Week #35 – Back to work!

Er keken 4 ogen heel apart mijn kant op toen ik het kantoor in stapte en zei:
“Jullie willen niet weten hoe blij ik ben dat ik weer aan het werk kan! Ik heb een heerlijke vakantie gehad maar hij leek wel 5 weken te duren!”
Mijn baas kent dit wel van mij, maar mijn nieuwe collega zei heel verbaasd dat hij dit nog nooit gezien had, iemand die zo graag komt werken. LoL
Ik heb mij op het werk gegooid en de dag is werkelijk om gevlogen!
I love my job ❤
Na het werk ben ik met Mike gaan eten bij mijn ouders en Kyra moest alweer werken, dus die heb ik later opgehaald.
Nadat ik Mike in bed had gelegd, heb ik nog het een en ander aan mijn pc gedaan en ben ik heel onrustig gaan slapen.
Soms overvalt je iets waar je gewoon geen raad mee weet.

Het was een korte nacht, mijn gepieker en nadenken heeft mij weer eens de halve nacht wakker gehouden. Stupid me!
Maar op het werk kon ik mij weer vol overgave op mijn werk storten en dan krijg ik vanzelf weer energie.
Thuis hebben we snel wat gegeten en toen zijn we naar de pedicure gegaan. Kyra heeft last van ingegroeide nagels (dat heeft ze van haar vader geërfd, zoals ze alle slechte dingen van haar vader heeft hahahaha, arm kind) en nadat ze dit behandeld had zijn we nog een ijsje gaan eten.
Het was een heerlijke warme avond en we hebben even lekker op het terras gezeten.
De rest van de avond heb ik lekker buiten gezeten, samen met Gertie en dat is altijd gezellig!

Gelukkig had ik afgelopen nacht beter geslapen en ben ik na het werk met Mike even naar de winkel gelopen. We hebben daarna nog samen gekleurd (dan let ik niet meer op de tijd) en om 5 uur begon Mike’s hockey training weer.
Eerder in de week zei Mike al dat hij het hockey had gemist en hij had er dus echt zin in. Helaas verliep die training een beetje rot voor Mike.
Als je wilt lezen waarom, kun je hier even terug lezen: Hockey bullebak !!.
Na de training snel gegeten, want onze haren werden weer bijgeknipt deze avond.
Eerst mijn moeder, die moest geknipt worden, daarna Mike en ik zat al in de verf 😛
Tegen half 11 was ze klaar en zo was er weer een gezellige avond voorbij.

De donderdag vloog weer voorbij op het werk en ik ben ook nog lang niet bij met alles. Maar volgende week weer een nieuwe week en dan zal ik wel ver bij zijn met alles.
Tijdens het avondeten merkte ik dat Kyra heel moe was. Haar rooster is 3 dagen behoorlijk pittig en dan is ze op 2 dagen pas om half 4 klaar met school en 1 dag pas om kwart over 4. Soms moet ze om 4 al op haar werk zijn en dat gaat ze dus nooit halen.
Dit gaat niet werken, dat is duidelijk. Zeker als ze haar in September meer uren inzetten als in de zomervakantie, terwijl ze daar speciaal voor was aangenomen.
Maar ze zijn tevreden over haar en Kyra vindt het werk leuk dus ze mocht blijven na de zomervakantie.
Maar niet op deze manier dus, want hoe leuk ze het ook vindt: school is belangrijker!
Dus ik heb haar al een waarschuwing gegeven, ze weet wat ze moet doen en helaas kan ze niet meer zoveel werken als ze zou willen.
De yoga les begon vandaag ook weer en het was weer heerlijk.
Je kunt echt merken, als je een aantal weken geen yoga hebt gedaan, dat je weer behoorlijk stijf wordt.
Na de yoga heb ik voor het eerst deze week de tv aan gezet en even op de bank gezeten.
Was best chill 😉

Op vrijdag ben ik Mike met de fiets naar school gaan brengen. Het regende niet en de afspraak is dan dat we gaan fietsen.
Daarna ben ik boodschappen gaan doen en eenmaal weer thuis ben ik het zwembad gaan opruimen. De voorspellingen zijn ruk, dus het zwembad ging niet meer gebruikt worden. Tussen het drogen van alles door heb ik nog wat geleerd en mijn kledingkast opgeruimd. Mike werd van school gehaald door zijn vader en ik heb Kyra van school gehaald en naar haar werk gebracht. Om half 7 had ik eindelijk weer een afspraak met mijn vriendin die ik echt al veel te lang niet meer gezien had.
Geen sushi dit keer, maar gewoon even de kroeg in om bij te kletsen. Tegen een uur of elf zijn we nog een klein hapje gaan eten bij de Mac en daarna hebben we nog eentje gedronken in een hele slechte kroeg hahahaha, maar wat hebben we ons daar geamuseerd LoL.
Het volk dat daar kwam was heel apart, zeg maar (en behoorlijk dronken ook) 😛
Maar het bandje dat speelde was echt wel goed. Veel liedjes van de Stones en de Beatles, echt te gek!
Volgens mij was ik rond half 1 zoiets thuis, wat voor ons wel heel vroeg is eigenlijk 😀

Zaterdag had ik plannen om een behoorlijk stuk te fietsen, maar toen ik net weg was kreeg ik telefoon en kon ik gelijk weer terug.
Ik heb nu even geen behoefte om daar over te schrijven, maar na een gesprek van een paar uur ben ik naar huis gegaan en heb ik alleen maar op de bank gelegen, geslapen, gegeten, gehuild en tv gekeken.
Wat een kutdag zeg!

Zondag heb ik mijn tijd goed benut. Ik ben vroeg opgestaan en heb tot half 11 geleerd. Daarna ben ik op de fiets gestapt en naar een plek gereden waar ze een fietswedstrijd hielden, ik had Mike daarvoor ingeschreven en dat wilde ik dus wel even zien. Zijn wedstrijd begon een uurtje later en hij deed het ontzettend goed !!
In de eerste bocht lag hij nog negende, maar hij is uiteindelijk zesde geworden.
Toppertje!


Mijn ouders kwamen ook nog even kijken en met hun ben ik nog even een kopje koffie gaan drinken. Met mam nog snel even naar de Hema en nadat we mijn vader gevonden hadden, zijn we beiden weer naar huis gefietst. Thuis heb ik verder geleerd, mijn huiswerk nog doorgestuurd en lekker gedoucht.
Mike kwam alleen thuis omdat Kyra werken was en de rest van de avond was lekker ontspannen.
Zo ga ik weer vol goede moed een nieuwe week in! 😀

XmelX

4 thoughts on “Week #35 – Back to work!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s