Week #28

Na een onwijs gaaf weekend, kwam ik maandagochtend een beetje brak aan op mijn werk en 4 ogen die mij lachend aankeken bevestigden dat alleen maar ๐Ÿ˜›
“Ben je een beetje brak Mel?” LoL
De dag vloog voorbij want het was aardig druk en dat scheelt dan wel.
Ik had om 17:30 uur een gesprek wat te maken had met Mike’s Axenroos training dus na het werk als een gek daar naar toe gereden.
Mike was er al met zijn vader en we hebben dik een half uur gepraat over Mike’s welzijn. Blijkbaar komen de dingen wat langzamer bij hem binnen, waardoor hij vaak een stap te laat is en nu dachten hun dat dit ook zijn uitwerking in de klas zou hebben.
Als je zijn rapport ziet, weet je wel anders.
Hij is een goede leerling, werkt heel zelfstandig en zijn taalvermogen zit al op eind groep 7 niveau, dus nee… in de klas heeft hij nergens last van.
Op sociaal niveau dus wรฉl en daar gaan we mee aan het werk ๐Ÿ™‚
Je snapt verder wel dat ik ’s avonds blij was toen ik naar bed kon.

Dinsdag moest ik met Kyra naar het ziekenhuis voor de uitslag van haar MRI, maar dat was pas om 11:45 uur dus ik had een rustige ochtend.
Uiteraard liep het uit (wanneer niet) en om 12:15 uur konden we eindelijk naar binnen.
Het was weer een andere arts maar deze wist ons alles netjes uit te leggen en nam daar ook echt de tijd voor.
Ze heeft godzijdank niks gescheurd, maar ze heeft wel een ‘onvolledige discoide meniscus’ en dat is iets wat aangeboren is (de vorm van de meniscus is een beetje breder en dikker dan een normale meniscus).
Er zaten geen scheurtjes in dus is het nu niet nodig om te opereren, maar vaak krijg je met zo’n meniscus sneller blessures en mocht dat ooit het geval zijn, dan kunnen ze met een kijkoperatie de meniscus weer in een zo’n normaal mogelijke vorm maken.
Vooralsnog is dat allemaal niet nodig en moet ze met haar fysiotherapeut aan de slag om haar knie sterker te maken waardoor ze minder vatbaar zal zijn voor blessures.
Opgelucht liepen we naar buiten en terwijl we naar de parkeergarage liepen kreeg ik telefoon van Kyra’s school.
Normaal is dat nooit een goed teken, maar in dit geval dus wel..
Kyra mag volgend jaar naar Havo4 en geloof mij:
Dat was een hele opluchting!!
Alsof een steunbalk van mijn schouders getild werd en heel even was ik overmand door emoties (heel even maar….. voordat mijn traanbuis zich kon vullen was het weer over ๐Ÿ˜› ).
Kyra had in de gaten wie er belde en zag de opluchting in mijn gezicht, waarnaar ze direct haar vriendin belde met het goede nieuws.
Vraag niet hoe, maar ze gaat over!
De preken voor het komende schooljaar komen nog wel.. voor nu laat ik haar eerst genieten van haar vakantie ๐Ÿ˜‰
Nadat ik Kyra thuis heb afgezet ben ik snel naar het werk gereden, het was een hele korte werkdag!

Woensdag had Mike zijn allerlaatste kookles en we mochten met de hele familie komen eten. Aangezien Kyra moest werken, heb ik mijn vader maar meegenomen en we hebben vanaf half 5 kunnen genieten van al het lekkers dat de kids gemaakt hadden.
Eerst kregen ze een certificaat uitgereikt door Chefkok Servais Tielman die in Heerlen een restaurant heeft (Cucina del Mundo) met een Michelin ster, dat was dus wel extra gaaf!


Ook kregen ze een kookboekje met allerlei lekkere recepten erin en die gaan we absoluut gebruiken want ik wil Mike wel blijven betrekken in het koken.
We hebben daarna opa naar huis gebracht en zijn thuis lekker gaan chillen ๐Ÿ˜‰

Donderdag hadden we een afspraak staan bij de kapster. Mike is weer lekker bijgeknipt, want hij had toch weer een bos haar ๐Ÿ˜ฎ Niet normaal!
Mijn haren werden weer geverfd en dit keer ging ik voor een iets donkerdere kleur grijs (omdat de kleur er zo snel uit gaat), maar hij is wat donkerder geworden dan voorheen gedacht hahahahaha, oeps!
Ik was bijna zwart LoLIMG-20170713-WA0004
Maar geen nood, ik ben niet zo moeilijk. Het went wel en zo niet dan was ik mijn haar gewoon wat vaker zodat het vanzelf lichter wordt ๐Ÿ™‚
De zijkanten zijn dit keer helemaal kort geschoren en zo ga ik nu dus door het leven ๐Ÿ™‚
I love it!
De tijd dat ik in de verf zat, heb ik nuttig gebruikt door alvast slingers op te hangen en ballonnen op te blazen. Mike moet morgen natuurlijk wel opstaan met een versierde woonkamer en heel veel ballonnen (is hij gek op!).20170713_215229

Voor de rest van de dagen heb ik nog teveel woorden nodig, dus die gooi ik in een nieuwe blog ๐Ÿ˜‰

XmelX

5 thoughts on “Week #28

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s