Wildplassen

Niemand is het ontgaan, althans niet als je een beetje het nieuws bij houdt.
Een vrouw moest na een avond stappen ineens enorm plassen, kon het niet meer ophouden, vond geen openbare toilet die open was en voelde zich genoodzaakt wild te plassen omdat ze anders met een natte broek naar huis kon lopen.
Resultaat: een bekeuring voor wildplassen! Lullig is dat, want hoe vaak in je leven plas je als vrouw in het wild? Zeer zelden gok ik en dan doe je het een keer uit pure wanhoop, word je vervolgens gelijk op de bon geslingerd.
Met goede argumenten is ze in beroep gegaan tegen de bekeuring en liet het voor een rechter komen, want als vrouw zijn er amper openbare toiletten in een stad, tegenover een shitload openbare toiletten voor mannen! Dat is niet fair, wij vrouwen moeten onze plas maar ophouden terwijl een man zijn leuter op elke hoek eruit kan halen en zijn hoge druk kan verlichten.

Ik vond dat ze gelijk had, er moeten inderdaad wat meer openbare toiletten komen voor vrouwen want die zijn er gewoon te weinig. Neemt niet weg dat het nu eenmaal verboden is te wildplassen en die bekeuring gewoon terecht was.
Maar ik vond het echt wel stoer dat ze het voor de rechter liet komen en volgde deze kwestie dan ook in het nieuws.

Op maandag 18 september was de uitspraak van de rechter en ik heb serieus met open mond geluisterd naar wat die rechter allemaal zei.
“Vrouwen moeten ook maar gewoon op een urinoir plassen als het niet anders kan.”
Excuse me??
Heeft die pannenkoek nog nooit een urinoir van dichtbij gezien en geroken??
En hij vindt dat vrouwen daar ook wel op moeten kunnen plassen?? Hoe dan??
Zou hij dat ook tegen zijn eigen vrouw of dochter zeggen als zij ineens moet plassen en er is niks meer open??
Belachelijk! Smerig ook!
De rede dat er meer urinoirs voor mannen zijn, was omdat mannen meer wild plassen en daar dus meer faciliteiten voor moeten zijn.. 😮
Oh mijn god!
Dus we moeten als vrouwen misschien massaal gaan wild plassen zodat er dan meer openbare toiletten voor ons komen?? Zorgen we zo in Nederland voor elkaar?

Volgens mij zat meneer de rechter op dat moment aan de drugs ofzo, want dit zijn uitspraken die kant nog wal raken! Vrouwonvriendelijk, smerig, beschamend en absurd!
Die rechter moet zich echt kapot schamen en ik ben blij dat Geerte Piening (de gedupeerde wild plasser) het hier niet bij laat zitten en er verder mee gaat, want ze heeft duidelijk een goed statement gemaakt.

Wat vind jij nou van deze kwestie?

XmelX

18 thoughts on “Wildplassen

 1. Ik vraag me af hoe ze zich heeft laten bekeuren? Mij is het ook al overkomen hoor (dankzij die vreselijke blaasontsteking terwijl je in een natuurgebied aan het wandelen bent) maar dan kijk ik heel erg goed rond en kruip de bosjes in terwijl echtgenoot op de uitkijk staat. Nee, ik wil niemand in de buurt. Waar zat die agent dan? Vermomd als struik of zo? Ik vermoed niet dat ze het open en bloot haar ding heeft gedaan.

  Geliked door 2 people

 2. Regels zijn regels! (riep Churandy Martina ooit op zijn Surinaams)
  Mijn zoon kreeg er ook ooit een en vroeg meteen om een dubbele, omdat hij nog een grote boodschap verwachtte.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is ook van de gekken dat er geen openbare toiletten zijn in veel steden.
  Ik weet steden waar ze wel zijn hoor, keurig in een winkelcentrum, maar je moet ze zoeken. In het buitenland, Spanje met name, heb ik de meeste ervaring mee, hebben ze in elk winkelcentrum keurige openbare toiletten met soms wel 30 stuks.
  En als ik daar in een restaurant vraag of ik even naar het toilet mag, zegt niemand nee. Ik vraag dan altijd of ik iets verschuldigd ben en dan zeggen ze altijd nee. Zo doe ik het trouwens ook hier in het land hoor. Stap zo naar binnen… Maar ja, deze mevrouw was nogal laat op straat en er was niks meer open 😉

  Like

 4. Ik ben een expert in wildplassen (-:
  De reactie van de rechter is absurd! Waarschijnlijk in het kader van “genderneutraal” zijn dat nu zo in de mode is? Ik vroeg me af: zou de rechter getrouwd zijn met een vrouw? Dan zou ik eens een hartig woordje met ‘m gesproken hebben!
  Neem liever een voorbeeld aan Zweden: daar heb je overal, maar dan werkelijk óveral publieke wc’s. Gratis en hartstikke schcoon.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s