Week #19

Met maar 3 uurtjes slaap Zaterdagnacht, had ik zondagnacht een goede nachtrust gehad waardoor ik op maandag weer fris en fruitig aan het werk kon.
De kinderen waren minder geamuseerd, want school klonk nog echt niet als muziek in hun oren.
Ik merkte dat ik met een hele brede glimlach Mike naar school bracht en daar kon ik wel aan merken dat ik het echt enorm fijn vond weer thuis te zijn.
Er was nog iemand heel blij dat ik weer in het land was en dat was mijn baas 🙂
Zo´n eerste dag na de vakantie is altijd wel gezellig maar ook heel hectisch, want er ligt uiteraard genoeg werk voor mij maar tussendoor kletsen wij gewoon door over de 2 weken die we beide gehad hebben. Toch merkte ik rond een uur of 2, 3 dat mijn lichaam begon tegen te sputteren. Ik kreeg hoofdpijn, die steeds erger werd en voelde mij echt moe.
Ergens wel logisch want de zondag was een hele drukke dag en met die 3 uurtjes slaap is dat natuurlijk ook nog eens een extra lading.
De hoofdpijn heb ik de hele dag gehad, werd alleen maar erger en nadat ik lekker gegeten had met mijn kinderen en de afwas had gedaan, heb ik een pilletje genomen en ben ik vroeg naar bed gegaan.

Helaas was van dat pilletje dinsdagochtend niks te merken want ik werd weer wakker met hoofdpijn. Vreselijk, normaal heb ik zelden hoofdpijn en nu zat hij er lekker stampend in!
De dag op kantoor was weer druk, hectisch en dat maakte mijn hoofd nou niet bepaald rustiger 😛
Ik was blij toen ik thuis was !! Samen met Mike heb ik gegeten (Kyra was naar voetbaltraining) en nadat ik weer de dagelijkse huishoudelijke taken op mij had genomen, was ik blij toen ik eindelijk zat.
De was van de vakantie had ik zover weg gewerkt, dus ik kon mij morgen verheugen op een uurtje strijken, maar voor de rest heb ik dinsdagavond echt NIKS meer gedaan!

Woensdag was een heerlijke dag! Wel nog altijd hoofdpijn maar het weer was geweldig en omdat ik maar een halve dag werk op woensdag kon ik daar ook wel van genieten. Eerst heb ik de was weg gestreken zodat alles weer strak in de kast ligt en daarna moesten we om 3 uur naar de tandarts. Overal waar we komen worden we gevraagd of we op vakantie zijn geweest want we zijn “belachelijk bruin”.
Mike spant de kroon hoor.. die jongen is al na 3 dagen flink bruin en het mooie is dat hij die kleur ook nog amper verliest. Hij blijft de hele zomer gewoon mooi bruin, terwijl bij mij na een week het meeste al vervlogen lijkt.. zo oneerlijk! 😛
Bij de tandarts was alles in orde en daarna zijn we gelijk door gegaan naar de hockey training. Ik heb heerlijk een uur in het zonnetje gestaan en een beetje gekletst met een aantal mensen die wederom vroeg waar ik geweest was, want ik was wel heel bruin ineens.
Voor mijn doen ben ik eigenlijk ook best bruin geworden.. Als ik ´s avonds naar bed ga en in mijn nakie van de badkamer naar mijn slaapkamer loop, wordt de weg ineens verlicht door mijn 2 koplampen (lampjes 😛 ). Altijd handig ! 🙂
Na de training hebben we weer samen gegeten en voor de rest wederom een rustige avond gehad (ik moet nog een beetje acclimatiseren 😛 )

Donderdag had ik mijn werk nog altijd niet helemaal bijgewerkt, dus het waren behoorlijke drukke weken geweest. Normaal werk ik alles binnen een week bij, maar dat ging mij deze keer niet lukken.
Na het avondeten kon ik mij eindelijk weer verheugen op een avondje yoga!
Dat had ik gemist zeg.. niet te doen!
Kon het ook wel goed merken, want ik was weer zo stijf als een blok beton geworden.
Pas aan het eind van de yoga les kon ik mijn tenen weer vastgrijpen maar poe.. wat merk je dat goed als je dat 2 weken niet gedaan hebt!
Ik vond het weer heerlijk en was wederom intens blij weer terug te zijn.

Vrijdag was een heerlijke dag!
Lekker boodschapjes gedaan, tussendoor nog naar de huisarts gegaan (aangezien er rare dingen aan de hand zijn met mijn lichaam), daarna thuis de boel goed schoongemaakt, Kyra nog uit school gehaald, Mike uit school gehaald en voor de rest een heerlijke chille dag thuis gehad. Mike werd om 7 uur opgehaald door zijn vader en Kyra en ik zijn daarna naar het Theater gegaan, ik had bijna een jaar geleden al kaarten besteld voor de Theatertour van Miss Montreal en eindelijk was het dan zover.
Hoe die avond was kun je HIER lezen (het was echt een geweldige avond!!).
Na de voorstelling heb ik Kyra bij haar vader afgezet en ben ik thuis gelijk mijn bed in gekropen.

Mijn weekend was leuk… genoeg gedaan, maar wel leuk!
Dat lees je nog in een andere blog 🙂

XmelX

8 thoughts on “Week #19

  1. Zo bruin? Leuk toch, staat altijd mooi… ik heb het geluk een zeer makkelijke huid te hebben, mijn vel is nooit wit, we krijgen soms te horen “en? is Mr B niet mee op vakantie geweest?”…
    Alle gekheid op een stokje, het is altijd even wennen na vakantie, maar je hebt zulke leuke herinneringen, zalig!
    Liefs xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s