Week #20

Maandag begon zoals elke maandag begint.. 2 treuzelende, mokkende kinderen die echt nog een extra dagje weekend zouden willen en toch liever niet naar school gaan πŸ™‚
Love it!
Ik stuiter dan als een blije gup door het huis en irriteer de crap uit die twee, hahahaha helemaal the bomb!
Na mijn werk kwam ik bijna tegelijk aan met mijn vader, die net terug kwam van de hockey training met Mike (lief dat hij mij en Mike af en toe zo uit helpt!).
We hebben daarna samen gegeten, weer heel gezellig met 2 mokkende kinderen waarvan één ineens geen honger meer heeft en de ander praktisch elke dag met de vork in haar eten zitten te prikken zonder echt te willen eten.
Dolle pret!
Na de afwas en de rest van die leutige dingen, ben ik lekker op de bank gaan zitten en gaan chillen.

Dinsdag was ik de hele dag vreselijk zenuwachtig!
Mike had zijn spreekbeurt op school en hij heeft daar enorm veel moeite mee. Angst om voor de klas te staan en iets te moeten zeggen terwijl alle ogen op hem gericht zijn, met nog eens de angst dat hij misschien uitgelachen gaat worden.
Hij doet nu al een tijd een Axenroos training die hem met bepaalde dingen moet helpen en dit was de vuurdoop.
Maar deze moeder kon wel al haar nagels opknabbelen, was het niet dat ik het daar te druk voor had op mijn werk. Ik kon het toch niet laten de juf even te mailen om te vragen hoe het was gegaan, maar hij had zijn spreekbeurt in de middag dus ik moest nog even geduld hebben…
En gelukkig was er nog genoeg te doen dus hoefde ik wederom niet aan mijn nagels te beginnen.
Rond 3 uur kreeg ik een mailtje en de spreekbeurt was prima gegaan!
Hij oogde absoluut niet nerveus en deed het prima!
Pfffffoooeeeiiiii.. was dat even een opluchting en damn wat was ik trots op die jongen!
Na mijn werk heb ik hem dan ook keihard geknuffeld en gezegd hoe vreselijk trots ik op hem was en daarna heeft hij mij verteld hoe het gegaan was en vervolgens kwam het briefje tevoorschijn20170522_202346-1
Een 9- !!!
He rocked that shit ! πŸ™‚
Later op de avond kwam Alique langs en zij wilde even haar presentatie aan ons laten zien maar daar kom ik in een andere blog nog op terug!
We hebben nog een glaasje wijn in de tuin gedronken en lekker bijgekletst, het was echt heel gezellig en rond 9 uur is ze weer naar huis gegaan.

Woensdagochtend waren we om 08:10 uur al bij de huisarts, Kyra klaagt al maanden over pijn in haar knie (zeker na trainingen en wedstrijden), maar aangezien ze wel vaker “klaagt” en het niks blijkt te zijn heb ik het eerder niet echt serieus genomen.. dat krijg je er nou van he!
We kregen een verwijsbrief voor de fysio want er zat sowieso al vocht in de knie en dat is niet echt normaal voor zo’n jonge dame.
De kids heb ik daarna beide naar school gebracht (en beide op tijd, hatseflats!) en daarna naar mijn werk gereden en ook daar was ik op tijd! πŸ™‚
Na het werk heb ik Mike rond half 3 naar de BSO gebracht want hij heeft de komende 10 weken op woensdagmiddag kookles! Hoe leuk is dat ! πŸ™‚
Hij wilde dit zo graag doen en ik vond het een geweldig idee. Ik ben wel benieuwd wat deze man allemaal gaat leren πŸ™‚18518080_10155364169199700_1769488683435797732_o
In de tussentijd had ik al gebeld met de fysio en we konden om half 4 al terecht, dit doorgegeven aan Kyra met het bericht dat ze uiterlijk om 15:20 uur thuis moest zijn en dat ging ze makkelijk halen want ze was om 14:45 uur uit.
Toen ze eenmaal aan kwam, om 15:28 uur (!!), was ik woedend!!
Maar echt.. niet alleen vanwege dit, maar deze dame is een behoorlijke kluif de laatste tijd en ik word er bijna moedeloos van.
Enfin, eenmaal bij de fysio werd haar knie uitgebreid bekeken en bevoeld en de conclusie was: rusten! Iets wat deze fysio zelden aanraadt, maar haar knie was volledig overbelast. Doordat ze zo lang door is blijven gaan met de pijn, kon hij nu niet achterhalen wat de bron van het probleem was.
Haar banden, aanhechtingen, knieschijf en meniscus waren overbelast en dus moest ze 2 weken rusten zodat hij dan misschien kon zien waar het probleem zat.
Laat ze nu net vanavond een wedstrijd hebben en tegen beter weten in wilde ze toch proberen om mee te doen *zucht*.

