Week #22

De week begon rustig.
Aangezien Kyra en ik probeerden de Ramadan mee te doen, was het voor Mike alleen eten. Ik heb voor hem gekookt en ben bij hem blijven zitten tijdens het eten zodat we gezellig konden kletsen. 20170530_182615
Die avond kwam een vriendin van Kyra langs, die ook de Ramadan doet en heeft Kyra bijna een uur in de keuken staan koken zodat ze na kwart voor 10 samen konden eten. 20170528_214013

Dat was op zich best leuk om te zien 🙂
We hebben ook lekker gegeten (ik mocht ook wat mee pikken, aardig he 😛 )

Dinsdag hetzelfde verhaal. Weer gekookt voor Mike en samen aan tafel gezeten. ´s Avonds kwam Gertie en die vond het leuk om extra te genieten van haar glas water, terwijl ik zat te smachten naar water 😛 hahahahahaha, leuk wijf he 😀

Woensdagmiddag hebben Mike en ik wat boodschappen gedaan voor mijn ouders die donderdagavond weer thuis zouden komen van vakantie. Vervolgens heb ik Mike naar kookles gebracht, ben ik daarna nog met Kyra bij de fysiotherapeut geweest die niet echt leuk nieuws gaf.
Terug naar de huisarts en door laten verwijzen naar de orthopedie want er zat iets fout in de knie.
Nadat ik Mike weer had gehaald, ben ik thuis weer gaan koken maar Mike gaf al aan zelf weinig honger te hebben. Hij at een beetje met lange tanden en ik had zo´n donkerbruin vermoeden dat er meer aan de hand was.

Donderdag zat Mike weer met lange tanden te eten en ben ik eens door gaan vragen bij hem. Er was dus inderdaad een kink in de kabel en wel dat hij het vreselijk vond om alleen te eten ´s avonds. Hier heb ik al uitgebreid over geblogd (Alweer een ervaring rijker.) en dus ging ik het anders aanpakken.
Later op de avond had ik  yoga en daar heb ik echt van genoten. Ik merkte wel dat mijn energielevel laag was (zeker in de avonden) en was dus enorm blij dat we alleen zittend en liggend yoga hadden (dit was voor het eerst in die anderhalf jaar.. het zou zo moeten zijn 😉 ). 
Eenmaal thuis heb ik genoten van water en eten, gek genoeg eet ik steeds minder
´s avonds omdat ik al heel snel vol zit.

Vrijdag was een prachtige dag en ik had Mike beloofd het zwembad op te zetten dus toen ik terug was van een bezoekje aan mijn vader, heb ik thuis het zwembad opgezet. Het is best lastig dit in je eentje te doen, maar als je het een beetje slim aanpakt lukt het wel.

20170602_114405-1

nu nog vullen!

Tegen het einde van de middag was hij vol en Mike wilde er ook meteen in, ondanks dat hij wist dat het water echt heel koud was!
Maar.. beloofd is beloofd, dus we zijn er samen in gegaan!20170602_174722

Eenmaal helemaal onder water, was het nog best lekker en we hebben toch wel een half uur in het zwembad gespeeld.
Kyra had ik inmiddels naar haar potentiële werk gebracht, ze moet 3 proefdagen meedraaien om te kijken of ze het in zich heeft dat werk te doen en vandaag was dus dag 1. Mike en ik zijn in de avond nog langs opa en oma gegaan en hebben even de verhalen van hun vakantie aangehoord. Om 9 uur heb ik Kyra opgehaald en zijn we nog even terug naar opa en oma gegaan zodat zij hun ook nog even konden zien.
Het werk was heel goed bevallen, ze vindt het leuk en heeft leuke collega´s dus hopelijk gaat het allemaal goed komen met dit baantje!

Zaterdag heb ik Mike rond de middag naar mijn vader gebracht, hij bleef daar een nachtje slapen omdat Kyra en ik naar Pinkpop gingen.
Rond half 3 zijn we vertrokken en hebben we eerst nog iemand opgehaald voordat we met goede zin richting Landgraaf zijn gereden.
Hoe die dag verlopen is, kun je hier lezen ——> PinkPop !!

Zondagochtend rond kwart over 9 werd Mike weer thuis gebracht en aangezien ik pas om 2 uur in mijn bed lag, was ik nogal naar de klote hahahahaha.
Maar toen Mike er eenmaal was en ik mijn koffie op had, zijn we gelijk in de keuken gaan kokkerellen.  Hij krijgt heerlijke recepten mee na zijn kookles en het bananenbrood wat ik mocht proeven na een les, was zo lekker dat we hem zelf ook nog eens wilde maken.20170604_092547

Nou, hij was heerlijk hoor !! 🙂
We hebben die dag nog wat gespeeld samen, huiswerk gemaakt en natuurlijk gezwommen!
Niet dat het prachtig weer was (19°… brrr), maar die Man wilde gewoon graag van het zwembad gebruik maken en dus zijn we er maar gewoon weer in gesprongen!20170604_123531

Kyra verklaarde ons voor gek en haar heb ik om 4 uur ook weer naar het werk gebracht (proefdag 2).
Mike wilde lekker thuis eten, dus hebben we een aardappeltje gekookt, met wat groente en vlees erbij en deze Man was dik tevreden! 🙂
Nu we weer samen eten, eet hij niet meer met lange tanden en gaat alles op een normaal tempo zijn buikje in.
Kyra was wederom erg te spreken over haar hopelijk toekomstige vakantiebaan en we hebben samen nog een film gekeken.
Satanic heette de film.
Kyra wil altijd graag horrorfilms kijken met mij, maar meestal in het midden van de film mompelt ze dan al
“Ohjee.. dit wordt weer met het licht aan naar boven gaan straks”
en aan het einde van de film hapert ze:
“Waarom kijk ik die films ook elke keer! In het begin lijkt het altijd zo gezellig en leuk.. maar pfff…”
Whahahahaha, held op sokken! 😛
Ik mag tijdens zo´n film niet eens naar de wc gaan zonder dat ze de film stop zet, want ze kan hem echt niet alleen kijken 😀
Geniaal!

Chill weekje 🙂

XmelX

13 thoughts on “Week #22

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s