Week #32

Ik neem jullie nog even terug in de tijd.. week 32.
Mijn laatste werkweek voor de vakantie en dus ook mijn laatste weekje zonder de kinderen.

Op maandag was ik nog erg moe van het weekend. 2 nachten amper slapen en toch redelijk actief geweest, is niet in mijn koude kleren gaan zitten dus na het werk heb ik een simpele smoothie gemaakt als avondeten en ben ik vroeg naar bed gegaan.

Dinsdag was ik nog altijd niet aan mijn volle energielevel dus een eenvoudige maaltijd gemaakt (bami met een paar gebakken eitjes) en ondanks dat Gertie er in de avond nog was, ben ik toch wat vroeger naar bed gegaan. Korter avondje dit keer dus.
Het lijkt niet eens zo lang geleden dat ik vrij goed tegen heel weinig slaap kon, maar volgens mij is die tijd ineens voorbij.
Ligt dat aan de leeftijd ?  😉

Woensdag voelde ik mij wel weer op peil qua energie maar mijn gedachten zijn al een tijdje van streek dus had echt wel behoefte aan een middag voor mijzelf.
Na het werk ben ik een stukje gaan fietsen en na een rondje geëindigd in de stad waar ik bij mijn favoriete koffietentje een heerlijke karamel cappuccino heb gedronken en alvast ben begonnen in mijn nieuw aangeschafte boek (thanks again Steph!).IMG_20170809_144400_787
Ik heb een uurtje gezeten daar en ben toen weer op de fiets gestapt richting Jeffrey en Esther, waar ik mijzelf uitgenodigd had om te blijven eten LoL.
Gelukkig weet ik dat ik bij hun altijd mag aanschuiven, dus ze vonden het gezellig dat ik langs kwam. Nadat we eerst nog lekker chill in de tuin konden zitten (hun tuin is echt een paradijsje! Net alsof je op vakantie bent) en daarna hebben we samen gegeten.
Esther had een heerlijke lasagne gemaakt met een nog lekkerdere salade dus ik heb twee keer opgeschept! Zo lekker!
Daarna heb ik nog een biertjes gedronken met Jeffrey en rond 9 uur was ik weer thuis.
Dit was een fijne dag!

Donderdag was mijn laatste werkdag voor mijn vakantie en die zijn altijd hectisch. Er is dan altijd veel wat ik nog af wil maken of wat ik al voor wil bereiden voor als ik terug kom, maar gek genoeg heb ik alles voor 5 uur afgekregen.
Bij thuiskomst heb ik pasta gegeten en eigenlijk niks meer gedaan (behalve de afwas).
Ik heb altijd een vast tijd dat ik moe word en dan weet ik gewoon dat het half 11 is. Dit was deze avond niet anders en toen ik op de klok keek, vroeg ik mij af wat ik eigenlijk gedaan had…
Ik had de hele avond wat op de bank gezeten, beetje in mijn agenda geschreven, tv gekeken zonder te weten wat ik eigenlijk aan het kijken was, terwijl ik makkelijk hele andere en nog belangrijker: hele nuttige dingen had kunnen doen.
Ik werd boos op mijzelf, dat ik mij zo liet afleiden door mijn gedachten en dat ik mijn tijd zo verspil door eigenlijk niks te doen!
Dus scheldend en mopperend op mijzelf ben ik naar bed gegaan en als je helemaal alleen in huis bent, is dat best weird hahahahaha.

Vrijdag ben ik wat langer in bed blijven liggen, gewoon omdat ik daar zin in had en toen ik eenmaal op was heb ik eerst nog een andere muur in mijn woonkamer geverfd. Het was een klein muurtje dus ik was binnen een uurtje klaar. Daarna ben ik al poetsend de kast in de woonkamer gaan opruimen, nog een paar lades en vervolgens ben ik op mijn slaapkamer wat spullen uit mijn kast gaan opruimen. Veel weg gegooid en een aantal dingen op zolder gezet en toen ik eenmaal op zolder was ben ik daar ook gaan opruimen. Boeken uitgezocht, lego uitgezocht, oude foto’s bekeken (dat is altijd zo leuk en ohhhhh wat had ik vroeger slechte foto’s hahahahahaha) en nadat ik nog amper rechtop kon staan heb ik wat foto’s gemaakt van spullen die ik op marktplaats ging zetten en ben ik weer naar beneden gegaan.
Productieve dag kun je wel zeggen! Mag ook wel na zo’n nutteloze avond 😛
De spullen die ik op marktplaats had gezet waren direct verkocht en aangezien de koopster in Breda woonde, had ik afgesproken ze zondag langs te brengen omdat ik die dag heel toevallig naar Breda moest.
Na een douche (die ik echt nodig had, jak!) ben ik op de bank geploft en heb ik heel slecht eten besteld (het was wel lekker 😀 ).
Gertie is ook nog langs gekomen een samen hebben we een flesje Hugo gedronken.
Het is een gezellige avond geworden!

Zaterdag ben ik vroeg opgestaan en rond kwart voor 9 was ik al bij mijn ouders voor het ontbijt. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik daarna gewoon naar huis zou gaan om te poetsen en leren, maar in plaats daarvan zijn we samen naar Duitsland gegaan en hebben we daar gewinkeld.
Er lagen een aantal van die snuffelwinkeltje, een DM, een schoenenzaak en een Rewe.
Ik stond ervan versteld hoezeer mijn vader door die winkeltjes liep, hij vond het echt leuk en mijn moeder bevestigde dat.
“Hier kun je je vader gerust een dag los laten hoor!”
Hahahaha was best gezellig dus!
Als ik zo rond loop met mijn ouders dan ben ik altijd de grootste idioot met mijn vader samen. We lopen wat te gekken door de winkel en kunnen echt niet serieus zijn 😛
Serieuze gesprekken moet ik niet voeren met ze, maar zo’n dagen als deze zijn gewoon echt leuk en gezellig!
We hebben ook best lang gewinkeld en eenmaal thuis hebben we wat gegeten, daarna mijn moeder nog geholpen met het opruimen van de kelder en na een uurtje op de bank zijn we nog samen gaan Grieken.
Ik was pas om 9 uur thuis en van leren en poetsen is dus niks gekomen 😛
Mijn vakantie is net pas begonnen en het gaat nu al niet zoals gepland, heerlijk toch hahahahaha.

Zondag was mijn ontmoeting met Mr. en Mrs. Brubeck, hier heb ik al over geschreven in het artikel Meeting the wonderful Mrs. Brubeck
Wat een geweldige middag was dat.. 🙂

Maar morgen… morgen kan ik mijn kinderen weer in mijn armen sluiten!
Dan kan mijn vakantie pas écht beginnen! 😀

XmelX

3 thoughts on “Week #32

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s