Friday Night Out!

Friday night out.
De vorige keer zijn we alleen een hapje gaan eten, maar dit keer zijn we na het hapje eten weer “eentje” gaan drinken in de Kroniek.
Dit keer zijn we overigens geen sushi gaan eten (aangezien mijn buik nu gelukkig weer rustig is en ik dat liever zo wil houden), maar zijn we naar de Schnitzelbar gegaan. Een nieuwe tent in de stad en ik ben gek op een goede schnitzel!
Nou, deze schnitzel was zeker de moeite waard hoor! Ik heb hem ook helemaal op gegeten terwijl Steph net over de helft is gekomen πŸ˜› 20170414_182406

Kleine mensjes, grote magen! πŸ™‚
Alleen moeten ze even iemand naar de menukaart laten kijken…

2017-04-16 20.49.12

LoL

Enfin, daarna zijn we dus naar de kroniek gewaggeld en daar hebben we een klein uurtje buiten op het terras gezeten. 20170414_193809De toon was al heel snel gezet, want een bord met “Heerlijke kip-flapjes” die een aantal terrassen verderop stond, bracht ons in een vreselijk melige bui.
Als iemand mij kan vertellen wat kip-flapjes zijn, heel graag ! Dan krijg ik dat ranzige beeld misschien uit mijn hoofd πŸ˜›

Toen we eenmaal binnen zaten hield die melige toon aan en net toen we dachten dat de boel een beetje aan het inkakken was, kwam de barkeeper ineens met een nieuw mix-drankje die Steph probeerde en die insloeg als een bom.
Wodka Iced Tea green.
Begin er niet aan mensen !! Die is dodelijk! πŸ˜›
Inmiddels begon het ook wat drukker te worden en stond naast ons een dame te dansen die al een beetje heen was (dronken). Ze had geen gevoel voor ritme, kon echt niet dansen maar genoot op haar manier enorm van haar dancing skills πŸ™‚
Op het moment dat Stephanie naar het toilet ging, kwam ze ineens naar mij toen en stak haar hand uit. Ik keek haar verbaasd aan en ineens kwam ze heel dichtbij met haar gezicht en vroeg ze of ik met haar wilde dansen.
Ogen die naar mij keken maar die niets zagen..
Ik weigerde heel beleefd en toen lachte ze en stond ze naast mij weer in haar eentje te dansen.. Akward !!
Een hele tijd later kwam ze ineens weer naar onze tafel en daar waar wij dachten dat ze moed verzamelde om bij een andere groep meiden mee te gaan dansen, wist ze ons te vertellen (met een hele dikke tong) dat ze moed moest verzamelen om ons aan te spreken.
Wij keken elkaar al verbaasd aan en vroegen waarom.
“Ik zie jullie al de hele avond zitten en jullie zijn zo leuk samen. Echt heel schattig!”
Alweer keken we elkaar aan.. met deze keer nog meer verbazing.
“Jullie zijn echt leuk en moeten echt samen genieten van het leven.”
Ik kon er niets aan doen, maar ik moest zo lachen en dan niet vanwege de woorden van die vrouw, maar vanwege de uitdrukking op Stephanies gezicht. Dat was echt een foto waard!
Toen Stephanie zei dat we geen stel waren en zij niet lesbisch was, keek ze een beetje raar en zei ze: “oh.. misschien moet je daar dan toch maar eens over nadenken”
(de vrouw praatte met dubbele tong, dus ze sprak heel onduidelijk. Ik hou het voor jullie wat duidelijker πŸ˜‰ ).
Ik legde mijn hand op de arm van Steph en zei: “Ja sjat, wat vind je er van?”
Het gezicht van haar was echt goud waard en ik kwam niet meer bij.
De vrouw droop af en nadat we uitgelachen waren, moesten we allebei toch wel even nadenken over dit bijzonder vreemde tafereel.
“Waarom is dat toch dat iedereen mij voor lesbisch aanziet?”
Nadat Steph zich dat afvroeg is ze een aantal mensen in de kroeg gaan vragen wat ze dachten als ze ons twee zagen.
Dat had ze beter niet kunnen doen whahahahahahahaha.
Het antwoord was elke keer hetzelfde:
“Ja, leuk stel!”
“Lekker pittig koppel!”
Blijkbaar zien mensen ons dus als een leuk stel.
Ik kon er alleen maar om lachen, maar Steph wist toch niet zo goed wat ze er mee moest. Begrijpelijk ook wel want ze is hartstikke hetero en in mijn ogen straalt ze dat ook uit.

Naarmate de drank vloeide, boeide het haar steeds minder en hebben we er nog hartelijk om moeten lachen. Ik weet eigenlijk niet goed wat ze nog allemaal weet dus ik ga de verdere acties in de kroeg maar even laten voor wat het is πŸ˜›

Om 3 uur was het weer tijd om te gaan en nadat er afgerekend was, heb ik mevrouw heel stevig in de arm gepakt en zijn we richting auto gelopen. Die weg duurt altijd 3x langer dan in een normale situatie maar sjeetje, wat hebben we weer gelachen!
Toen we eindelijk in de auto onderweg naar huis zaten wilde ze een nummer van Melissa Etheridge horen die we de vorige keer keihard mee hadden gezongen (Like the way I do), maar ik had die CD niet in de cd speler zitten.
Daar nam ze geen genoegen mee en begon op alle knopjes te drukken.
Ik kreeg krampen van het lachen, moest haar hand de hele tijd van de radio weg duwen en inmiddels had ik ook al de alarmlichten en mijn mistlamp aan.. ook die knopjes moesten er aan geloven.
Ik ben zo maar blijven rijden, want ze hield er toch niet mee op en inmiddels kreeg ik echt buikpijn van het lachen.
Eenmaal voor haar deur heb ik bijna in mijn broek geplast. Het scheelde echt niet veel, maar het hele tafereel van de deur open maken, de sleutel in het slot krijgen en hem dan daadwerkelijk open hebben, was net een slapstick movie!
Met mijn benen gekruisd heb ik, zwak op mijn benen staan lachen tot de tranen over mijn wangen rolden.
Het moment dat ze eindelijk binnen stond was een ware overwinning!

Het was een geweldige avond! Ik kan niet anders zeggen.
Wij kunnen serieus niet gewoon normaal op stap, dat zijn altijd avonden die 10 uur duren en waar we ons bijna bezeiken van het lachen. GENIAAL!

Toen ik weg ging pakte ze mijn gezicht in haar handen, zei ze nog dat ik een klein gezichtje had, bedankt ze mij voor deze avond en gaf ze mij een kus.
En sorry Steph, maar die kus duurde zo lang dat ik mijn ogen maar sloot en er even van genoten heb πŸ˜‚ πŸ˜‰

Om 4 uur lag ik in bed, nog nagenietend van deze ΓΌber-lachwekkende avond!

Thanks for that chick, we did it again! πŸ˜›

XmelX

10 thoughts on “Friday Night Out!

  1. Wat een geweldig verhaal, ik heb echt hardop gelachen!
    Eigenlijk trek ik me niks aan van wat mensen zeggen, ik zou je gewoon ter plekke gekust hebben, haha! πŸ˜›πŸ™ƒπŸ™ƒ

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Week #15 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s