Week #25

Nieuwe week, nieuwe kansen zullen we maar zeggen ๐Ÿ˜€

Maandagavond ben ik na alweer een gezellig, sfeervol avondeten met de kids (NOT!), heel snel naar Alique gegaan. Daar had ik echt behoefte aan: een avondje bij een vriendin om gewoon even te chillen en kletsen.
En gezellig dat het was!! We hebben weer heerlijk gelachen, bij gekletst en nog een biertje en wijn gedronken.
Rond half 10 ben ik weer naar huis gegaan en heb ik nog even op de bank gehangen.

Dinsdag was weinig anders dan anders, behalve dat ik Mike pas rond 7 uur kon ophalen omdat hij op schoolreisje was. Het was een snikhete dag, maar ze hebben zich prima geamuseerd in Toverland!20170620_184702-1
In de avond is Gertie langs gekomen en hebben we de avond door gekletst.
Heel apart is dat mijn komende verjaardag bij de meeste gesprekken toch wel aan bod komt hahahaha. Het is toch wat als je 40 wordt.
Vooral mijn baas maakt er de hele dag grappen over. Ik ben iemand die best veel vergeet, terwijl hij alles onthoudt (die man heeft echt een geheugen waar ik jaloers op ben!) en aangezien ik de 40 ga aantikken, zijn dat natuurlijk dรฉ opmerkingen om mijn sprankelende leeftijd even naar voren te halen ๐Ÿ˜›
“Je gaat nu vast nog meer vergeten hรจ Mel?”
Hilarisch die man hahahahahahaha.

Woensdag had ik weer een korte dag en het was wederom snikheet, maar Mike moest toch naar kookles. Daar was het goed uit te houden en Mike vond alles beter dan buiten zijn in die warmte dus hij verheugde zich er weer op!
Ik ben thuis gekomen en heb in de tuin gewerkt.
Ja.. in dat hete weer, lekker in het zonnetje. Het zweet liep tussen mijn borsten en tegelijk mijn bilnaad in, dus dat was best wel een beetje ranzig ๐Ÿ˜›
Maar desalniettemin vond ik het heerlijk weer even in de tuin te ploeteren, daarna heb ik gelijk de stal opgeruimd en toen ik even rustig in de hangmat wilde gaan liggen had ik pas door hoe warm het was.
Poe.. daar had ik ook duidelijk geen rust voor in mijn vochtige bilnaad dus ben ik maar weer opgestaan en ben ik mij even gaan opfrissen.
Wat ik overigens na een half uur nog eens kon doen, want de boel wilde niet echt opdrogen hahahahaha.
Ik ben Mike gaan halen en daarna zijn we samen heel snel het zwembad in gesprongen. We hebben heerlijk afgekoeld en daarna heb ik de barbecue aangegooid.
Lekker makkelijk (elektrische tafelbarbecue) en ideaal met dit weer!
Ik zeg je: dat zwembad is heerlijk en wat ben ik blij dat we die hebben opgezet.

Donderdag was de de zoveelste hele hete dag van de week en ik hou er echt van.
Ik lijk wel meer tot leven te komen als de zon flink schijnt ๐Ÿ™‚
Alleen was het dit keer een graad of 36 bij ons en dus zag ik mijn huid alweer uitbarsten met zweet als ik naar de yoga les zou gaan. Dus met enige tegenzin heb ik de yoga les afgezegd en mijn ouders uitgenodigd voor een afkoeling en een lekker broodje en daar was mijn moeder het wel heel erg mee eens. 19399517_10155478244509700_5106652862253824692_n
Rond kwart voor 7 zaten we aan tafel en hebben we eerst lekker gegeten en daarna hebben mijn moeder en ik ons omgekleed en zijn we samen met Mike in het zwembad gaan liggen.
Heerlijk was het !! bohhhh..
Mijn vader had zich inmiddels binnen op de bank genesteld en was voetbal aan het kijken (yup.. ik heb het van hem ๐Ÿ˜› ).
Na die afkoeling hebben we nog buiten gezeten en rond kwart voor 10, net nadat Kyra thuis kwam van haar werk, zijn ze weer naar huis gegaan.
Het was een leuke avond!

