Week #16

Paasmaandag.
Met toch een laagje lood in de schoenen heb ik redelijk op tijd de kinderen uit hun bed gehaald en zijn we rond kwart voor 10 naar mijn ouders gegaan. Daar stond een flink ontbijt op ons te wachten en ik heb genoten van de noedelsalade en koude schotel (familierecept), ook de broodjes en eitjes waren heerlijk, de koffie slikte lekker weg en zo was ik na een uurtje ongeveer wel een rond tonnetje.
Kyra en Mike gingen even uitbuiken op de bank, terwijl de vrienden van mijn ouders binnen kwamen. Ik ben na 10 minuutjes bij de kinderen gaan zitten om te vragen wat ze nog wilden gaan doen en de keus was snel gemaakt: bioscoop!
Goed idee, want Boss Baby draaide en die wilde Mike en ik heel graag zien. Kyra had afgesproken met een vriendin naar Beauty and the Beast te gaan, die een half uurtje eerder begon maar waar we beide bijna gelijk uit de bioscoop zouden komen.
Rond 12 uur heb ik de kinderen bij elkaar geraapt en zijn we vertrokken (was weer lang genoeg .. zucht).
De film was niet zo leuk als we verwacht hadden 18010041_10155266016639700_9047281727714116594_nmaar Mike en ik hebben altijd wel lol in de bioscoop en deze keer was ik niet in slaap gevallen ๐Ÿ™‚
Kyra daarentegen was wรฉl bijna in slaap gevallen en vond de film echt vreselijk! LoL
Voor de rest hebben we nog een rustige avond gehad ๐Ÿ™‚

Dinsdagochtend moest ik eerst met Kyra naar de psycholoog

18010464_10155269556569700_5250619419888807448_n

lezen tijdens het wachten

en daarna ben ik als een scheet naar mijn werk gereden. Ik had al een dag minder om alles af te krijgen en donderdag mรณest alles af zijn (aangezien ik daarna 2 weken vakantie heb).
Als een idioot aan het werk gegaan en toen ik klaar was had ik er hoofdpijn van! LoL
Na het werk naar mijn ouders gereden, want daar waren de kinderen en later met Kyra naar school gegaan voor een gesprek over haar profielkeuze.
De keuze is gemaakt en wij zijn blij (en trots!) !! ๐Ÿ˜€
Eenmaal klaar, kon ik Mike gaan ophalen bij mijn ouders en daarna zijn we naar huis gereden, Mike in bed gelegd en ik volledig naar de klote op de bank geploft!

Woensdagmiddag kwam de kapster nog voor Mike, het is altijd wel fijn als hij voor een vakantie lekker kort geknipt wordt. Ik wacht nog even tot na de vakantie, dan gooien we er weer eens een ander kleurtje in ๐Ÿ™‚
Daarna zijn we nog gaan werken aan zijn spreekbeurt en toen hij wilde oefenen, stuurde hij mij naar boven want dat wilde hij toch echt alleen doen!
Oke dan.. ik ben maar boven alvast wat kleren gaan pakken enzo.. ๐Ÿ˜›
Voor de rest hebben we lekker rustig aan gedaan, een beetje gek gedaan op de bank en even lekker geknuffeld

en ’s avonds (na het bloggen) heb ik nog wat voetbal gekeken.

Donderdag was weer een idiote dag op het werk… maaaaaar: ik heb alles af gekregen en ben met opgeheven hoofd en een brede smile naar huis gereden!
Vakantie..
Nadat ik Mike opgehaald had van de BSO zijn we frietjes gaan halen en hebben de kids lekker gesmuld. Ik had er geen zin in, dus heb gewoon een boterham gesmeerd ๐Ÿ™‚
Later op de avond had ik yoga en ook dat was weer heerlijk! Ik lag bijna te slapen aan het einde, zo ontspannen (of moe) was ik ๐Ÿ˜›
Eenmaal thuis heb ik nog vrij lang met Kyra opgezeten, we waren voetbal aan het kijken en waren allebei heel moe, maar hadden gewoon geen zin om op te staan.
Ken je dat dilemma ? Vreselijk.. ๐Ÿ˜‰
Uiteindelijk was het rond half 12 dat we naar bed zijn gegaan.. vรฉรฉl te laat! Maar we hoeven nog maar รฉรฉn dag vol te houden ๐Ÿ™‚

