Week #39

Na een druk weekend was ik wel blij dat ik na het werk bij mijn ouders kon gaan eten. Is wel eens lekker als je gewoon alleen maar hoeft aan te schuiven. We konden echter niet al te lang blijven omdat ik ook nog naar Gertie moest die jarig was. Daar heb ik een stukje cake gegeten, gekletst met de jarige job en rond een uur of 8 weer naar huis gegaan. Omdat ik nog wel moe was van het weekend, ben ik maar eens wat eerder naar bed gegaan.

Ook dinsdag hebben we rustig aan gedaan. Kyra moest ik naar mijn ouders brengen zodat ze mee naar de pedicure kon. Terwijl ik thuis na het eten aan de afwas stond, kwam Kyra alweer thuis en omdat ze sneller thuis was dan gedacht, heeft ze nog wat afleveringen van haar serie kunnen kijken. Nadat ik Mike naar bed had gebracht, was Gertie al binnen gekomen en hebben we een gezellige avond gehad.

Woensdag was een prachtige dag, zonnetje scheen lekker en dat is altijd extra leuk als je een korte werkdag hebt. Ik ben na het werk even snel met Kyra naar Takko gereden om te kijken of ze daar nog een leuke winterjas hadden, maar we zijn alleen met 2 shirts naar huis gereden. Kyra voelde zich niet lekker en ik heb haar even een uurtje laten slapen. Toen ik haar wakker maakte was het nog altijd niet veel beter, maar ze wilde wel gaan werken. Nadat ik haar af had gezet, ben ik met Mike naar hockey training gegaan en toen we net het avondeten op hadden kreeg ik telefoon van Kyra. Ze vroeg of ik haar wilde ophalen want ze voelde zich echt beroerd en had ook al gespuugd op haar werk. Ik heb haar thuis een kopje thee gezet, wat pijnstillers gegeven en haar naar bed gestuurd. Ze had al wat verhoging en als je ziek wordt/bent is slapen gewoon de beste medicijn.

Donderdagochtend ging ik eerst bij Kyra kijken en toen ik de kamer op kwam, kwam mij al een misselijkmakende geur tegemoet. Ik maakte het gordijn open en voelde aan haar hoofd en nek. Ze was gloeiend heet en ze zag er behoorlijk beroerd uit. Haar ogen kraakten heel langzaam open en ik zei dat ze vandaag maar thuis moest blijven. Ze sputterde niet tegen en sloot haar ogen weer. Ik heb haar nog een cracker, thee en pijnstillers gebracht, maar toen ik even naar boven ging om doei te zeggen, sliep ze alweer zonder dat ze ook maar iets aangeraakt had. Laat maar slapen dus!
Toen ik weer thuis kwam na mijn werk, lag ze op de bank en had ze nog altijd koorts. Ze heeft een paar hapjes gegeten, maar je kon gewoon zien dat niks smaakte en ze alleen wilde liggen. Helaas voor haar moest ze wel nog een half uurtje gaan zitten want de kapster kwam haar haar nog knippen. Ik was inmiddels op de yoga en kon even afschakelen. Eenmaal thuis lag Kyra op de bank te slapen en toen ik naast haar ging zitten, voelde ik een enorme warmte van haar af komen. Nog altijd koorts dus. Gelukkig had ze wel pijnstillers blijven slikken door de dag en nadat ze wakker werd kreeg ze het ineens heel koud. Ze voelde uiteraard heel warm, maar ze was gewoon aan het rillen van de kou.
“Mama.. mag ik vannacht bij jou liggen?”
Nou, dan weet je dat ze echt ziek is !
We zijn vroeg naar bed gegaan en ze lag in bed ook echt te rillen. Ik heb haar even geholpen met het focussen op haar ademhaling in plaats van het getril van haar lichaam en 5 minuten later sliep ze. Arm schaap.

De lucht op mijn kamer die vrijdagochtend was gruwelijk! Bleghz! Echt de geur van een ziek iemand, die enorm gezweet had in mijn bed hahahahahaha. Ik heb haar weer ziek gemeld op school, want wil dat ze de proefwerkweek en haar examens volgende week wel kan maken. Nadat ik de boodschappen had gedaan ben ik een kippensoepje gaan maken voor Kyra en is ze gaan douchen. Ik heb ook gelijk die kans gegrepen om mijn bed te verschonen, want echt.. niet te harden die lucht!
Na dat soepje knapte ze aardig op en tegen een uur of 5 wilde ze toch een weekend naar haar vader, dus heb ik haar gebracht.
Toen ik eenmaal thuis was, ben ik lekker gaan douchen en ben ik maar eens begonnen met een serie kijken (American horror story). Ik had 3 afleveringen gezien toen Gertie kwam en we dus wat anders zijn gaan kijken (geen idee wat.. waarschijnlijk bullshit). Tegen de tijd dat ik naar bed ging, had ik knallende koppijn, dus was ik blij dat ik in bed lag.

Zaterdagochtend ben ik vroeg opgestaan (zonder hoofdpijn) en nog voordat ik naar de wedstrijd van Mike wilde gaan, kreeg ik de melding dat het was afgelast. Het regende ook echt eindeloos en veel, dus heb ik besloten deze dag maar productief in te vullen. Ik heb mijn telefoon uitgezet en ik heb de hele middag geleerd, wasjes gedraaid, gegeten en nog meer geleerd.
This was a good day!
De telefoon is pas rond 19:00 uur weer aangegaan en in de avond heb ik nacho’s uit de oven gemaakt voor mij en Gertie.

Ze zagen er niet alleen heerlijk uit maar ze waren ook nog behoorlijk lekker! Samen met een biertje erbij, was het smullen en hebben we een ouderwetse lollige avond gehad.

Zondag ben ik na het ontbijt naar mijn ouders gegaan. Even kletsen, helpen met wat apparatuur, weekendje weg geboekt, geluncht en rond half 2 was ik weer thuis. De kinderen zouden om 3 uur weer thuis komen en Kyra moest ik om 4 uur weer naar het werk brengen. Nadat we dat gedaan hadden ben ik nog even met Mike naar de Media Markt gegaan voor een wifi ontvanger (die van mij had de geest gegeven en ik had mijn pc natuurlijk net nodig, zul je altijd zien). Daarna thuis nog even wat dingen in orde gemaakt op de pc, een beestje gestreken en om 7 uur voetbal gekeken. Ik merkte dat mijn ogen bijna dicht vielen en dat gebeurt mijn niet vaak als ik sport kijk. Ik was duidelijk moe en was dan ook blij toen ik Kyra kon ophalen van haar werk en naar bed kon.

Ik mag wel eens wat meer energie krijgen, want als de winter eraan komt en die winterdip weer voor de deur staat, kan ik alle extra energie gebruiken die ik krijgen kan!
Shit.. het is alweer oktober! 😮

XmelX

13 thoughts on “Week #39

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s