Week #38

Deze maandag was Mike vrij en hij was dus de hele dag op de BSO. Kyra moest in de ochtend naar het ziekenhuis zodat de longfunctie eens goed bekeken kon worden. Haar longen zijn nu vrij rustig, maar ze moet haar medicijnen wel nog dagelijks blijven nemen en dan moeten we in januari terug om te kijken of er nog veranderingen zijn. Hopelijk geen astma-aanval meer dus!
Na het werk heb ik met Mike samen gegeten, lekkere spinaziestamppot met een spiegelei, jummie! En Kyra kon ik rond half 10 ophalen op haar werk. Voor de rest een ontspannen avond gehad.

Dinsdag merkte ik op kantoor dat ik een kort lontje had, dat wil zeggen: ik kon weinig hebben zonder dat ik mij daar mateloos aan irriteerde. Dus heb ik mij maar rustig gehouden en mij vooral met mijn eigen werk bezig gehouden.
Na het werk en avondeten wilde Kyra nog even naar Decathlon om te kijken naar een trainingspak. Terwijl zij zich even ging fatsoeneren, ben ik maar vast begonnen met de afwas en nadat ik die volledig had weg gewerkt, was mevrouw nog altijd niet beneden. Ik vroeg waar ze bleef en ze zei dat ze er zo aan kwam. Inmiddels was het al kwart over 7 en ze had dus meer dan 20 minuten nodig om zich even te fatsoeneren zodat we naar de Decathlon konden. Omdat mijn lontje kort was, stoorde ik mij hier wederom enorm aan en ik vroeg haar dan ook wat ze in hemelsnaam in 20 minuten boven had gedaan? Alsof we naar een modeshow gingen!! Ik word er gewoon gek van dat we élke keer op haar moeten wachten als we ergens naar toe gaan, gruwelijk irritant.
In de Decathlon hebben we geen trainingspak gevonden en waren na een kwartier alweer buiten. Eenmaal thuis heb ik niks meer gedaan, behalve Mike verzorgd en met Gertie bij gekletst. Snel vergeten, deze dag!

Nadat ik Mike van school had gehaald, zijn we even naar Kruidvat gegaan zodat hij een cadeau kon kopen voor zijn zus die morgen jarig is. Daarna nog wat vlaai gehaald en eenmaal thuis kon ik met Kyra weer weg. Ik had een afspraak gemaakt voor een massage voor haar en die kon ze ook goed gebruiken. Haar nek en schouders zitten al een tijd vast en die massage deed haar absoluut goed! Met Mike naar hockey training gegaan en daarna hebben we frietjes gegeten. Toen Alique er eenmaal was zijn we begonnen met het versieren van de woonkamer. Ik hang altijd slingers en ballonnen op als één van de kids jarig is, een beetje versieren is het minste dat ik kan doen 🙂
Kyra heeft zelf nog geholpen met ballonnen opblazen en ze vond het nog gezellig ook 🙂

Vandaag, 21 september is mijn meisje jarig.

Ze is al 15 jaar ze en ik zou zo graag willen dat die tijd niet zo snel ging en ze gewoon nog wat langer klein konden blijven..Happy Birthday !!

Na het werk hebben we broodjes gegeten, samen met Alique die er al vroeg was en ook mijn ouders waren op tijd om nog mee te eten. Er kwamen nog 2 vriendinnetjes van Kyra langs  en toen mijn ouders weg waren heeft de rest spelletjes gedaan terwijl ik aan de afwas ging. Het was een rustige avond, Kyra had weinig zin om haar verjaardag te vieren dus was dit prima voor haar.
Rond 10 uur was iedereen weg en heb ik nog even een half uurtje op de bank gezeten.

Vrijdag had ik weer een halve dag het huis voor mijzelf en heb ik maar eens flink gepoetst. Mike is met een vriendje uit school gekomen en samen zijn we om half 6 ook naar het turnen gegaan. Daarna heb ik Mike’s vriendje thuis afgezet en zijn we thuis gaan koken. Gertie kwam in de avond nog langs en ik was blij dat we het weekend konden inlassen 🙂 *proost*

Zaterdag stonden we om half 9 weer op het hockey veld en helaas was het weer een verloren wedstrijd. Het plezier wordt er niet minder op en dat is veel belangrijker. Toen we thuis waren zijn we op de fietst gestapt en zijn we de stad in gegaan. Het was Kids-Weekend en we keken al weken uit naar de opening van de Lego Winkel! Daar hebben we dan ook een paar uur gezeten, gebouwd, gespeeld en onze ogen uit gekeken. Toen we daar eenmaal klaar waren zijn we nog even door de stad gelopen en heeft Mike nog een aantal springkussens besprongen terwijl ik een plekje bij een vriendin van mij op het terras had gevonden. Het was heerlijk weer dus de biertjes smaakten echt lekker en Mike amuseerde zich prima!


Rond 4 uur waren we thuis en we kwamen samen aan met Thomas en Maaike. Tegen de avond zijn we met een groep van 8 man gaan uit eten en dat was echt een gezellige avond. Omdat Kyra geen feestje wilde geven, was wokken hetgeen ze wilde doen en dat zijn we dus gaan doen. Ik hou er helemaal niet van, wokken, maar ach: voor de kids doe je alles he.
Thuis hebben we nog een drankje gedronken en is Gertie ook nog even gekomen. Het was een hele gezellige avond!!

Zondag waren we ook al vroeg op want om 10 uur zaten we al in de auto onderweg naar Roermond. We gingen schoppen in de Outlet. Het kindergeld is weer goed besteed, Mike heeft een Vingino broek, een Boss broek, shirt en vest en een Hilfigger hoodie. Kyra heeft een versace shirt, een guess shirt en een Woolrich winterjas.
Maar ik.. ik heb als een blij kind rond gehuppeld nadat ik de meest geweldige Timberland schoenen heb gekocht! 😀 Ik wil al jáááááren Timberlands, maar nu heb ik ze dan eindelijk!


Toen we thuis waren zijn Maaike en Thomas gelijk naar huis gegaan en zijn wij thuis op de bank geploft.

Wat een heerlijk weekend was het !

XmelX

5 thoughts on “Week #38

 1. Wel een druk weekend meis, ik wilde dat ik momenteel jouw energie had! 😘
  Een dikke proficiat met je prachtige dochter. Binnenkort drinken we er samen eentje op haar gezondheid!
  Liefs 😘😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een coole schoenen! Zitten lekker hè. Weer lekker opgeladen na zo’n week lees ik. Nogmaals gefeliciteerd met Kyra. Hopelijk vindt ze komend jaar toch nog wat evenwicht.
  En…ik heb je genomineerd voor de Liebster 😉 Niks verplicht, maar gewoon een compliment voor jou. Mooie week en knuffel xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s