En toen was je 40+ :)

Het was een ochtend zoals elke andere.. was het niet dat ik Kyra dik een half uur eerder hoorde opstaan en naar beneden hoorde sluipen.
Ze heeft nogal moeite met opstaan en nóg eerder opstaan doet ze alleen als er iets speciaals is..
Met een glimlach trok ik de deken nog eens over mij heen en heb ik mij nog even lekker omgedraaid.
Toen ik beneden kwam stond er een ontbijtje voor mij klaar en hingen er een aantal ballonnen aan de lamp 🙂20170626_073129
Ik kreeg een dikke knuffel en een kus en werd met alle liefde van de wereld gefeliciteerd 😀
Daarna heb ik mijn verjaardagsontbijtje opgegeten en toen Mike beneden kwam kreeg ik daar ook een warme knuffel en kus van.
My kiddies are the best!

Aangezien vandaag mijn nieuwe collega begon, kreeg ik het niet over mijn hart om de hele dag vrij te nemen (zou ik zelf ook niet op prijs stellen als ik ergens zou beginnen), dus heb ik een halve dag verlof genomen. Zodat ik in ieder geval Mike kon ophalen van school en met de kids een beetje kan vieren.
Ineens zei mijn baas tijdens het werken dat hij met mij naar het nieuwe stukje grond wilde rijden dat hij waarschijnlijk gaat kopen en samen zijn we dus even een stukje gaan rijden. Nadat we het stukje grond bekeken hadden, zijn we weer terug gereden, maar reed hij via de andere kant terug zodat we een gedeelte door het centrum reden.
Je begrijpt het al.. ineens stopte hij en liepen we naar een voor mij onbekende plaats toe. Ineens duwde hij mij een winkel in en stond ik midden in Ici Paris 😀
Wij geven elkaar nooit cadeaus (vind ik ook totaal niet nodig) maar dit keer wilde hij mij even in het zonnetje zetten. Ik mocht een luchtje naar keuze uitzoeken en aangezien ik eigenlijk alleen Angel draag van Thierry Mugler, heb ik die uitgezocht.
Ik kreeg er zelfs nog een bodycrème bij 😀
Ik vond het geweldig, stond een beetje perplex maar was er ontzettend blij mee!

Om 2 uur ben ik gegaan en nadat ik Mike heb opgehaald, had ik ook nog een aantal gesprekken op Mike’s school, eentje in verband met zijn rapport en of hij naar groep 6 over gaat en de ander over hoe Mike het gedaan heeft tijdens zijn training en wat school op dit moment nog meer voor hem kan doen.
Rond kwart voor 4 waren we al klaar en aangezien ik van mijn dochter opgedragen kreeg niet eerder dan 5 uur thuis te komen, ben ik met Mike nog gezellig de stad in gegaan. Toen we honger kregen zijn we nog bij Subway een broodje gaan eten20170626_160705 en nadat we er wel klaar mee waren, zijn we weer terug naar de auto gegaan.
Net toen ik wilde vertrekken kreeg ik van Kyra een berichtje dat we naar huis mochten komen en uiteraard weet je dan gewoon wat er gaat komen 😀
Ik draai de straat in en zie van een afstand gelijk de ballonnen hangen en de grote 40 op mijn deur én op mijn raam! LoL


Het kon ook niet anders hahahahaha.
Mike stond te springen van plezier (hij wist er ook niks van) en toen ik binnen kwam was daar ook nog van alles versierd 🙂


Dit had Kyra samen met Alique geregeld en ik vond het zo lief !
Alique zelf kwam rond 6 uur en in die tussentijd mocht ik al wat cadeautjes uitpakken.
Tussendoor moest ik even naar het toilet en in de mom van: Als je ouder wordt, dan kun je je plasje minder lang ophouden, dus succes!!
Hele toilet vol ballonnen, die moesten er toch echt eerst uit voordat ik het toilet kon gebruiken 😛20170626_172413
Mike vond al die ballonnen helemaal geweldig hahahahaha.
Gertie kwam ook nog langs en van haar heb ik een super blender gekregen!
Daar ga ik heerlijke smoothies mee maken deze zomer.
Van Alique heb ik het nieuwe boek van Karen Slaughter gekregen (Goede dochter) en zelf had ik in de stad al het boek Verbroken gekocht (ook van Karen Slaughter).
Kyra had een fotolijstje beschreven met een foto van ons 2 daarin en ook nog een paar andere foto’s die ik kon wisselen als ik dat wilde.
❤ ❤20170626_165243

Het was een top middag, had het mij niet beter kunnen wensen en om 7 uur had ik een tafel gereserveerd voor mijzelf en de kids, mijn ouders en Alique.
Ik wilde geen feestje geven, er weinig aandacht aan geven, maar een etentje leek mij wel gezellig.
Aan tafel kreeg ik van mijn ouders een kaartje met een pen er in. Het was een kalligrafeer pen en met het Handlettering dat ik af en toe doe, kwam die heel goed van pas!! Ik was er super blij mee maar toen werd er ineens nog een cadeautje onder mijn neus geduwd en dat bleek een E-reader te zijn 😮
Ik had het er al vaker met mijn moeder over gehad, zij heeft er zelf eentje en gaf aan dat het zo makkelijk was als je weg gaat en daar was ik het zeker mee eens.
En nu kreeg ik er gewoon eentje voor mijn verjaardag.. 😮
Ik was er stil van.. een beetje overdonderd (ik ben niet goed met cadeaus krijgen) en vond het echt helemaal te gek!
We hebben een heerlijk etentje gehad, nog een jummie halve liter gedronken en we zijn rollend naar huis gegaan.

Dit was een geweldige verjaardag en voor iemand die het nooit viert hebben de mensen om mij heen er toch echt wel iets speciaals van gemaakt.20170626_212320

Dus bedankt aan iedereen die mij een kaartje heeft gestuurd, een berichtje heeft gestuurd, langs is gekomen of überhaupt aan mij gedacht heeft !!!
You made it special ❤

XmelX

15 thoughts on “En toen was je 40+ :)

  1. Pingback: Week #26 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s