar meer mensen bij gekomen (geen idee waar ze die opgedoken heeft overigens) dus is ze een whatsapp groep begonnen. Wat voor haar natuurlijk veel makkelijker was in plaats van met iedereen individueel te praten, op deze manier kon er daadwerkelijk gediscussieerd worden.

Nou.. 2 maanden later wordt er over veel gediscussieerd maar nog weinig over haar boeken! LoL
Nee, dat is ook niet waar, maar daar waar ik in het begin nog moeite had met de kletspraat die soms voorbij kwam, daar ben ík nu vaker degene die meest belachelijke en idiote dingen roept, die totaal niets met haar schrijfsels te maken hebben 😛
Deze groep mensen is leuk !!
Sommige zijn heel stil en reageren zelden (maar áls ze dan reageren dan is het wel telkens raak!), sommige vinden het nodig hun hele dagplanning te melden (maar die persoon is inmiddels zelf uit de groep gegaan.. waarschijnlijk was het te warm in de sauna 😛 ) en soms hoor je alleen maar geklaag over pijntjes en kwaaltjes die de mens bezig houdt.
Maar vaak zijn het werkelijk hilarische gesprekken, die mij hardop doen lachen!
Het kan gewoon allemaal in die groep… als je geen zin hebt om te reageren, doe je het niet, als je het bullshit vindt dan scroll je lekker door en negeer je de boel, als je je ei kwijt wilt, dan kan dat ook gewoon.
Maar uiteraard hebben we ook nog vaak onze mening over de schrijfsels van Balzarelli, want daar gaat het eigenlijk wel om 😛 (al willen we dat wel eens vergeten)

Het is de bedoeling dat we in de zomer een keertje bij elkaar komen, zodat we elkaar allemaal i.r.l. kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen praten.
Dt is iets waar we eigenlijk allemaal wel naar uit kijken.
We komen ook allemaal uit een ander hoek van het land, fries, twents, brabants, limburgs.. dat wordt echt één grote hysterische boel!

Je merkt dat ik inmiddels geen spijt meer heb dat ik in die groep gezet ben geworden en de oprichtster hiervan, mevrouw Balzarelli zelf heeft daadwerkelijk een plekje in mijn hart veroverd .
Niet alleen door haar geweldige schrijven (ik heb inmiddels al 6 boeken van haar in mijn bezit), haar proza´s die een samensmelting van woorden vormen waar je U tegen zegt, maar ook gewoon door de persoon die zij is.
Virtueel is zij mijn vrouw, ik haar Gorilla (don´t even ask) en ik kan serieus niet wachten haar eindelijk te ontmoeten om haar vervolgens in haar ogen te kijken en te zeggen hoe te gek ik haar vind !!
Noem het bizar, noem het raar.. maar ik hou van haar 😀

Soms hoef je niet te zoeken
Maar vindt het jou 

Ik hou van jou Vrouw!

XmelX

11 thoughts on “Bij elkaar geraapt zooitje..

  1. Pingback: Bij elkaar geraapt zooitje.. – Balzarelli Schrijft

  2. Wauw, wat leuk. Ook totaal nieuw voor mij maar tegelijkertijd zo logisch dat het ontstaat: een whatsapp groep met een paar mensen die je alleen van een blog kent of van online waar dan ook. Ik zit ook alleen maar in 2 noodzakelijke groepjes en ik schrijf tot nu toe vrijwel niets. Maar ik kan me voorstellen dat het wél gezellig en leuk kan zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s