Week #15

Maandag zijn Maaike en Thomas langs gekomen. Maaike had dinsdagmiddag een afspraak met de kapster en dus waren ze een nachtje bij ons. Na het eten (welke overigens enorm lachwekkend was) moesten Kyra en ik naar een informatie avond over de reis naar Normandie waar Kyra in mei met school naar toe gaat. Het was heel indrukwekkend, ging je niet in de koude kleren zitten en ik weet nu al dat het een hele heftige week wordt voor haar. Omdat ik Maaike en Thomas mijn bed had gegeven voor die nacht, ben ik bij Kyra in bed gekropen. Die sliep echter zo onrustig, met haar gesnuif en gesnotter, dat ik om half 2 op de bank ben gaan liggen.

Je kunt je voorstellen dat ik dinsdag nogal gebroken aan mijn dag begon en het was op het werk ook nog eens behoorlijk gestreste dag. Na het werk kon ik thuis snel wisselen van tas en direct naar het voetbalveld rijden, Kyra had namelijk een wedstrijd. Maaike en Thomas zijn in de rust vertrokken en ik was blij toen ik thuis was en om 10 uur uiteindelijk in bed lag.

Woensdagmiddag had ik een vrije middag… Heerlijk !!
Mike werd opgehaald door zijn vader en hij bleef daar een nachtje slapen. Ik ben naar Bristol en Hornbach gegaan, heb nog een gedeelte van een tekst vertaald, later in de middag nog even met Kyra langs de huisarts gegaan en Kyra wilde graag bij McDonalds gaan eten dus zijn we daar naar toe gereden.  Toevallig reden mijn ex en Mike ineens voor ons en toen ik hem toeschreeuwde waar hij heen ging, moest ik wel lachen want ook hun gingen naar McDonalds.
We hebben dus samen “genoten” van een maaltijd en hebben toch best een tijdje gezeten daar. 2017-04-16 22.23.56
Beetje apart was het wel, was lang geleden dat we zo samen gegeten hebben. Thuis heb ik nog een uurtje wat vertaald, daarna ben ik gaan douchen en heb ik nog met Kyra gepraat. Dat was hoog nodig, maar of het ook baat heeft gehad.. ik ben er bang voor 😦

Donderdag had ik yoga, dat was weer lekker!
Mijn yoga lerares vroeg nog het een en ander over mijn bloggen, ze wilde wel eens wat meer weten over die wereld. Ik vond het wel leuk dat ze er interesse in had 🙂

Vrijdag was Mike om 12:15 uur al uit en ben ik met hem en een vriendje naar Kinderstad gegaan. Die jochies hebben lekker een paar uur rond gerend en ik ben gaan lezen. Af en toe kwamen ze eens naar de tafel voor wat eten en drinken, 20170414_134443maar dat duurde nooit lang. Mij kun je uren in zo’n tent laten zitten, als ik eenmaal aan het lezen ben dan zit ik volledig in het verhaal en krijg ik niet meer zoveel mee om mij heen 🙂

20170414_152240.jpg

Al halverwege uit en dat na een paar uurtjes 🙂

Behalve de smerige geur die er na een tijdje hangt.. jak !!
Mix van zweetvoeten met zweetlucht van volwassenen die achter de kinderen aan gerend hebben.. blehgz!
Nadat zijn vriendje was opgehaald zijn we thuis de spullen gaan halen en heb ik Mike naar zijn vader gebracht. Kyra is later opgehaald, maar ik was al eerder pleite want ik moest Stephanie om kwart over 5 ophalen. Friday Night Out! kon beginnen 😀

Ondanks dat ik pas om 4 uur in bed lag, ging mijn wekker op zaterdagochtend alweer om 8 uur. Mike had om 9 uur een wedstrijd en moest voor het eerst keepen, dat ga ik natuurlijk niet missen!


Ik mis sowieso zelden een wedstrijd, of ze nou bij hun vader zijn of niet!
Het was strontweer ! Vieze regen dus ik was volledig doorweekt.
Na de wedstrijd ben ik gelijk naar huis gegaan om even op te warmen want ik was een beetje verkleumd. Na een klein uurtje ben ik nog even de stad in gegaan want ik wilde nog eens kijken of ik wat zomerbroeken kon vinden.
Gelukt !! 🙂
Daarna ben ik nog een kopje thee gaan drinken bij Gertie om vervolgens naar huis te gaan met het idee te gaan poetsen. Ik zat echter even op de bank en merkte dat ik echt wel kapot moe was, dus ben ik even gaan liggen.
Slecht idee, want daar word je nog brakker van!
Volgens Kyra begon haar wedstrijd om 4 uur, maar toen ik om kwart voor 4 aankwam waren ze al bezig en was de wedstrijd dus om half 4 begonnen !!
Het was een spannende wedstrijd en bij een 1-1 gelijkspel moesten er penalty’s genomen worden. Het was de kwart finale beker dus er moest een winnaar komen.
Kyra moest de eerste penalty nemen en ze was enorm zenuwachtig daarvoor.

Maar ze trapte hem mooi in de hoek erin! Alle volgende penalty’s van ons team gingen er ook in en onze keeper wist er eentje te houden, dus staan onze meiden gewoon in de halve finale! Volledig verdiend!
Na de wedstrijd ben ik thuis gaan koken en tussendoor even met een poetsdoek door de woonkamer gerend.
Normaal ben ik niet zo van het koken voor mij alleen, maar ik wilde eens burrito’s maken en die waren echt lekker ! Uiteraard véél te veel voor mij alleen, maar zo had ik nog wat over voor morgen 🙂17903894_10155259712449700_5696114507697562893_n
Alique kwam nog langs en we hebben samen een film gekeken. Rond 10 uur ben ik naar bed gegaan want ik was echt helemaal naar de klote !! Volgens mij ben ik ook vrij snel in slaap gevallen.

Rond half 8 werd ik wakker en ik heb tot half 10 in bed liggen luieren, love it!
Daarna heb ik een lekker ontbijtje voor mijzelf gemaakt en nadat ik dat op mijn gemakje genuttigd heb, ben ik toch wat gaan poetsen. Nadat ik een wasje gedraaid heb ben ik even op de bank gaan zitten en verder gaan lezen in mijn nieuwe Nicci French. Rond 2 uur ben ik nog even langs mijn lieve neefje en zijn nog lievere vrouw gegaan voor een paar kopjes thee en onnozele gesprekken (daar zijn wij echt mega goed in!) en rond half 4 was ik weer thuis. Ik wilde verder lezen in mijn boek want het was echt spannend en terwijl ik tussendoor het eten in de oven had staan, genoot ik van deze chille zondag.
De burrito’s smaakten nog net zo goed als de dag van gisteren, maar toen ik ineens een berichtje kreeg van mijn moeder sloeg mijn humeur volledig om.
Daar kom ik nog wel op terug in een ander bericht.
Om 7 uur waren de kinderen weer thuis en ze verheugden zich al op een extra dag vrij!

Echter.. als ik aan de dag van morgen (tweede paasdag) denk, dan trekt mijn maag samen :\

XmelX

7 thoughts on “Week #15

  1. Ik stond ook áltijd naast het veld toen onze jongens nog op het voetbal zaten, weer of geen weer.
    En dit kan geen toeval meer zijn, ik zit sinds gisteren ook op de helft van de nieuwe Nicci F 🙂 🙂 xx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s