Week #33 – eerste week vakantie!

Hoewel ik vanaf vorige week vrijdag al vakantie had, kwamen mijn 2 kiddies vandaag pas thuis.
Ik heb ze eerst tot verveling toe geknuffeld, want 3 weken zonder die 2 is lang!
Of je nou genoten hebt of niet, het blijft rete-lang!!
Nadat we een receptje hadden uitgezocht, zijn Mike en ik winkel gegaan voor wat boodschappen (zelfgemaakte hamburgers, met zelfgemaakte frietjes én zelfgemaakte mayonaise!).
Hij ging mij helpen met koken, dus dan ook samen de boodschappen doen 🙂
Verder hebben we heerlijk in de tuin vertoeft, spelletjes gedaan, gezwommen en bijgepraat.

20170814_145011

En natuurlijk van onze maaltijd genoten, al vond Mike dat in de mayonaise teveel mosterd zat 😉 (meneertje begint de ‘smaak’ te krijgen).
Heerlijke dag gehad!

Op Dinsdag stond een dagje Amsterdam op de agenda en hoe die was kun je hier lezen.

Woensdag moest ik met Kyra al om 9 uur bij de orthodontist zijn en we waren allebei nog best moe LoL.
Maar als je zo’n dag vroeg op bent, heb je ook nog lekker de hele dag he 😉
Eenmaal thuis hebben we wat gegeten en zijn we naar Ikea en Gamma gegaan omdat Kyra wat spulletjes nodig had.
Daarna ben ik met Mike gaan fietsen (behoorlijk stuk ook wel) en thuis hebben we een hapje fruit gegeten. Samen nog wat geknutseld en nadat ik Kyra naar haar werk had gebracht, zijn we gaan koken.  We hadden weer een receptje uitgezocht en zijn aan de slag gegaan.
Pasta met shoarma uit de oven.

 


Het is nou geen combinatie die ik snel zou maken, maar dit smaakte echt verdomde lekker (ben zeker geen liefhebber van shoarma!)
Het was een frisse dag vandaag, niet bepaald zonnig, maar dat weerhield Mike en mij er niet van om toch te gaan zwemmen. We hebben verdorie een zwembad staan, dan gaan we er ook gebruik van maken! 😀

 


Donderdag kwam mijn vader langs om wat plankjes op te hangen en toen dat eenmaal gedaan was, ben ik met hem naar Decathlon gegaan. Ik wilde Mike’s fiets eens even na laten kijken en nog het een en ander aan toevoegen (spatborden, achterlicht, bidon).
Toen we daar eenmaal van terug waren, ben ik met Mike samen gaan wandelen met Sita (onze leenhond).
Daarna bij mijn ouders gekookt, samen gegeten en toen we eenmaal thuis hebben we nog even een rondje gewandeld met Sita en daarna hebben we helemaal niks meer gedaan. IMG-20170817-WA0005.jpg
Ik heb Mike vroeg in bed gelegd, hij was moe en ik wil hem niet laten wennen aan elke avond laat naar bed gaan.

Vrijdag ben ik weer met Mike op pad gegaan.
We zijn naar het Continium gegaan. Dat is een interactief doe & ontdekmuseum en op dit moment is er ook een World of Bricks (lego).

 


Ontzettend leuk en leerzaam en we hebben dan ook echt wel een paar uurtjes plezier gehad!
Eenmaal thuis zijn we op de fiets gestapt en zijn we de stad in gefietst waar we samen geluncht hebben.

20170818_141701

Subway!!

Daarna zijn we naar Intertoys gegaan waar hij zijn cadeaubonnen heeft ingewisseld voor een paar leuke dingen 🙂
Één van die leuke dingen is een nieuw Nerf pistool, dus ik verwacht de komende tijd heel wat Nerf gevechten in huis 😀
De kids zijn deze avond met hun vader gaan eten om te vieren dat zijn vriendin weer in het land is, dus Mike kwam pas weer om half 7 thuis en Kyra heb ik later van haar werk gehaald.
Met Gertie heb ik nog een leuke avond ervan gemaakt 😀

Zaterdag was een rustige dag. Rond de middag zijn weer eerst naar een Ibiza Markt gegaan, die jammer genoeg een beetje in het water gevallen was. Na een dik uur zijn we nog even Brunssum in gegaan en daar hebben we nog even op het terras kunnen zitten.

 


Rond de klok van 3 uur waren we thuis en we hadden alle 3 even nergens zin in.
Het enige actieve dat we nog gedaan hebben is gekookt en gegeten hahahaha, voor de rest een lekkere luie dag gehad.

Zondag heb ik Mike naar mijn broer gebracht omdat hij met zijn neefjes wilde spelen. Daarna nog even op de koffie gegaan bij mijn ouders en toen ik thuiskwam had Kyra haar kamer al gepoetst! (wonderen zijn de wereld nog niet uit!)
Het was eigenlijk mijn bedoeling te gaan leren want daar was ik de hele week nog niet aan toegekomen, maar Kyra wilde wat gezelligs gaan doen, dus zijn we eerst gaan lunchen en daarna nog de stad in gegaan.

20170820_130416

Dit broodje zalm was lekkuurrrrr!!

Echt.. met Kyra de stad in gaan kost je echt de hele middag! Dat doe je niet in een uurtje ofzo hahahaha. Toen we thuis waren konden we Mike alweer halen en zijn we direct naar mijn ouders gereden want we zouden samen gaan uit eten.

 


Dat hebben we ook gedaan en het was echt heel erg gezellig!!

De eerste week van de vakantie zit er alweer op, maar we hebben ons deze week al prima vermaakt! 😀

XmelX

One thought on “Week #33 – eerste week vakantie!

  1. Heerlijk is dat hè? Tijd door nemen with the kids ik vind dat ook altijd superleuk om te doen! Wat klinkt dat museun leuk!!! I will keep it in mind! Leuke weekoverzicht! Eindelijk kon weer even zitten lezen met die lange werkdagen die ik nu maak is het een challenge! Je kent het wel! Ik hoop dat mike weer een fijne start had van het schooljaar!

    Hugz!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s