Week #27

Maandag was weer een gezellig en druk dagje op kantoor.
De eerste week inwerken is gedaan en het gaat echt goed!
Kan het enorm goed vinden met mijn nieuwe collega en zijn jaren van ervaring zorgen er ook voor dat hij de boel heel snel door heeft.
Prettig werken dus!
Het blijf een hele verandering voor mij, constant met iemand anders op kantoor zitten, maar als ik dan al mijn kantoor moet delen, dan ben ik blij dat het met hem is!
Top vent!
Doordat we nog veel moeten aanleren en dergelijke, loop ik een beetje achter met mijn werk en moet ik soms wachten om verder te kunnen, wat er ook gelijk voor zorgt dat ik zoveel te doen heb dat de dagen werkelijk om vliegen!
Ook niet verkeerd 🙂
En ik heb liever heel veel te doen dan dat ik naar werk moet zoeken, dus mij hoor je niet klagen.

Dinsdag moest ik om kwart over 3 al weg omdat ik met Kyra naar de psycholoog moest. We hadden ons laatste gesprek samen en hier kon ik nog eens even aangeven hoe lastig ik haar pubertijd vind, hoe moeilijk ik kan omgaan met sommige dingen en houdingen, maar hoe goed ik mij ook realiseer dat ze niet eens zo’n lastige puber is.
Ze respecteert de regels en grenzen, duwt er soms even tegenaan, als we eens flink knallen komt ze altijd na een half uur (als ze afgekoeld is) haar excuus aanbieden omdat ze weet dat ze fout zat.
En als ze haar stoom afblaast, dan doet ze dat thuis, tegen mij.. in plaats van ergens anders en daar ben ik ook wel blij mee.
Dus het probleem ligt meer bij mij, dat ik moeite heb met dat hele gedrag.
Een puberende dochter is niet makkelijk!
Ik zeg het je.. pffff.
Maar.. wij hebben ook nog altijd veel lol met elkaar en onze band is nog altijd even hecht, dus ik mag niet klagen (doe ik toch soms hahaha).

Woensdag was de een na laatste kookles van Mike en terwijl hij stond te koken, kreeg ik bezoek van een vriendin van mij die zelfs nog een verlaat verjaardagscadeautje mee had genomen.
Zo lief!
Een fles Hugo, chocolade en een boekenbon! Ik kan mij nu al verheugen op een bezoekje naar de boekenwinkel 😛
Het was leuk om weer even bij te kletsen, al moet je altijd een beetje opletten wat je zegt als je kind erbij zit. Het was ook een redelijk kort bezoekje aangezien ik Mike weer om 16:20 uur moest halen, maar desalniettemin was het heel gezellig !!
Snel maar weer eens een avondje uit prikken met deze dame.
Nadat ik Mike had opgehaald en Kyra had weg gebracht naar haar werk, zijn Mike en ik even gaan zwemmen want het was best warm!
Een uurtje later hebben we gegeten samen en de rest van de avond relaxed doorgebracht. 19247588_10155531387194700_3128369283137952165_nIk zat heerlijk buiten met een glaasje Hugo en een boek, toen ik ineens een berichtje kreeg van Kyra die vroeg of ik haar toch wilde ophalen van haar werk, want de jongen die haar thuis zou brengen was niet gekomen.
*zucht*
Als ik weet dat ik nog moet rijden, drink ik niet dus dat was irritatiepuntje 1.
Mike laat ik ook altijd even weten als ik Kyra nog moet halen, maar dat had ik hem nu dus niet kunnen zeggen en hij lag al in bed..
Toch even tegen hem gezegd en hij lag net bijna te slapen dus heb hem een beetje uit zijn slaap gehaald… irritatiepuntje 2.
Gelijk in de auto gestapt en halverwege de weg naar haar werk, zie ik haar ineens achterop een scooter rijden, met de armen zwaaiend en de telefoon aan haar oren en een brede glimlach op haar gezicht.
“Ik heb je nog geprobeerd te bellen maar je nam niet op!”
Ik was woedend… en niet zo zuinig!!
Vloekend en zwaar geïrriteerd heb ik de auto gedraaid en ben ik naar huis gereden.
Toen ze eenmaal thuis kwam, begonnen gelijk de excusen te komen maar ik was zo boos dat ik haar alleen heb aangekeken en haar zo het zwijgen heb opgelegd.
Nadat ik haar uitgelegd had, dat dit net de dingen zijn waar ik mij gruwelijk aan erger, die hele houding van haar en het alleen maar denken aan zichzelf zonder ook maar even verder na te denken, legde ze uit dat ze stond te wachten en toen een vriend van haar langs kwam op de scooter. Hij bood haar aan haar naar huis te brengen en zij is gelijk achterop gesprongen.
Ze probeerde mij te bellen om te zeggen dat ik toch niet hoefde te komen maar dat lukte niet.
“En dan denk je niet, goh ik blijf maar wachten want anders rijdt mam voor niks? Dan denk je simpelweg alleen aan jezelf en verder niks! Je moet eens nadenken Kyra, écht nadenken!”
… en altijd na zo’n gesprek en na mij aangehoord te hebben zegt ze:
“Ja.. als je het zo bekijkt dan heb je wel gelijk ja.”
Alleen jammer dat ze het na 3 keer zuchten weer vergeten is :/
Ik heb daarna nog tot 23:00 uur gelezen, want ik was te opgefokt om te slapen en het boek dat ik aan het lezen was, was ook veel te spannend om weg te leggen (dat de Hugo verdomd lekker smaakte vermeld ik maar niet 😛 ).

Donderdag was de laatste yoga les voor de vakantie. Het was een hele gezellige, maar ook zo vreselijk jammer dat we nu een aantal weken zonder moeten.
Misschien moet ik eens proberen thuis nog wat yoga te doen..
Voor de rest heb ik het weekend al heel vroeg ingeluid, want even na 10 uur lag ik al in bed 😛

Vrijdag heb ik in de ochtend een aantal kinderen van Mike’s klas naar de speeltuin gebracht, ze hadden een “juffendag” en mochten dus lekker de speeltuin in.
Daarna gelijk door naar de huisarts want sja.. als je dan de 40 raakt, mag je gelijk je benen spreiden zodat ze kunnen gaan checken of alles in orde is 😛
Uitstrijkje dus.
Het was een beetje awkward toen ze zei dat ze kon zien dat ik ongesteld moest worden..
“Fijn dat u zo naar binnen kunt kijken en die dingen kunt voorspellen.. echt top!”
Dat dacht ik.. maar ik heb gewoon gelachen (met een eendenbek in mijn grot geduwd.. heel apart) en gezegd dat het grappig was dat ze dat ook nog kon zien!
Enfin, over 3 weken de uitslag (waar ik niks geks op verwacht) en ik kon weer naar huis.
In de middag heb ik de kinderen weer naar school gebracht en eenmaal thuis is Mike op tijd opgehaald door zijn vader.
Ik heb er verder een rustige vrijdagavond van gemaakt, want voor het komende weekend heb ik alle energie nodig die ik kan verzamelen! 😀

Wordt vervolgd…

XmelX

2 thoughts on “Week #27

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s