Vrijdag heb ik de boodschapjes gedaan en rond de middag Kyra opgehaald van school omdat we naar het ziekenhuis moesten. Ze kreeg een MRI voor haar knie en ze was toch wel wat zenuwachtig. Ik heb haar uitgelegd hoe die MRI gaat, dat ze in een tunnel ligt en ongeveer 20 minuten doodstil moet blijven liggen, dat ze een koptelefoon op krijgt omdat je de hele tijd een keihard geluid hoort.
Ik heb ook ooit een MRI gehad omdat mijn kruisband gescheurd was, ik lag toen in die tunnel en ben in slaap gevallen. De vrouw die mij eruit trok, keek mij aan alsof ik een idioot was want het was volgens haar onmogelijk om in die herrie te slapen.
Wrong!
Laat mij ergens stil liggen, waar dan ook en ik val gewoon in slaap!
Dus ook tijdens een MRI.
Enfin, terug naar Kyra.
Het was tijd voor haar om naar binnen te gaan en ik had een boek meegenomen zodat ik de tijd doorkwam. 25 minuten later kwam ze naar buiten.. met slaapkamerogen (letterlijk)!!
Whahahaha, that’s my girl, zij was dus ook in slaap gevallen en de verpleger snapte er helemaal niks ๐Ÿ˜›
Ik dus wel hahahaha
De uitslag krijgen we 11 juli, dus het is nog even afwachten.
Nadat we thuis waren en Mike thuis was afgezet door zijn vader, ben ik met de kleine man naar Decathlon gegaan om eens te kijken of er een leuke, nieuwe fiets voor hem stond, want hij is tenslotte bijna jarig.
Hij had gelijk een mooie gezien en toen hij hem uit het rek had gepakt is hij in de winkel een rondje gaan fietsen. 20170623_142238.jpg
Omdat hij veel te langzaam fietste ging hij gelijk in een bocht op zijn muil en ik kwam niet meer bij.
Mike moest zelf ook lachen en zei:
“Misschien moet ik inderdaad eens wat vaker gaan fietsen!”
Ya think!? ๐Ÿ˜›
Ik heb met een smoes gezegd dat ik geen idee had hoe ik die fiets bij ons moest krijgen omdat hij echt niet in mijn auto past en dat ik wel even keek hoe ik dat kon doen.
Zo weet ik welke fiets hij wilt en is hij zo goedgelovig dat hij denkt iets anders te krijgen omdat ik de fiets niet mee krijg LoL.
2 vliegen in รฉรฉn klap toch! ๐Ÿ˜›
Daarna zijn we nog naar de stad gegaan, want die kleine meneer wilde een rekening openen! ๐Ÿ™‚
That done, zijn we nog even een lekker visje gaan halen.ย 20170623_155540
Die Hollandse nieuwe zijn echt zo vreselijk lekker ! ๐Ÿ˜ฎ
Rond 6 uur zijn we naar een Kienavond van school gegaan.
Ja hoor.. deze moeder heeft een avondje gekiend met haar zoon ๐Ÿ˜›
Zonder gekkigheid, het was een hele gezellige avond. Ik zat bij Fallon en Natascha (Mike’s vriendinnetje) aan tafel en met Natascha is het altijd lachen!
We hadden weinig geluk met de prijzen, maar in de laatste ronde bij รฉรฉn rijtje had ik dan toch KIEN!
Ik had een snorkelset gewonnen van Finding Dory, met entreekaartjes voor een zwembad. IMG-20170623-WA0015Een foto van mij in het zwembad met snorkel op, komt nog! ๐Ÿ˜›
De prijzen van deze kienavond waren echt niet de minste en ze hadden het echt super georganiseerd!
Tegen half 10 waren we thuis en nadat Mike in bed lag, kwam Kyra nog even met haar vriendin naar beneden en hebben we nog gekletst. Ze zijn op tijd naar boven gegaan maar uiteraard sliep ik eerder dan hun want die meiden kletsen de halve nacht weg.
Kyra’s gsm ligt altijd beneden, ik vind het helemaal niks als ze haar telefoon mee naar kamer neemt als ze gaat slapen, ook niet als vriendinnen blijven logeren. En ondanks dat ze dat bloed-irritant vindt, accepteert ze mijn regel en blijft het bij een beetje gemopper.

My weekend was awesome! So more to come next time ๐Ÿ˜‰

XmelX

12 thoughts on “Week #25

 1. Ik wens je een even leuke week toe!
  Die maatjes heb ik nog nooit geproefd, misschien moet ik daar toch eens werk van maken!
  Klopt het dat jouw zoontje met minecraft zit te spelen? Ik herken het precies van uit Amerika. Mijn neefjes zijn er gek van!

  Geliked door 1 persoon

 2. Das een betere week. Wat moet je toch lang wachten op zo’n uitslag! Hoe gaat het nu met haar?
  Die schoolreisjes…..vorige week hier ook. Komt zoonlief thuis met van die verhalen van ‘E moest spugen….IN DE BUS’. Dan ben ik toch blij dat ik niet meer in het onderwijs zit, hahahahaha! Gruwel.
  Minecraft speelgoed? Even in de gaten houden ๐Ÿ˜€
  xxxxxxxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s