Vrijdag had ik een lijstje wat ik moest afwerken. Paar dingen in de supermarkt halen, naar de huisarts de Epi-pen halen voor Kyra, naar de bank om geld te halen, Bristol voor waterschoenen en tussendoor ben ik nog even door de stad gelopen omdat ik perse een koffie wilde halen bij Espressobar Aroma (die hebben daar echt heerlijke koffie!) en sja, dan ga ik de fout in hรจ! Dan loop je langs allerlei winkels, zie je van alles in de etalage en dan moet ik gewoon even naar binnen om te kijken..
Dat doe ik dus nooit meer, net voor een vakantie alleen de stad in gaan ๐Ÿ˜›
Heel slecht idee!
Maar goed, met 3 gevulde tassen kwam ik thuis en ben ik begonnen aan het pakken van koffers. Ik raakte lichtelijk in paniek want had ineens geen idee meer wat ik allemaal mee moest, of het voldoende was, of er nog bij moest en dus heb ik het er maar bij gelaten en ben ik wat anders gaan doen. Dan maar uitstellen tot de kinderen er ook zijn en dan gelijk รกlles in de koffers gooien.
Heel eerlijk ging het niet veel beter toen de kids er waren, want zij wisten ook niet meteen te zeggen wat ze mee wilden.. schiet lekker op zo hรจ ๐Ÿ˜›
Het is uiteindelijk wel gelukt, wat betreft kleding.. de rest doen we morgen wel ๐Ÿ™‚
We hebben nog een rustige avond gehad verder, lekker chillen op de bank, niks bijzonders.

Zaterdag heb ik uitgeslapen (geprobeerd) en lang in bed gelegen (tot half 10).. ik zat in een droom maar ik was gewoon wakker en de droom ging gewoon door. Alsof ik zelf kon dirigeren hoe de droom verder zou verlopen, heel apart.20170422_095334

Nadat we ontbeten hadden zijn we nog even naar het Kruidvat gegaan en daarna thuis een hapje gegeten. Kyra afgezet op het voetbal en direct Thomas en Maaike opgehaald van het station. Ik kreeg ze maar net in de auto met die grote koffers (heb maar een kleine Kia Picanto dus die is niet zo groot) maar we zijn heelhuids en allemaal tegelijk aangekomen ๐Ÿ˜›
Om half 4 had Kyra nog een wedstrijd, dit verliep voor รฉรฉn teamgenoot niet zo best. Zij kreeg een bal van heel dichtbij keihard in haar gezicht getrapt en viel gelijk out neer op de grond. Een kwartier later kwam de ambulance en ze is mee moeten gaan naar het ziekenhuis.
Na het potje voetbal zijn we een hapje gaan eten, net zoals vorig jaar!18034100_10155286068334700_434464799075694333_n
Ik heb mij deze keer weer tegoed gedaan aan een DUBBELE Macho Burger, die met de angus beef, pulled pork en bacon circa 600 gram vlees bevat.18077115_10155286204554700_5396305374953670605_o
Wat een monster he!! ๐Ÿ™‚
Heerlijk !! Het was overigens de eerste keer dat ik een hamburger in twee delen heb moeten eten, want dit was onmogelijk in รฉรฉn keer op te tillen zonder dat alles uit elkaar viel. 18033167_10155286256559700_8948781351794635312_nEn ja.. ik heb hem opgekregen! Maar dat wat ernaast is gevallen, heb ik niet meer opgepeuzeld en geloof mij maar dat daar nog makkelijk iemand van had kunnen eten, zoveel was het nog!
Wat een mega ding was dit zeg! hahahahahaha ik heb nog uren pijn aan mijn maag gehad ๐Ÿ˜›
Nadat we thuis waren hebben we alle koffers definitief gepakt, gewogen en zijn Thomas en Maaike nog op bed gaan liggen. Kyra en ik zijn voor de tv gaan hangen en wij hebben ons zo voorbereid op een hele korte nacht..

Kwart voor 3 komt de taxi ๐Ÿ˜€

Ik weet dus even niet tot in hoeverre ik mijn blog kan bijhouden de komende weken, maar ik ga mijn best doen! ๐Ÿ™‚

XmelX

9 thoughts on “Week #16

 1. Altijd hectisch voor je op vakantie moet vertrekken, zo herkenbaar!
  Ik stuur je onwijs veel plezier, liefde, rust, ontspanning, superliefdetijd met je kids!
  Gewoon alles los laten en genieten! Liefs xxx

  Like

 2. Wat een fijne weekje heb je gehad…
  Ik ken dat heel goed, ik moet der steeds voor 3 altijd inpakten en is altijd zo een drama omdat ik dan niet weet wat ik ga dragen.
  Ik zou zeggen geniet der nog heerlijk van je vakantie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s