Week(end) #19

Zaterdag was ik al vroeg op, de wekker ging zoals op een normale door de weekse dag om 7 uur en om 8 uur zat ik al lekker aan het ontbijt. 18425312_10155350056034700_9138662985175159916_n
Mike had een hockey wedstrijd en ik ging er van uit dat die om 9 uur begon en wij dan om half 9 aanwezig moeten zijn (op die tijd worden alle thuiswedstrijden van zijn team gespeeld), maar je voelt hem al: deze zaterdag was dus de uitzondering op de regel want de wedstrijd begon om 10:15 uur !
Dat betekende dat we dus pas om 09:45 uur aanwezig hoefde te zijn..
Dit heb ik ook maar snel aan Mike’s vader doorgegeven want anders was hij ook al om 08:30 uur daar.
Daar zat ik dan met mijn goed fatsoen, klaar en ready to go om 08:15 uur :\
Beetje jammer was dat hahahahahaha.

Ik heb mij in die tijd maar nuttig gemaakt en ervoor gezorgd dat ik op tijd op de hockey club was.
Vandaag was het onze beurt voor de bardienst (zucht) en om kwart over 10 meldde ik mij netjes bij de bar. Er zouden nog 2 andere ouders moeten komen helpen, maar die kwamen dus niet.. mijn geluk weer!
Godzijdank was er amper iets te doen en heb ik misschien 6 koffie moeten maken. Tijdens de tweede helft van Mike’s wedstrijd ben ik naar het veld gelopen en heb zijn vader gezegd dat hij het nu mocht overnemen, omdat ik ook wat van zijn wedstrijd wilde zien.
En wat denk je !?!? Heeft Mike gewoon zijn eerste goal gescoord terwijl ik koffie liep te schenken ! Godverdegodver!IMG-20170513-WA0013-1
Ik baalde als een stekker maar kon er toch niks aan veranderen.
Ze hadden met 10-0 gewonnen en na de wedstrijd ben ik gelijk even naar mijn neef en zijn vrouw gegaan. Bijkletsen en thee leuten 🙂
Altijd gezellig!
Daarna ben ik thuis begonnen aan mijn studie !!
Ja hoor! Begin van de week was alles binnen gekomen en nu had ik een paar uur om een goed begin te maken.
Om half 4 had Kyra een wedstrijd en daar ben ik uiteraard ook naar toe gegaan. Kyra zelf mocht niet meespelen van haar trainers want ze moest haar knie rusten dus we hebben vanaf de tribune samen naar de wedstrijd gekeken (die ze overigens perfect speelde en ze staan nu een goede 2e in de competitie 😀 ).
Na de wedstrijd ben ik naar huis gegaan, snel een plasje gedaan en heb ik Gertie opgehaald want we gingen uit eten (als bedankje voor de goede zorgen van mijn katten terwijl ik op vakantie was).
We hebben heerlijk gegeten en zo rond als een tonnetje zijn we daarna nog heerlijk op het terras gaan zitten. IMG-20170513-WA0017
Hoe die avond verliep lees je hier.
Eenmaal thuis heb ik nog als een zak aardappelen op de bank gehangen en ik ben vrij vroeg naar bed gegaan.

Zondag kon ik eindelijk uitslapen!
Dat heb ik dan ook gedaan en ik werd pas om half 9 wakker!
Heerlijk, wat een luxe!
Het was Moederdag dus na het ontbijt ben ik even langs mijn moeder gegaan om haar een fijne Moederdag te wensen, heb ik haar blij gemaakt met een bakje rumbonen en na een paar koppen koffie ben ik rond 1 uur weer naar huis gegaan omdat ik nog wat wilde leren.
Na het leren ben ik om half 3 op de bank gaan zitten omdat ik de kampioenswedstrijd wilde zien van Feyenoord.
Ik gunde het ze enorm dat ze kampioen zouden worden (hoor je waarschijnlijk nooit meer uit mijn mond) en gelukkig hebben ze dat ook in de wacht gesleept!
Mooie wedstrijd, hulde voor Kuijt en daarna heb ik nog wat geluierd totdat de kinderen om 7 uur kwamen en Mike mij dolgelukkig zijn knutsels voor Moederdag kon geven.
Zo lief altijd, wat ze maken 🙂  En geweldig hoe enthousiast ze dan ook zijn 🙂
Kyra had ik gezegd geen geld uit te geven, een kus en een knuffel was voldoende maar daar werd weer niet naar geluisterd 😐
Ik moet dan blij zijn met één of ander goedkoop luchtje die ze ergens op de kop getikt heeft en dat is ook de reden waarom ik niet wil dat ze er geld aan uitgeeft!
Ik gebruik het niet, dus kun je dat geld beter besparen (ook al is het maar € 5,-)
En voor sommige klink ik nu heel ondankbaar, maar dat is het niet.. ik ben gewoon eerlijk en heb helemaal geen behoefte aan cadeaus op zo’n dag en zeker niet iets wat ik toch niet ga gebruiken.
Dat is toch gewoon zonde van het geld dan !?
Maar ik heb gedaan alsof ik hem lekker vond en heb het doosje nu op mijn kamer staan. Weggooien krijg ik natuurlijk niet over mijn hart 🙂

Het weekend was alweer voorbij, veel te veel gedaan en de komende weekenden worden niet veel anders 🙂

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s