18582038_10155364886749700_6197489173332215491_n

the girl in white is mine! πŸ˜›

Gelukkig hebben de trainers haar maar 5 minuten laten spelen, je kon gewoon zien dat ze inhield en daar kan je niks mee in een wedstrijd. Het was bovendien bloedje heet en dat kon je wel zien aan de manier van spelen want deze wedstrijd deed mij echt pijn aan de ogen.
Een magere 0-0 kwam er uit en dat was helaas niet genoeg om nog kans te maken op het kampioenschap. Hopelijk blijven ze wel tweede want dat verdienen ze echt!
Na de wedstrijd ben ik met een chagrijnige dochter naar mijn ouders gereden om Mike op te halen en afscheid te nemen omdat ze op vakantie gaan.
Ik was pas tegen 9 uur thuis en heb Mike gelijk in bed gelegd en Kyra gezegd dat ze ook naar boven kon vertrekken want in zo’n attitude had ik geen zin meer.
(zo ben ik dus ook… )

Donderdag ben ik alleen naar de yoga gegaan, het was heerlijk! Beetje warm maar weer ontzettend fijn!
Daarna kwam Gertie nog even langs, want die had ik de hele week nog niet gezien en we hebben een gezellige avond gehad.

Vrijdag was Mike al om 12:15 uur uit en rond half 2 kwam Kyra thuis. Ze had een sollicitatiegesprek en terwijl wij haar daar hadden afgezet, zijn Mike en ik even gaan window-shoppen en toen appte Kyra na een kwartier of ik ook even wilde komen.
Ik ken de eigenaresse en ze kan over een week een aantal dagen mee proefdraaien om te kijken of het iets is voor haar. Als dat zo is, dan is haar eerste baantje een feit!
Ongelooflijk zeg.. haar eerste sollicitatie..
Er gebeurt best veel deze week !
We hebben ons daarna opgefrist en zijn om 5 uur naar de bruiloft van mijn liefste nicht gegaan! Blijkbaar was de burgemeester al iets eerder begonnen en we waren nog net op tijd voor het ja-woord!
Na de felicitaties zijn we naar de locatie voor het feest gereden en daar hebben we eerst een heerlijke cava gedronken πŸ™‚

20170519_175848-2

I love her !! ❀

Mike en Kyra hadden honger en zijn als wolven over de snoepjes en chips gevallen, waardoor ze geen honger meer hadden toen de frietbus kwam whahahahahaha.
Toch hebben ze een paar hapjes friet gegeten maar meer dan dat ging er echt niet meer in LoL. Stelletje varkens!


Af en toe laat ik Mike zijn gang gaan, hij realiseert zich dan zelf heel snel dat hij er buikpijn van krijgt en zich niet lekker voelt daarna, waardoor het snoepen voor een hele tijd is afgelopen πŸ™‚
Rond 8 uur merkte ik aan Mike dat hij moe werd, hij hing over zijn stoel en zat de hele tijd te gapen (biologisch klokje) dus heb ik de kids bij elkaar geraapt en zijn we (helaas) naar huis gegaan. Ik had graag de hele avond willen blijven maar als ik Mike meeneem weet ik gewoon dat het nooit heel laat wordt.
Nadat hij in bed lag is Gertie nog langsgekomen en hebben we naar Hollands got Talent gekeken. Ik kijk het alleen omdat Gertie dit leuk vindt hahahahahaha, mij boeit het helemaal niet. Toch was het wel een gezellige avond, zoals altijd met dit wijf πŸ˜›

Ik lul teveel.. mijn blog wordt te lang hahahahaha, weekend komt in een nieuwe blog!

XmelX

4 thoughts on “Week #20

 1. Hey Girl!

  Wat Supergoed van Mike!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
  Geweldig hey een 9! 😎
  Hahahaha ik ken dat! Dat gebeurt me ook weleens dan loop ik te knabbelen voor etenstijd en dan heb ik ineens geen trek meer wanneer the dinner finally ready is.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  Was leuk om te lezen as alwaysπŸ’―!
  Big Hug!
  Miss B.πŸ’‹

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s