Week(end) #30

..and so we continue

Vrijdag kon ik lekker uitslapen en aangezien ik daar heel goed in ben, was ik dus al om 07:30 uur wakker (Fail!).
Ik heb nog even wat gelegen en toen ik eenmaal op was, heb ik de fiets gepakt en ben ik naar de Jumbo gefietst. Daar heb ik eerst een lekker ontbijtje genuttigd in mijn eentje en daarna heb ik nog wat boodschappen gedaan.
Op mijn gemak, rustig aan gedaan en nadat ik alles in mijn rugzak gepropt had ben ik weer naar huis gefietst.
Als ik niet zoveel boodschappen nodig heb, is dat fietsen zo gek nog niet!
Nadat ik thuis alles had ingeruimd ben ik aan de poets gegaan en zoals afgesproken was ik om 13:45 uur weer bij mijn vriendin om dan nu daadwerkelijk haar auto op te halen.
Ik moest al grinniken toen ik de deur open maakte 😀
Met een vrolijk, opgewekte en een beetje gespannen stuiterbal naast mij, zijn we dan eindelijk de auto gaan halen en nadat alles geregeld was met overschrijven mocht ze er dan eindelijk zelf in rijden!
We zijn nog even samen een stukje op de autoweg gaan rijden en het was oprecht zo leuk om te zien hoe blij iemand kan zijn met een nieuwe auto!
Nog nooit iemand met zo’n constante, brede smile op haar gezicht in een auto zien rijden! hahahahahaha, geweldig!
Gelijk ook maar de boodschappen gedaan en toen ze eindelijk uitgereden was (eigenlijk niet, ze kon volgens mij de hele middag blijven rijden LoL), ben ik weer naar huis gegaan.
Thuis heb ik wat gegeten en voor de rest weinig gedaan. Gertie is in de avond nog langs gekomen en gewoon weer op tijd naar bed gegaan.

Zaterdag zou ik bij mijn ouders gaan ontbijten en ik wilde op tijd opstaan omdat ik wederom met de fiets op pad wilde gaan.
Zul je net zien.. schrik je om 08:20 uur wakker !
Ik ben maar meteen opgestaan en half verslapen op de fiets gestapt.
De rit heeft mij wel goed wakker gemaakt en voor 9 uur was ik bij mijn ouders 🙂
Na een gezellig ontbijtje vroegen ze of ik nog even mee naar de winkels ging. Samen zijn we er dus nog even op uit gegaan, langs de Nissan dealer (leuke auto’s gezien 😮 ik ga echt sparen voor een andere auto!) en daarna nog naar de opticien waar mijn moeder haar nieuwe bril opgezet kreeg.
Nadat we nog wat geneusd hadden in de winkels, zijn we na een kopje cappuccino te hebben gedronken weer naar huis gegaan. Daar heb ik mijn boeken uit mijn tas gehaald (ik was zo slim ze mee te nemen) en ben ik gaan leren terwijl mijn moeder in de keuken bezig was met voorbereidingen voor het eten (Indonesisch) en mijn vader in de tuin aan het werk ging.
Ik heb best nog wat werk kunnen verzetten en tussendoor ook nog wat met mijn vader gekletst (ik zat inmiddels ook in de tuin).
We hebben rond 5 uur gegeten en het was echt heerlijk.
Met de buikjes rond zijn mijn vader en ik op de bank gaan zitten want om 6 uur moesten de Nederlandse dames weer voetballen.
We werden gek toen de 1-0 viel en helemaal toen de 2-0 viel !!
Mijn ma schrok er van hahahaha.
Na de wedstrijd ben ik weer op de fiets gestapt en snel naar huis gefietst want ik wilde de wedstrijd Duitsland-Denemarken ook graag zien.. helaas werd die verplaatst vanwege zware regenval, maar ach.. ik was in ieder geval wel op tijd thuis 😛

Zondag stond ik met vreselijke slechte zin op, geen idee waar dat vandaan kwam :/
Ik ben in de ochtend nog even naar Alique gegaan omdat ik haar moest helpen met wat overzichten voor haar werk en voor 12 uur was ik weer thuis want toen begon de verzette wedstrijd Duitsland-Denemarken.
Het was een geweldige wedstrijd met een verrassende winnaar (Denemarken.. die gewoon 10-malig Europees kampioen Duitsland versloegen 😮 ).
Tussendoor heb ik mijn vriendinnetje nog wat berichten gestuurd want daar zou ik eigenlijk ook naar toe gaan. Ze was net geopereerd en wilde haar even persoonlijk bezoeken, maar ik had echt een pest-humeur en totaal geen zin om nog iemand onder ogen te komen.
Ze is altijd heel begripvol, nu dus ook en ik moest mijzelf maar lastig vallen in plaats van haar LoL.
Ik heb niet veel anders gedaan dan wat gehangen en voetbal gekeken..
Oh ja, ik heb wel een heerlijke maaltijd voor mijzelf gemaakt 🙂
20604314_10155619548344700_7846869164288996415_n

Vegetarische (spelt) spaghetti, smaakte echt verdomd lekker!!

Nog samen met één van mijn katers op de bank gelegen (doe ik zelden omdat ik nooit echt rust in mijn kont heb hahahaha) en hij vond het heerlijk! 😀

20170730_191320-1

Dit was de meest relaxte zondag in tijden.. alleen jammer dat ik zo’n kut humeur had!

XmelX

3 thoughts on “Week(end) #30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s