Week #34 – tweede week vakantie!

We zijn rustig aan begonnen vandaag, ik heb wat gepoetst en ben boodschappen gaan doen, daarna nog samen naar de fysio gegaan waarnaar we direct naar Hornbach zijn gegaan.
Gekookt en gegeten en rond een uur of 7 kwam Debby en zijn we naar Heerlen gegaan. We hebben lekker op het terras gezeten en dat was echt veel te gezellig!

Zo gezellig zelfs dat we ons in de bioscoop afvroegen waarom we niet gewoon op het terras waren blijven zitten 😛
De film was wel de moeite waard (Atomic Blonde) maar eigenlijk waren we er net iets te melig voor LoL.
Toen ik rond middernacht thuiskwam zat Kyra nog buiten met wat vrienden en ben ik dus maar naar boven gegaan.
Ik had ook weinig zin om erbij te gaan zitten (dat vindt Kyra vaak wel gezellig, gek genoeg). Thuis is ze de afgelopen week maar lastig, ze zeurt, heeft een kort lontje, Mike kan niks goed doen en ze is alleen maar negatief :/  Behalve als haar vrienden er zijn, dan is alles koek en ei natuurlijk.
Beetje jammer… 😦

Dinsdag ben ik samen met Mike, Fallon en mijn vader naar GaiaZoo gegaan. Mijn vader was er nog nooit geweest, dus hebben we echt de tijd genomen om ook alles te bekijken in het park. Het was een prachtige dag, de zon scheen volop en Mike en Fallon amuseerden zich ook prima!

20170822_11140120170822_12544120170822_151314IMG-20170822-WA0019

(je kon merken dat ze elkaar gemist hadden, zo lief ❤ )
Rond 4 uur waren we thuis en een uurtje later heb ik Fallon naar huis gebracht.
We waren best gaar en na een frisse douche, hebben we nog een hapje gegeten.
Mike lag er weer op tijd in en ik heb nog de hele avond buiten gezeten, samen met Gertie.
Wat is het toch lekker om tijdens zo’n heerlijke zomeravonden buiten te zitten.
Really love it!

Woensdag zou een warme dag worden dus kwam een klasgenootje van Mike langs om samen met hem de hele dag te zwemmen en spelen. Voordat hij kwam heb ik nog even alles in orde gemaakt. Zwembad geschept, filter schoongemaakt, vloer van het zwembad gezogen, onkruid getrokken en de boel bij elkaar geveegd.
Toen zijn vriendje er eenmaal was, wilde ik eigenlijk wat gaan leren maar daar kom je toch niet aan toe.  Het was wel fijn om te zien hoe leuk die 2 jongens speelden en elkaar soms ook de ruimte gaven om even wat alleen te doen. Ik heb de barbecue ook nog aangegooid en samen hebben we lekker gegeten. Tussendoor Kyra nog naar haar werk gebracht en daarna de boel opgeruimd.
Rond half 7 werd Mike’s vriendje opgehaald en ik heb nog een uurtje met zijn moeder in de tuin zitten kletsen, heel gezellig!
Nadat ik Mike verzorgd had heb ik weer de hele avond in de tuin gezeten, samen met een goed boek en een glaasje wijn.
Man wat is dat lekker!! 😀
Nadat Kyra thuis kwam, heb ik haar aangesproken op haar negatieve en zeurend gedrag.
Ik weet wel waar de schoen wringt… de zomervakantie is bijna afgelopen en dus moet ze weer bijna naar school.
Dat was inderdaad het probleem en dat is heel vervelend voor haar, maar daar hoeft de sfeer in huis niet onder te lijden lijkt mij. Dat begreep ze gelukkig ook wel en dus konden we dit gesprek ook met een lach afsluiten.

