Week(end) #25

Omdat ik bijna jarig was en de kinderen bij mij waren dit weekend, was ik van plan om er een leuk en gezellig weekend van te maken.20170624_085823-1
Kyra zit helaas in de proefwerkweek dus zij wilde zich vooral bezig houden met haar school, maar met Mike had ik wel al wat leuke plannen gemaakt.

Eerst zijn we zaterdag een vriendje van Mike gaan halen (Declan). Rond 11 uur hebben we hem al gehaald want Mike zat op hete kolen. Ik heb ze een uurtje op de Ipad laten spelen (minecraft nerds!) en rond 1 uur zijn we de stad in gegaan. 20170624_130633We hadden afgesproken met Debby, Kevin en Jill om samen naar Verschrikkelijke Ikke 3 te gaan.
Serieus: ik verheugde mij zó enorm op die film !!
Als een stel blije guppen hebben we een plekje gezocht en ik heb werkelijk het hardste gelachen in de bioscoop hahahahahaha ! Ik hou van de Minions.. en van Gru! Geweldige films zijn dat 😀Snapchat-356757972
Na de film zijn we nog even door de stad gelopen 20170624_163000en wilde ik voor mijn man een paar nieuwe schoenen kopen. Hij was er helemaal blij mee en wilde ze niet meer uit doen 🙂
Geslaagd dus!20170624_161023

Daarna was het “uit eten” bij McDonalds (worden de kinderen altijd blij van 🙂 )

20170624_161014

De jongens zaten vol energie en na deze heerlijke voedingsrijke maaltijd zijn we door gereden naar het volgende feestje:  2 uur bowlen !!
De moeder van Declan had mij al gezegd dat hij ADHD had en dus wat drukker dan andere kinderen is.
Ik heb haar een glimlach gegeven en gezegd dat ik ze lekker laat uitrazen, want kinderen mógen druk zijn!

Man wat hebben wij gelachen met die jongen! De energie spatte er vanaf en hij was soms gewoon aan het breakdancen na het gooien 😛 Geniaal joch is dat hahahahahaha.
We hebben ons allemaal enorm goed geamuseerd en de 2 uur vlogen werkelijk voorbij.
Daarna hebben we afscheid genomen van Debby, Kevin en Jill en zijn we weer naar huis gegaan. Omdat we vroeger thuis waren dan gepland heb ik ze nog een uurtje op de Ipad gelaten en om 8 uur hebben we Declan naar huis gebracht.
Volgens mij heeft hij wel een leuke dag gehad 😉
Wij in ieder geval wel !

Zondagochtend zijn we rond half 10 Fallon gaan ophalen (Mike’s vriendinnetje) en naar mijn ouders gegaan. Van daaruit zijn we naar Maastricht gegaan omdat we een boottripje gingen maken. 20170625_101002Dat boottripje duurde ongeveer een uur, het was ook echt gezellig

en daarna zijn we nog Maastricht in gelopen. Af en toe een winkeltje in, nog op het terras gezeten en uiteindelijk hebben de kids hun buikje gevuld met KFC !

(het goede eten van dit weekend nemen we maar voor lief hahahaha!)
Mijn moeder en ik hadden er echt geen zin in, maar waren wel blij met de lekkere koffie.
Rond een uur of 2 zijn we richting huis gereden maar voordat we daar aan kwamen wilde ik nog mijn verjaardagscadeau gaan halen.
Voor mij.
Van mij.
😀
Nadat we het hele geval thuis hadden afgezet zijn we weer naar mijn ouders gereden om mijn vader op te halen, want hij moest helpen met opzetten.
Ik had al lol voordat we begonnen met opbouwen, want zoiets doen met mijn moeder én mijn vader kan een geweldige comedy worden!
Na 10 minuten had Kyra dat ook in de gaten en zij is op een stoel erbij komen zitten om alles eens goed te bekijken 😛
Het kostte enige moeite en gepuzzel maar we hadden alles toch wel redelijk snel staan en toen alles ook helemaal stond, was ik zo ontzettend blij dat ik mijzelf dit cadeau had gedaan!
Het was niet goedkoop, maar verdomd: ik koop mijzelf nooit iets voor mijn verjaardag en dit jaar vond ik dat het wel mocht!
Hier gaan we nog lang plezier van hebben 🙂

20170625_205153

Mijn nieuwe Luifel 😀

We hebben verder nog een rustige avond gehad, met nog een kort bezoekje van Gertie en ik ben redelijk op tijd naar bed gegaan… als nog 39-jarige 😛

Wat een geweldig weekend!
Heb ervan genoten, zeker ook met die lieve koters erbij 😀

XMelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s