Week #23

Ik loop gruwelijk achter met mijn weekoverzichten en dat komt met name omdat ik weinig zin heb gehad om gezellig te socializen en vooral op mijzelf ben geweest.
Eens kijken wat ik nog kan terughalen van die week 😛

Maandag was 2e pinksterdag en toen ben ik nog even naar mijn ouders gegaan, het was volgens mij toen wel een mooie dag en ik heb nog lekker genoten met Mike in de tuin. Kyra moest werken (haar laatste proefdag) en we zijn later bij haar gaan uit eten, samen met mijn ouders.
De proefdagen is ze goed doorgekomen en ze zijn dik tevreden met haar. Dus haar vakantiebaantje is in the pocket! 😀
Met zo´n dingen merk je pas hoe snel alles gaat.. zo hou je ze nog de hand vast als ze naar school gaan en zo hebben ze ineens hun eigen baantje.
Time goes way too fast!

Dinsdag was niks bijzonders en Woensdag moest Mike weer naar kookles. Ik heb in de middag dan altijd even een paar uur de tijd om mijn eigen ding te doen, wat best chill is 🙂
Als ik hem om half 5 ga halen dan mag ik nog proeven van alles wat ze gemaakt hebben en dat is elke keer een klein feestje!
Ze maken echt lekkere dingen en Mike blijft het leuk vinden.

Donderdag was ook weinig bijzonders en ´s avonds kon ik weer met mijn moeder naar de yoga.
Ik blijf elke keer na de yoga zo duf als een konijn.. maar dat betekent wel dat ik volledig ontspannen ben en das alleen maar goed! 🙂

Vrijdag was Mike na school spelen bij een klasgenootje omdat ik met Kyra naar het ziekenhuis moest. Eerst moesten we naar de röntgen afdeling omdat er een foto gemaakt moest worden. Het is vrij duidelijk dat ze iets aan haar banden of meniscus heeft dus een röntgen foto is totaal overbodig maar ach.. de patiënt mag het toch zelf betalen dus wat boeit het hè 😐
Daarna konden we naar Orthopedie en werd haar knie bekeken door de arts. Deze kon zijn vinger er ook niet op leggen maar het was wel vrij duidelijk dat er iets mis was. Hopelijk was het alleen de kruisband die opgerekt was, dan kon ze het met fysiotherapie oplossen, maar als er iets gescheurd of beschadigd was, dan moest dat helaas operatief verholpen worden.
Dit konden ze alleen zien door een MRI scan en daar krijgt ze dus nog een oproep voor.
Nog even afwachten dus.
Ik heb Kyra daarna naar haar werk gebracht en daarna heb ik Mike opgehaald. We hebben weer met z´n twee gegeten en om 7 uur werd hij opgehaald door zijn vader.
Soms kijk ik uit naar een weekend alleen, even 2 dagen geen mama zijn, maar gewoon te kunnen doen wat ik zelf wil en dit was zo´n weekend!
Ik heb heerlijk een rustige vrijdagavond gehad met ijs en bier ! 😛
Heel slecht maar zóóó lekker!

Zaterdagochtend ben ik weer even gaan kijken naar een wedstrijd van Mike en hij had weer een goal gemaakt! #trots
Het was de laatste wedstrijd van het seizoen en ze sloten af met een overwinning! 🙂
Daarna ben ik even naar Hornbach gereden voor wat dingetjes en toen ik eenmaal thuis was heb ik mijn schoenen uitgegooid en ben ik niet meer de deur uit gegaan.
Ik wilde eigenlijk even de stad in omdat er heel veel te doen was daar, maar ik vond het zo fijn alleen te zijn, dat ik besloot thuis te blijven. Gertie belde nog even of we samen gingen eten, aangezien haar lover niet kwam, maar zelfs daar had ik geen zin in. Wel is ze ´s avonds nog langsgekomen en hebben we een flesje gedronken samen 🙂

Zondag kon ik eindelijk uitslapen maar ik werd rond half 9 ruw gewekt door een hels kabaal. Blijkbaar vond mijn buurman het een goed idee op deze zondagochtend zijn platen van de overkapping te vervangen.
*zucht*
Ik ben dus maar opgestaan en nadat ik een lekker ontbijtje voor mijzelf had gemaakt, ben ik in de tuin gaan werken. Ik wilde al het onkruid tussen mijn kleine klote stenen uithalen en mijn bloemetjes even netjes bijknippen. 2 uur later was ik klaar en helemaal kapot! Het was flink warm en ik hou er wel van om in de zon te zitten, maar als je er 2 uur in moet ploeteren dan krijg je het toch wel warm 🙂
Terwijl ik in de hangmat lag te chillen stond ineens Gertie in de tuin en hebben we samen wat gedronken. Ik heb een heerlijke duik in het zwembad genomen maar dat vond Gertie toch te koud LoL. Watje!
Mijn moeder kwam ook nog even op de koffie en toen ze weg was heb ik nog wat eten gemaakt en nog een paar afleveringen van mijn serie gekeken (Orange is the new black!). 
Om 7 uur waren de kids weer thuis en bleef het nog een rustige avond! 🙂

Rustige week maar dat is ook echt bewust, want ik heb even weinig zin om gezellig te doen. Geen idee waar dat vandaan komt, maar ik geef er gewoon aan toe! 🙂

XmelX

9 thoughts on “Week #23

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s