Op donderdag ging Mike een dag naar de BSO. Zeker niet omdat ik hem kwijt wilde, maar simpelweg omdat hij dat zelf wilde. Hij had de BSO gemist en wilde gewoon graag een dagje gaan.
Dit keer heb ik wel thuis kunnen leren en alleen nog even tussendoor met Kyra naar de fysio gegaan.
Rond 4 uur ben ik weer op de fiets gestapt en ben ik Mike gaan halen. Samen nog even langs de winkelen thuis lekker gekookt.
In de avond nog het een en ander aan de pc gedaan en heel spontaan kwam Gertie even langs. Ze moest even met mij bijpraten en nadat Kyra thuis kwam, ben ik naar bed gegaan.

Vrijdag weer een rustige ochtend gehad en even na de middag moesten we Kyra’s boeken ophalen. Het waren niet zo veel boeken als normaal, dus Kyra vond het wel prima 😛
Toen we de boeken thuis hadden gedropt en snel iets hadden gegeten zijn Mike en ik naar het Klimbos gegaan. Mike was wat voorzichtig omdat hij niet wist wat hij moest verwachten, maar toen we er eenmaal rond liepen wilde hij meteen gaan klimmen.

Ik vond het heel stoer van hem, want je moet 3,5 meter in de lucht over obstakels lopen en mijn kleine man heeft toch wel last van hoogtevrees.
Nou, hij heeft het als een kleine held beklommen hoor!!
Rete-trots was ik op hem!
We hebben de eerste route 2x gedaan, de tweede route (die 4,5 meter hoog is) durfde hij nog niet, maar waarschijnlijk ging hij die een volgende keer wel doen 😀
Hij vond het zo leuk dat hij nu al weet dat hij hier zijn volgende kinderfeestje wil geven.
We hebben een top middag gehad en zijn als stuiterballen naar huis gegaan 🙂
Gertie kwam ’s avonds nog langs en net toen ze naar huis wilde gaan (rond half 11), hoorde we ineens de achterbuurvrouw en kregen we het idee om daar eens binnen te vallen. Zo gezegd, zo gedaan!
Ik had al 3 glazen wijn op (dat is er al 1 teveel voor mij) en daar kregen we natuurlijk nog een glas wijn. Na een tijdje zijn we van buiten naar binnen verhuisd omdat het begon te regenen en rond half 1 wilde Gertie gaan.
Ik praatte al langzaam met een dikke tong en toen ik thuis kwam moest Kyra gelijk lachen.
“Lekker wijntje gehad mam? je ziet er ram gaar uit hahahaha”
Ik heb heel verstandig nog een paar glazen water gedronken en ben daarna naar bed gegaan.
Het was wel een hele gezellige avond *hik*

Zaterdag zaten we om 10 uur al op de fiets richting de stad. Ik wilde even over de boekenmarkt lopen, maar daar hadden de kids absoluut geen zin in dus zijn ze maar op het terras gaan zitten.20170826_114244 Dan loop je toch al wat minder ontspannen rond omdat je ze niet te lang wil laten wachten, dus heb ik het maar kort gehouden. Ik had mijn rugzak toch wel al vol met boeken LoL.
Daarna hebben we Mike’s vriendje met zijn moeder opgehaald en zijn we naar Decathlon gegaan, daar was een avonturenmiddag.
Wat een aanfluiting was dat zeg!
Zeker alleen om mensen te trekken want ze konden maar 6 dingen doen (heel kort ook) en dan mochten ze een briefje inleveren waarmee ze kans maakten om iets te winnen.
Nah.. belachelijk.
Maar goed, de kids hebben zich wel geamuseerd en vonden het leuk en daar gaat het toch om hè!


Ik ben thuis met Mike nog gaan zwemmen (brrrr, was koud!!) en nadat we gegeten hadden hebben we dat gewoon nog eens gedaan! (nog kouder!!!)


Een beetje gek moet je soms gewoon zijn 😛

Zondag was onze laatste dag voordat school en werk weer begon en we hebben weinig gedaan. Lekker thuis gehangen, ontspannen en genoten.
Het was een heerlijke vakantie, leuke en nieuwe dingen gedaan en genoten van elke dag!

Maar wat ben ik blij dat morgen het ‘normale leven’ weer begint.
Back to reality!

XmelX

2 thoughts on “Week #34 – tweede week vakantie!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s