Week #37

Na een prettig dagje op kantoor en een gezellige maaltijd met de kids, ben ik naar Alique gereden en hebben we eerst een kopje thee gedronken. Ze vertelde mij dat ze door omstandigheden niet mee op vakantie kon volgend jaar.. fuck!
Dat is mooi klote! Dat betekent dus ook dat ik volgend jaar alleen met de kids op vakantie ga en dat is voor het eerst. Enfin, dat is niet iets waar ik nu mee bezig moet zijn, dus terug naar mijn avond.

20170911_203329

Altijd lekker, zo’n blondje 😉

We hebben voor de film nog lekker een drankje genuttigd en om om 21:00 uur zaten we klaar voor de film ‘IT’ en ik heb echt genoten van die film! Ik ben een Stephen King liefhebber en zal dus zelden een boek of film van die man afkraken. En ook deze film was top! Ik heb nu nog meer een hekel aan clowns, dat dan weer wel 😛

Dinsdag was weer een chille dag op kantoor, veel werk zorgt er voor dat de dag snel gaat. Thuis heb ik gekookt en hebben we een gezellig avondje samen gehad. De kids hadden behoorlijk  veel spraakwater tijdens het eten en dat vind ik altijd heel gezellig. Na de huishoudelijke taken heb ik Kyra nog Engels overhoord, want ze had een SO de dag erna en even later kwam Gertie nog langs. De hele avond weg gekletst en om half 11 (de gebruikelijke tijd) ben ik naar bed gegaan.

Woensdag was een Waai-Weg dag, er stond een behoorlijk windje! Maar een beetje wind en regen houden geen training tegen dus om 5 uur stonden we gewoon op de hockey training. Aangezien het weinig nut had dat ik ook nat werd en misschien weg zou waaien, ben ik maar in de kantine gaan zitten. Mike is gelukkig met beide benen op het veld gebleven en na de training heb ik thuis wat gekookt en later Kyra van haar werk af gehaald.

De weken vliegen voorbij, zeker met zoveel werk als we nu hebben. Ik vind het heerlijk, zou niet anders willen. Kyra ging na school nog naar een klasgenoot om wat te leren, maar zou thuis zijn voordat ik naar yoga ging. Niet dus. *zucht*
Het hoort allemaal bij die vreselijke puber-trekjes: afspraken maken is best lastig! Tenzij het gunstig is voor de puber zelf, dan past het prima.
Tijdens de yoga werd ik wel weer wat rustiger maar ik merk dat ik die intense rust en kalmte toch niet meer haal. Geen idee of ik mij zorgen moet maken, daar ga ik ook maar niet teveel aan denken.
Toen ik thuiskwam sliepen de kids nog niet en heb ik ze beiden een kus gegeven. Ik merkte dat Kyra aanhankelijk was en ze zei dat ze zich niet lekker voelde. Wat ik ook wist, is dat ze de dag erna een proefwerk had en hier ging ik dus niet intrappen.
Ik heb even bij haar gelegen en ben daarna zelf ook naar bed gegaan.

Vrijdag had ik een gesprek met Kyra’s mentor, ik wilde hem even wat meer informatie geven achter de leerling Kyra en aangeven dat haar motivatie ver te zoeken is. Hij is wel een man die haar misschien zou kunnen motiveren en het gesprek verliep ook erg prettig. Daarna ben ik nog even een paar flesjes alcoholvrije wijn gaan halen en rond 12 uur ben ik in de auto gesprongen en richting het noorden gereden. Ik klets al een hele tijd met een geweldige beginnende auteur en blogger en we wilden elkaar zo ontzettend graag in real life zien dat we gewoon een afspraak gemaakt hebben. Om 2 uur was ik er en ik was zo blij haar eindelijk te zien! We hebben de hele vrijdag nog weg gekletst, heb haar man ontmoet, haar zoontje en ook haar ouders. Allemaal geweldig!
Ik was ook blij dat er niet raar opgekeken werd toen ik rond half 11 toch wel moe werd en naar bed wilde en ik had zelfs mijn eigen logeerkamer 🙂

Zaterdag heb ik heerlijke tosti’s als ontbijt gegeten. Het is wel een ontbijt die behoorlijk zwaar valt, maar ze smaakten zo lekker dat ik er gewoon nog eentje genomen heb. LoL.
Één van de poezen was zwanger en was dit weekend uitgeteld om te bevallen en je kon aan de buik voelen dat ze al behoorlijke harde buiken had. Ze heeft ook veel bij ons gelegen en op een bezoekje aan de supermarkt na, zijn we thuis gebleven. Er werd vuur op de haard gegooid en we hebben heerlijk genoten van de tijd dat we konden kletsen.

20170915_203058

All we need 🙂

Zondag zijn we vrij vroeg naar de ouders gereden omdat we een auto moesten ophalen en kon ik eindelijk genieten van een heerlijk kopje koffie, want die had ik het hele weekend nog niet gehad 😛 (Senseo koffie is echt prut!!) Verder heb ik de hele ochtend bij de poes gezeten, die echt wel al bezig was met de bevalling, maar omdat het haar eerste was deed ze er alles aan om het tegen te houden. 20170916_181324Ik had eigenlijk wel gehoopt dat ze zou bevallen als ik er nog was, maar helaas moest ik rond 12 uur weer richting huis rijden anders kreeg ik mijn shit thuis niet meer geregeld voordat de kids thuis waren. Ik vond het heerlijk een weekend bij ze te zijn, het zijn geweldige mensen die ik direct in mijn hart gesloten heb en ik weet zeker dat ik nog vaker gebruik ga maken van hun logeerkamer 😉
Eenmaal thuis heb ik boodschappen gedaan, mijn rommel opgeruimd en gewassen en nog meer van die huishoudelijk blabla waar niemand op zit te wachten.
Het was een super weekend en nadat de kids thuis waren heb ik ze weer lekker kunnen knuffelen ❤

XmelX

3 thoughts on “Week #37

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s