Zwart

Vandaag is zo’n dag, dat ik in mijn auto luister naar de muziek van Tom Petty.
Wat ben ik blij met mijn dubbel cd die ik eerder dit jaar gekocht heb. Het nieuws dat mij gisteren bereikte, over zijn overlijden vind ik zo vreselijk triest.
Hij was pas 66 jaar toen hij geraakt werd door een hartstilstand en ze een dag later besloten hebben hem van de beademing af te halen, omdat er helaas geen hersenactiviteit meer werd waargenomen.
Alweer een icoon dood, een legende, een man met passie voor muziek die werkelijk pareltjes van nummers heeft uitgebracht. Die mensen bereikte met zijn nummers, zijn woorden en zijn aparte stem.

Rest in Peace Mr. Petty
Your music will live forever!

En aan de andere kant van de wereld was ook weer iemand helemaal de weg kwijt.
Hij vond het nodig vond om een aantal wapens leeg te schieten op willekeurige mensen.
Hiermee richtte hij de grootste dodelijke schietpartij aan in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Tot nu 59 doden en ruim 500 gewonden. Dat is toch bizar?
Een gepensioneerde miljonair, die zonder enige reden maar even los gaat op mensen? Dat is toch niet te bevatten. Het is altijd zo jammer dat je niet weet welke beweegredenen die mensen hebben om zoiets te doen, aangezien ze 99% van de keren zelfmoord plegen of neergeschoten worden.
Er zijn 23 wapens op zijn hotelkamer gevonden.
23!!!
Hoe krijg je die in hemelsnaam een hotel binnen vraag ik mij dan af. En dat betekent dus ook dat dit met voorbedachte rade was.
Maar waarom? Waarom ontneem je het leven van onschuldige mensen, mensen die je niet kent en die gaten achter zullen laten in het leven van vele andere mensen?

Dit is wederom een zwarte dag en het is alleen maar afwachten tot de volgende idiote ‘aanslag’, want we weten allemaal dat die er gaat komen!

Crazy and sick world we live in 😦

XmelX

 

6 thoughts on “Zwart

 1. Tom Petty dood? Ik lees het hier net en rol bijna van mijn stoel. ‘A face in the crowd” is mijn favoriete nummer.
  Hij is in goed gezelschap boven: David Bowie is hem al voorgegaan…
  Groetjes Kakel

  Like

 2. Ik begrijp er ook niets van dat zoiets in een hotelkamer meegenomen kan worden. Wat bezielde de persoon van 64 die eigenlijk alles had wat zijn hart maar kon dromen. En dan zoiets onbegrijpelijks aanrichten. Waar toch weer onschuldige mensen het slachtoffer van zijn.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s